Топ-100
Back

ⓘ Fénoménologi punika aliran filsafat ingkang ngrengkuh punapa-punapa kados fénomèna. Istilah punika sampun lumrah ing donya filsafat. Ing ngèlmu fénoménologi ing ..



Fénoménologi
                                     

ⓘ Fénoménologi

Fénoménologi punika aliran filsafat ingkang ngrengkuh punapa-punapa kados fénomèna. Istilah punika sampun lumrah ing donya filsafat. Ing ngèlmu fénoménologi ingkang dipunslidhik inggih punika kasadaran lan objek-objek kasadaran. Bapak fénoménologi inggih punika Edmund Husserl lan lantaranipun panjenenganipun, sarana fénoménologi, filsafat kabikak dhumateng donya obyèk. Sedaya bab ing donya wonten fénoménologinipun piyambak-piyambak. Tuladhané inggih punika bab seni, agama, lan sakliyanipun. Fénoménologi ugi magepokan kaliyan èksistènsialisme. Salebeting aliran filsafat punika, fénomèna dipuntepangi sarana osik. Pamanggih fénoménologi ugi lumawan èmpirisme, materialisme, lan rasionalisme. Edmund Husserl gadhah pamanggih bilih pangalaman ingkang sapunika saged dados wiwitanipun fénoménologis sarana sadaya kasadharan. Métode fénoménologi mangpangatipun kanggé èpistemologi, psikologi, antropologi, studi-studi agami, lan ètika.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →