Топ-100
Back

ⓘ Kucing, Felis silvestris catus, iku kéwan karnivora cilik saka kulawarga Felidae kang wis dijinakaké èwonan taun. Tembung kucing” racaké ngrujuk kucing” kang di ..



                                               

Damar

Damar iku asil sèkrèsi saka uwit Shorea sp., Vatica sp., Dryobalanops sp., lan wit liyané saka suku meranti-merantian utawa Dipterocarpaceae. Ing jeroné kalebu damar mata kucing lan damar gelap. Damar dimupangataké kanggo gawé rèk, plastik, plester, vernis, lan lak. Cithakan:Bumbon crakèn Cithakan:Tuwuhan-stub

                                               

Macan tutul salju

                                               

Pakan kéwan

Panganan ingon-ingon minangka tanduran utawa bahan kewan sing dienggo dipangan dening kewan ingon. Biasane didol ing toko ingon-ingon lan supermarket, umume khusus kanggo jinis kewan, kayata panganan segawon utawa panganan kucing. Umume daging sing digunakake kanggo kewan sing dudu manungsa minangka produk sampingan saka industri panganan manungsa, lan ora dianggep minangka "nilai manungsa Ing taun 2018, pasar panganan hewan peliharaan dunya regane US $ 87.08 milyar lan diprakirake bakal tuwuh dadi US $ 113.2 milyar ing taun 2024. Pasar panganan ingon-ingon dikuasai limang perusahaan utama ...

                                               

Rarity

Rarity minangka salah sawijining karakter utama ing kartun My Little Pony: Friendship is Magic lan My Little Pony: Equestria Girls. Panjenenganipun punika kuda unicorn putih kanthi manéka werna ungu. Karakter iki didhasarake ing pony cilik My Little Pony generasi kapisan, Glory lan Sparkler. Dheweke dadi pacangan fashion utawa fashionista lan gawe bisnis butik ing Ponyville kanthi jeneng Carousel Boutique. Sanajan dheweke kerep gampang keplok-keplok ing bisnis, dheweke seneng banget lan terus-terusan nggawe inovasi kanggo nggawe gaun sing cocog karo kaendahan batin kiwane. Dheweke nduweni ...

                                               

Lawang kéwan klangenan

Pintu kewan peliharaan utawa tutup kewan minangka bukaan cilik supaya para kewan bisa mlebu lan metu saka bangunan dhewe tanpa butuh manungsa. kanggo mbukak lawang. Bolongan sing asline sederhana, bentuk modern yaiku panel sing nganggo engsel lan asring dipasang ing spring utawa flap sing fleksibel, lan sawetara uga dikontrol kanthi elektronik. Dheweke nawakake tingkat perlindungan tumrap angin, udan, lan penyusup awak sing luwih gedhe mlebu omah kasebut. Penetasan sing padha bisa nggawe asu liwat pager ing stil. Konsep sing ana gandhengane yaiku gerbang kewan, sing gampang dibukak manungs ...

                                               

Gegaman Kèwan

Gegaman Kewan yaiku gegamané kewan kanggo nanggulangi bebaya utawa golèk pangan lan duwé piranti, kaya ta: Warak utawa badhak nganggo cula. Pitik jago sarana/nganggo jalu lan cucuk. Ula kobra, welang, dumung nganggo wisa. Tawon lan kumbang, kala jengking nganggo entup. Kèwan gajah nganggo tlalé lan gadhing. Cecak nganggo utawa carane buntuté ditugel. Kebo, sapi, wedhus nganggo sungu. Macan, kucing, lan singa nganggo kuku lan siung. Kidang lan menjangan nganggo sungu lan playuné. Lele lan kathing nganggo patil. Yuyu, urang, kala jengking nganggo sapit utawa capit.

                                               

Lingsang

Lingsang utawa wlingsang ya iku tembung saka basa Jawa kanggo patang spésies karnivora mamalia cilik kang uripé ing wit-witan. Loro spésies saka Afrika kalebu kulawarga Viverridae, déné rong spésies saka Asia kalebu kulawarga Prionodontidae. Kéwan iki uga diarani wregul. Kabèh genus lingsang Poiana Afrika lan Prionodon Asia biyèné kagolongaké ing subfamili Viverrinae Viverridae, bebarengan karo sawatara genera, nanging riset anyar nyatakaké menawa Sesambungan saka génus kuwi beda. Lingsang ditengeri saka morfologi kang caket karo kucing, kulawarga Felidae, racaké luwih gedhé tinimbang vive ...

                                               

Kucing Jawa

Cithakan:Infobox Catbreed Cithakan:Infobox Catbreed Ing Jawa, uga dikenal minangka warna utawa campuran warna Wulu ing sawetara registries sanadyan jeneng sing wis makna liyane, iku macem-macem Purebred kucing domestik. Iku Oriental -type, long-rambut padha karo Colorpoint anggora. Varietas iki dikembangake ing Amerika Utara ; jenenge dijupuk saka tradhisi menehi jeneng kucing jinis Oriental sawise papan ing Asia Tenggara. Iki minangka cabang saka jinis Bali, metu saka Siam lan Colorpoint Shorthair, lan asring duwe pola jas sing ora bisa ditrima ing jinis kasebut. Individu bisa uga ora duw ...

                                               

Piwulang Jawa Anak-anak Sedulur Sikep Kadipaten Pati

Sedulur Sikep Kadipaten Pati yaiku salah sawijining masakarat sing ana ing Kecamatan Sukolilo. Kelompok iki ngugemi ajaran sikep sing diprakarsani dening Raden Kohar utawa asring ditimbali Samin Surosentiko. Salah sawijining ajaran sikep ora nyekolahake anak-anake ing sekolah formal amarga wedi yen mengko laku sikep sing wis diugemi bakal luntur. Saka sebab iku mula Sedulur Sikep duweni pasinaon dhewe sing diarani piwulang Jawa. Piwulang Jawa iki kurikulume wis dipadhakake karo laku sikep, saengga ora bakal ngowahi laku sikep sing diugemi malah kepara sansaya ndadekake laku sikep saya kent ...

                                               

Panda abang

Panda abang minangka karnivora sing asalé saka Himalaya sisih wetan lan China kidul-kulon. Kadhaptar minangka spesies terancam langka ing Dhaptar Abang IUCN amarga pedunung liar kira-kira kurang saka 10.000 wong diwasa lan terus mudhun amarga ilang habitat lan fragmentasi, perburuan, lan pamudhunan perkembangbiakan. Sanajan jenenge panda, jeneng kasebut ora ana gandheng cenengékaro panda biasa. Panda abang wis wulu soklat abang, dawa, duwé buntut, lan gait amarga sikil ngarep rada cendhek; ukurané kira-kira ukuran kucing ingon, sanajan awak luwih dawa. Iki kewna arboreal lan panganan utama ...

Kucing
                                     

ⓘ Kucing

Kucing, Felis silvestris catus, iku kéwan karnivora cilik saka kulawarga Felidae kang wis dijinakaké èwonan taun. Tembung" kucing” racaké ngrujuk" kucing” kang dijinakake. Nanging sok-sokan uga bisa ngrujuk" kucing gedhé” kaya ta singa, macan, puma lan sapanunggalané.

                                     

1. Ing Agami Islam

Miturut hukum Islam, sawijining muslim ditindakake supaya ora nglara utawa mateni kucing, miturut hadits sahih sing dicritakake dening Imam Muslim saka critane Abdullah bin Umar lan Abu Hurairah. Hukum sing larang lan tuku kucing uga diadili miturut hadits Nabi Muhammad lan aturan saka hukum al-qawaid al-kulliyah. Hadits saka Muhammad, ditulis saka kanca Jabir bin Abdillah yen Nabi ngalangi mangan kucing lan nglarang mangan saka ngedol rega kucing.

                                     

2. Titikan

Lumrahé kucing duwé bobot 5 – 7 kg, sok-sok punjul 9 kg 20 pounds. Yèn diopèni kucing umuré bisa nganti 10 – 15 taun. Kucing kang tuwa dhéwé kang dingertèi umuré 34 taun. Ning kucing kang gawéné saba ing jaba umuré mung 3.5 taun waé. Saliyané iku, kucing ya bisa stress manawa asring pindhah-pindhah panggon utawa kandhang, manawa wis kadhung stress kudu digawa menyang klinik utawa diramut dhéwé.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →