Топ-100
Back

ⓘ Filem utawa pèlem iku gambar-urip, uga asring diarani movie ing basa Inggris. Film, kanthi kolèktif, kerep diarani sinéma. Gambar-urip iku wangun sèni, wangun p ..



                                               

Sully (filem)

Sully iku sawijining filem Amérikah Sarékat weton taun 2016. Filem iki dibintangi déning Tom Hanks lan Aaron Eckhart lan nyritakaké kadadéan ngenani US Airways Pamaburan 1549.

                                               

Wage (filem)

Teuku Rifnu Wikana minangka Fritz Oim Ibrahim minangka Moch. Yamin Prisia Nasution minangka Prawan Ricky Malau minangka Tabrani Kedung Darma minangka Suwiryo Rendra Bagus Pamungkas minangka Wage Rudolf Soepratman Wouter Frezzer minangka Van Eldick Bram Makahekum minangka Sosro Kartono Ferry Sofyan minangka Saerun Putri Ayudya minangka Roekiyem Gati Andoko minangka MS Senen Khoirul Ilyas minangka Wage cilik Pandoyo minangka Anwar Tjokro Windarti minangka Siti Senen

                                               

The Birth of a Nation

The Birth of a Nation iku sawijining filem ireng putih tanpa swara gawéan Amérikah Sarékat weton taun 1915. Filem iki disutradarani lan dikoproduksi déning D. W. Griffith lan dibintangi déning Lillian Gish. Skénarioné diadaptasi saka roman lan sandiwara The Clansman, loro-loroné déning Thomas Dixon Jr. Griffith iku mèlu nulis skénario karo Frank E. Woods, lan filem iki dikoproduksi karo Harry Aitken. Filem iki banjur dirilis tanggal 8 Februari 1915. Filem iki suwéné telung jam lan asliné dicaosaké ing rong bagéan sing binagi déning sawijining intermisi; filem iki filem 12-reel kapisan ing ...

                                               

Harry Potter and the Half-Blood Prince (filem)

Harry Potter lan Pangéran Getih Campuran utawa Harry Potter and the Half-Blood Prince yaiku filem kaping enem saka sérial Harry Potter kang adhedhasar novèl anggitané J. K. Rowling mawa irah-irahan kang saèmper. Filem iki kaarahaké déning David Yates, diprodhuseri déning David Heyman lan David Barron, sarta narasiné rinumpaka déning Steve Kloves.

                                               

Si Manis Jembatan Ancol

Si Manis Jembatan Ancol ya iku sebuah filem Indonésia yang dirilis padha taun 1993 yang disutradarai olèh Atok Suharto sarta dibintangi olèh Kiki Fatmala dan Ozy Syahputra. Film legenda Betawi ini pernah difilemkan sebelumnya. Suksesnya filem ini karena merupakan serial televisi di RCTI, Detik tv dengan para juru main yang sama untuk di filem. Efek mirunggan filem ini dikerjakan di Amérikah Sarékat.

                                               

Downsizing

Downsizing iku sawijining filem sains fiksi ngèlmiah Amérikah Sarékat weton taun 2017. Filem iki prakara wong lan makluk urip liyané sing bisa digawé cilik. Menawa wong iki cilik, mengko bakal luwih sithik moroti lingkungan urip. Filem iki dibintangi déning Matt Damon.

Filem
                                     

ⓘ Filem

Filem utawa pèlem iku gambar-urip, uga asring diarani movie ing basa Inggris. Film, kanthi kolèktif, kerep diarani sinéma. Gambar-urip iku wangun sèni, wangun populèr saka hiburan, lan uga bisnis.

Filem diasilaké kanthi rekaman saka wong lan benda kalebu fantasi lan figur palsu mawa kodhak, lan/utawa déning animasi.

                                     

1. Uga delengen

  • Filem Thailand
  • Filem Indonésia
  • Filem Porno
  • Filem Singapura
  • Filem Vietnam
  • Filem Malaysia
  • Filem Brunei
  • Filem Asean
  • Filem horor
  • Filem Mesir
  • Filem Afrika
  • Filem Maroko
  • Filem Amérika
  • Filem Amérika Latin
  • Filem Asia Kidul
  • Filem Pakistan
  • Filem India
  • Filem Taiwan
  • Filem Tiongkok
  • Filem Asia Wétan
  • Filem Hongkong
  • Filem Koréa
  • Filem Tibet
  • Filem Jepang
  • Filem Éropa Kulon
  • Filem Éropa
  • Filem Éropa Wétan
  • Filem Iran
The Cuckoo Murder Case
                                               

The Cuckoo Murder Case

The Cuckoo Murder Case iku sawijining filem animasi Amérikah Sarékat taun 1930 sing diprodhuksi déning Ub Iwerks lan dirilis déning Celebrity Productions.

Alice Gets Stung
                                               

Alice Gets Stung

Alice Gets Stung iku sawijining filem animasi Amérikah Sarékat taun 1925 sing diprodhuksi déning Walt Disney lan dirilis déning Disney Brothers Cartoon Studio.

Alices Wonderland
                                               

Alices Wonderland

Alices Wonderland iku sawijining filem animasi Amérikah Sarékat taun 1923 sing diprodhuksi déning Walt Disney lan dirilis déning Laugh-O-Gram Studio.

The Brave Tin Soldier (filem)
                                               

The Brave Tin Soldier (filem)

The Brave Tin Soldier iku sawijining filem animasi Amérikah Sarékat taun 1934 sing diprodhuksi déning Ub Iwerks lan dirilis déning Celebrity Productions.

Dick Whittingtons Cat
                                               

Dick Whittingtons Cat

Dick Whittingtons Cat iku sawijining filem animasi Amérikah Sarékat taun 1936 sing diprodhuksi déning Ub Iwerks lan dirilis déning Celebrity Productions.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →