Топ-100
Back

ⓘ Gambar miturut Kamus Besar Bahasa Indonesia yaiku kembaran barang sing digawé saka coret-coretan, lsp ing dluwang lsp. Manawa kita gatekaké akèh tulisan lsp ing ..



                                               

Iklan

Iklan iku sejatine bisa awujud pacelathon apadene andharan, kaya kang mau ing dhuwur. Perkara kang diiklanke uga manéka warna gumantung marang kaperluane. Manawa gawé iklan basane kudu cekak aos lan gampang dimangerteni, amarga iklan iku wara- wara kang tujuane awèh weruh/ nyiarake lumantar radio lan uga bisa kapacak ing ariwarti, kalawarti, TV, lan Internet. Déné carané gawé iklan kang becik yaiku: Cekak aos, gamblang, nyata, mencutake Narik kawigaten Ora gawé seriking produsen liya Bisa dikantheni gambar

                                               

Elips

Sajeroning matématika, siji elips iku gambar sing mèmper lingkaran sing wis didawakaké menyang siji arah. Elips iku salah siji conto saka irisan krucut lan bisa didhèfinisikaké minangka lokus saka kabèh titik, sajeroning siji babagan, sing duwé gunggung let sing padha saka rong titik tetep sing wis ditemtokaké sadurungé.

                                               

Mandala

Mandala inggih punika satunggaling konsép Hindhu, lan ing agami Buda ingkang nedahaken wewujudan utawi piranti ingkang nyata wonten. Mandala, mliginipun gambar ingkang wonten ing tengah-tengah dipun-ginakaken kanggé titik konsèntrasi nalika medhitasi utawi tapa.

                                               

Sunset Shimmer

Sunset Shimmer iku kuda poni unikorn wadon sing berubah dadi manungsa lan mantan antagonis sing dikenalaké ing My Little Pony: Equestria Girls. Dheweke siswi ing SMA Canterlot, mantan murid Putri Celestia, lan gitaris irama kanggo band siswa The Rainbooms. Sawise tampil ing Equestria Girls, dheweke tampil ing film liyane, animasi cendhak, software, novel lan buku, lan sawatara komik IDW. Unsur sing di duweni Sunset yaiku Element of Forgiveness artine unsur sing seneng ngapura, enten versi liyane ing unsur iki yaiku Element of Emphaty sing artine ya kurang lebih padha.

                                               

Ayang-ayang

Ayang-ayang minangka area sing peteng ing endi cahya saka sumber cahya diblokir dening obyek buram. Ngisi kabeh volume telung dimensi ing mburine obyek kanthi cahya ing sangarepe. salib bayangan yaiku siluet rong dimensi, utawa proyeksi mbalikke obyek sing ngalangi cahya kasebut.

                                               

Srimpi Nadheg Putri

Srimpi Nadheg Putri ya iku beksa kang dituduhaké papat wong lan dijupuk saka langen wibawa saka Pakualam. Beksa iku awujud ewah-ewah saka naskah langen wibawa kang arupa gambar-gambar èndah kebeg makna. Isiné para wanita kang nganggo klambi kaya-kaya arep mbeksa kang jumlahé wong wolu. Klambiné kang dianggo iku kasebut samparan utawa sèrèdan. Sèrèdan ya iku sakperangan jarik dawa kang digubedake ing awak. Banjur sisané digocéki ing tangan lara ing ngarép. Sakliyané iku uga ana kang nganggo busana mekak lan rapékan.

Gambar
                                     

ⓘ Gambar

Gambar miturut Kamus Besar Bahasa Indonesia yaiku kembaran barang sing digawé saka coret-coretan, lsp ing dluwang lsp. Manawa kita gatekaké akèh tulisan "lsp" ing pengerten gambar mau, iku njlèntrèhaké manawa pangertène gambar akèh banget. Pangertène sing kapisan yaiku nuduhaké manawa gambar ora kawates namung barang kembaran wong, kéwan lan tuwuhan. Nanging bisa uga kembaran sing liyané. Lsp sing keloro uga ora kawates gambar ing kertas. Nanging bisa uga nganggo pointer mouse ing program nggambar komputer. Lsp sing pungkasan nuduhaké manawa sarana dinggo gambar ora kawates ana kertas. Bisa uga ana témbok, papan kayu, lan ana kanvas imajiner ing program nggambar komputer. Nang kéné kita bisa ngerti pangertené gambar kanthi jembar lan bisa dimudunké kanthi warna-warna pangerten miturut owah-owahing jaman lan tertib ngèlmu. Jaman biyèn mungkin pangertené gambar namung kawates ing orek-orekan tartamtu ing kertas, nanging saiki wong pada ngerti gambar dadi campuran antaraneé garis lan warna ing program komputer. Manawa kita ngulati Kamus Besar Bahasa Indonesia, pangertené gambar uga bisa dipadakné karo lukisan.

Kagunan gambar bisa disimpulake dumadi 3 pérangan yaiku:

  • Kaloro gambar ana utawa nyata lan mbuktèkake marang karya seni rupa kang nyata utawa bisa dideleng minangka karya seni kang manunggal utawa madeg ana ing sajeroning prinsip-prinsip seni rupa.
  • Ing tingkat kapisan gambar wujud notasi utawa cathetan ing babagan wujud barang kang nyata utawa kasat mata ing kaanan tartemtu kang bisa digolongake sajeroning suwasana paling estetik éndah déning panggambar.Cathetan, notasi utawa sketsa minangka asil gambar kang lumrahé duwé kandhutan garis bisa digarap ing sajeroning wektu kang rikat, uga diterusake déning tahap sabanjuré.
                                               

De Mata Trick Eye Museum

De Mata Trick Eye Museum ya iku sawijining papan wisata kang nyuguhake gambar 3 dhimènsi kanthi manéka pose lan latar kawuryan kaya kasunyatan. Papan wisata iki mapan ing XT Square Jogja. De Mata Museum duweni koleksi luwih saka 120 gambar 3D. Tema gambar 3D iki wiwit saka tema alam, ulah raga, angka, kéwan, super hero, romance, sirkus, ornamen, benda-benda, lan pertunjukan Kraton Jogja.

Tula pryanik
                                               

Tula pryanik

Tula pryanik minangka jinis pryanik Rusia sing ana ing kutha Tula sing misuwur. Biasane, Tula pryanik katon kaya kothak persegi dawa utawa sosok sing rata. Nggawe pryanik prangko dianggep kalebu wujud seni. Tapak kasebut bisa uga kalebu pola, simbol, gambar Tula Kremlin, jeneng, utawa bisa uga slamet.

                                               

Model Framing Zhongdang Pan lan Gerald M. Kosicki

Cithakan:InuseBP Framing Zhongdang Pan lan Gerald M. Kosicki punika model analisis sing digunakake kanggo katon ing kasunyatan ing médhia massa lan minangka gambar sing bisa ngasilake béda kesimpulane nalika analisis wis rampung déning béda wong, senadyan padha kasus. Dasare framing ya iku kenyutaan sing ditata ulang déning médhia massa. Ing kondisi mekaten, médhia massa duwé fungsi konstruktivis, ya iku kabisaan nata ulang kanyutaan dados pawarta

Kèju pimento
                                               

Kèju pimento

Ing masakan saka Southern Amerika Serikat, keju pimento punika salah sawijining olahan jinis nyebar utawa relish digawe karo keju, mayonnaise lan pimentos. Ing papan liya, macem-macem bahan bisa digunakake. Dadi kanggo roti, krupuk lan sayuran, utawa roti lapis.

Ginataang ampalaya
                                               

Ginataang ampalaya

Ginataang ampalaya, yaiku panganan sayuran Filipina sing digawe saka pare lan tinapa ing santen, sadurungeong alamang. Panganan kasebut uga bisa digawe nganggo daging babi utawa urang lan sayuran liyane. Piring kasebut asipat gurih lan rada pait amarga bahan-bahan sing digunakake. Yaiku jinising ginatan.

Kethèk telu kang wicaksana
                                               

Kethèk telu kang wicaksana

Kethèk telu kang wicaksana minangka maksim mawa gambar saka Jepang kang ngemu pituduh "aja ndeleng kang ala, aja ngrungokaké kang ala, aja ngomong ala". Kethèk cacah telu iku aran: Kikazaru, kang ora ngrungu barang ala, nutupi kupingé. Iwazaru, kang ora ngomong ala, nutupi cangkemé. Mizaru, kang ora weruh barang ala, nutupi matané.

Kepithing mrica ireng
                                               

Kepithing mrica ireng

Kepiting mrica ireng minangka salah siji saka loro sing paling populer cara kepiting disajikake ing masakan Singapura. Digawe nganggo crabs hard-shell, lan digoreng nganggo mrica ireng. Beda karo sajian kepiting lombok sing populer liyane, ora masak ing saus lan konsistensi garing. Dadi populer banget kanggo nyampur kepiting mrico karo saus nangka seger.Penciptaan kepiting mrica ireng Singapura dipasrahake saka Long Beach Seafood Restaurant ing taun 1959.

Sfințișori
                                               

Sfințișori

Sfințișori utawa mucenici moldovenești, minangka pastry tradisional saka Rumania lan Moldova sing digawe kanggo mengeti tanggal 9 Maret, riyaya Kristen 40 Martir ing Sebaste, preinan tradisional ing Romania lan Moldova. Ing wilayah Muntenia lan Dobruja, Rumania, jajanan tradisional sing padha diarani mucenici. Adonan luwih cilik lan digodhog ing banyu kanthi gula, kayu manis lan kacang sing digiling, nglambangake tlaga sing dibuwang para Martir.

Bir ing Jerman
                                               

Bir ing Jerman

Bir minangka bagean utama budaya Jerman. Bir Jerman diseduh miturut Reinheitsgebot, sing mung diiseni banyu, hops, lan malt ; lan negesake manawa bir ora nggunakake malle barley, kayata bir gandum, kudu difermentasi paling dhuwur. Ing 2012, Jerman rangking nomer telu ing Eropa babagan konsumsi bir per kapita, ing mburine Republik Ceko lan Austria.

Sepur Sindang Marga
                                               

Sepur Sindang Marga

Sepur Sindang Marga marupakan layanan sepur panumpang kelas bisnis lan eksekutif sing dioperasikake karo PT. Kereta Api Indonesia kanggo nglayani lintas Kertapati–Lubuklinggau lan kosok balene. Tarif sepur iki ana ing teksiran watara Rp130.000.00–Rp160.000.00 kanggo kelas bisnis lan Rp160.000–Rp210.000.00 kanggo kelas eksekutif gumantung jarak sing ditempuh lan subkelas/posisi lungguhan ing sakjeroning sepur.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →