Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 94



                                               

Aulia Pohan

Aulia Pohan inggih punika tilas Deputi Gubernur Bank Indonésia. Panjenenganipun murnakaken pedidikan MA ing babagan Ékonomi Studi Pembangunan saking Universitas Boston, Amérikah Sarékat. Ndhèrèk manéka warni program pendidikan ing manacanegari, i ...

                                               

Irwan Prayitno

Prof. Dr. H. Irwan Prayitno, Psi, MSc., Datuak Rajo Bandaro Basa, iku pulitikus lan gubernur Indonésia kang saiki njabat dadi Gubernur Sumatra Kulon wiwit 2009–2014.

                                               

Prayut Chan-o-cha

Prayut Chan-o-cha minangka politisi Thailand, pejabat umum Royal Thai Army sing pensiun lan mantan pimpinan Dewan Nasional Damai lan Orde, junta militer sing ngatur Thailand ing antarane 22 Mei 2014 lan 10 Juli 2019. Tanggal Agustus 2019. dheweke ...

                                               

PSY (rapper)

Park Jae-sang, Misuwur minangka nama panggungipun PSY,inggih punika penyanyi, panulis lagu, rapper, penari, ugi prodhuser rekaman kanthi asal saking nagara Koréa Kidul. Panjenenganipun misuwur minangka video lucu ugi partunjukan panggung, ingkang ...

                                               

Alexander Pulalo

Cithakan:Noref-bio Alexander Pulalo ya iku juru main bal-nalan Indonésia. Panjenengané kagolong juru main bal-balan saka Indonesia kang kidal kidal. Ing Mangsa 2009-2010 Alex main mbela klub Semen Padang. Uga perna makili nagara sajeroning timnas ...

                                               

Putra Nababan

Putra Nababan ya iku pranata cara brita Indonésia lan sadurungé dadi penyiaran anchor sajeroning program brita Seputar Indonésia. Wiwit tanggal 1 Januari 2005 kanthi 23 Agustus 2012, panjenengané makaryo ing RCTI minangka wakil pamimpin redaksi l ...

                                               

Radja Nainggolan

Radja Nainggolan ya iku juru main bal-balan warga nagara Bèlgi sing saiki main kanggo klub Cagliari, Italia. Radja Nainggolan ya iku kembar dampit kanthi sadulur sing jenengé Riana lan putra saka pasangan Marius Nainggolan lan Lizi Bogaerd, wong ...

                                               

Raef (panyanyi)

Raef Haggag ya iku panyanyi Amèrika saka Mesir keturunan saka Washington D.C. Dhèwèké moncèr minangka Panulis Muslim Amérika kang lagune kanggo panganggo muslim lan adhedasar komunitas parjuangan sejagad. Dhèwèké nerbitake album kapisanane ya iku ...

                                               

Rafael Nadal

Rafael "Rafa" Nadal Parera iku petènis profésional asal Spanyol. Sawisé nggayuh peringkat kaloro donya sajeroning 158 minggu, ing tanggal 18 Agustus 2008 Rafa dadi petènis peringkat siji donya nggantèkaké Roger Federer. Peringkat mau tahan nganti ...

                                               

Rahmad Darmawan

Rahmad Darmawan punika kalebet salah setunggaling pelatih bal ingkang dadod pelatih lokal paling suksés. Kanthi wekdal kirang langkung gangsal taun, Rahmad sampun pikantuk gelar ingkang cacahipun gangsal, inggih punika kalih gelar Liga Indonésia ...

                                               

Ramires

Ramires Santos do Nascimento ya iku salah sijining juru main bal-balan kang asalé saka Brasil kang main minangka glandhang kanggo Chelsea ing Liga Primer Inggris lan Brasil. Remires naté main kanggo Cruzeiro lan Benfica sadurungé gabung karo Chel ...

                                               

Ratu Máxima saka Walanda

Ratu Máxima saka Walanda lair Máxima Zorreguieta Cerruti ; 17 Mei 1971 dadi pasangan King Willem-Alexander. Tanggal 30 April 2013, dhèwèké dadi permaisuri pertama Walanda wiwit Emma Waldeck lan Pyrmont konsolidasi ratu wiwit taun 1879 nganti 1890 ...

                                               

Raul González

Raúl González Blanco, utawi Raúl inggih punika minangka salah satunggaling juru main bal-balan asal nagara Spanyol ingkang main minangka penyerang. Wiwit mangsa 2012–13, piyambakipun main kanggé Al Sadd ing Liga Qatar sasapunipun kagabung kanthi ...

                                               

Raul Meireles

Raúl José Trindade Meireles utawa Raul Meireles ya iku juru main bal-balan profésional asalé Portugal sing main kanggo klub Fenerbahçe lan Portugal. Meireles main ing posisi glandhang tengah nanging ana sapropirané kasempatan panjenengané kerep m ...

                                               

Revo Arka Giri Soekatno

Revo Arka Giri Soekatno iku sing ngadegaké Wikipedia basa Indonésia. Revo ngentèkaké mangsa cilikané kanthi pindhah-pindhah panggonan miturut panempatan makarya wong tuwané. Kaloro wong tuwané asal saka Surakarta, Jawa Tengah. Revo uga dadi panel ...

                                               

Ricardo Carvalho

Ricardo Alberto Silveira Carvalho OIH ya iku juru main bal-balan sing asalé saka Portugal sing main minangka bèg tengah kanggo Real Madrid ing La Liga lan Portugal. Carvalho miwiti karir bal-balan ing klub lokal Amarante Futebol Clube. Sadurungé ...

                                               

Richard Clayderman

Richard Clayderman punika wiyos kanthi nama Philippe Pagès inggih punika satunggaling pianis Perancis ingkang sampun ngasilaken kathah album piano pop lan ugi klasik. Richard Clayderman punika sampun ngrekam langkung saking 1.200 tembang-tembang ...

                                               

Micah Richards

Micah Lincoln Richards ya iku juru main bal-balan kang nduwé kewarganagaraan Inggris kang main kanggo klub Manchester City ing posisi bèg.

                                               

Rick Warren

Rick Warren ya iku wong kang ngedegna Greja Saddleback ing Lake Forest, California. Greja iki dadi Greja gedhé dhéwé nomer urut 8 ing Amérikah Sarékat. Saliyané dadi pandhita, Rick warren uga nulis buku kang judhulé The Purpose Driven Church, buk ...

                                               

Rinrin Marinka

Maria Irene Susanto utawa asring misuwur kanthi jeneng Rinrin Marinka ya iku salah sawijining koki-selebriti Indonesia.

                                               

Robert Acquafresca

Robert Acquafresca ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi penyerang. Acquafresca miwiti karir junioré ing klub Torino salanjuté miwiti karir senioré ing klub Internazional ...

                                               

Roberto Ayala

Roberto Fabián Ayala, dijuluki El Ratón, iku sawijining tilas pamain bal-balan Argentina sing dimainaké minangka bèg kanggo tim nasional Argentina, uga ing klub Valencia lan Real Zaragoza ing Spanyol, Milan lan Napoli ing Italia lan River Plate i ...

                                               

Robérto Carlos

Robérto Carlos iku salah siji juru main bal-balan saka Brasil. Dhèwèké anggoné bal-balan dadi bèg kiwa. Carlos ing sasuwéné bal-balan wis tau mèlu ing tim kang misuwur, kaya ta Palmeiras, Inter Milan, Real Madrid, lan Fenerbahce.

                                               

Rodrigo Palacio

Rodrigo Sebastián Palacio ya iku salah sijing juru main ngarep tim nasional bal-balan Argentina sing dhuwur awaké 175 cm lan panyerang sing main ing klub Inter Milan. Palacio naté main kanggo klub Bella Vista, Huracán TA, Banfield, Boca Juniors l ...

                                               

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley dhèwèkéiku modèl lan paraga wédok saka Inggris. Dhèwèké kawentar amarga makarya ing kumpeni Victorias Secret lan dadi sawijining modèl mèrek "Angels", lan dhèwèké uga makarya ing Burberry dadi modèl mèrek parfumé t ...

                                               

Rowan Atkinson

Rowan Sebastian Atkinson, CBE ya iku salah sijining aktor, pelawak, and panganggit cerita sing misuwur ing karyané ing sandiwara lawak Blackadder and Mr. Bean. Atkinson kawiwitan wigati ing acara lawak Not the Nine OClock News, lan panyartané ing ...

                                               

Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling ya iku juru main filem, musik, lan prodhuser. Dhèwèké miwiti kariré dadi bintang cilik ana ing Mickey Mouse Club Disney Channel lan banjur muncul ana ing program panglipur kulawarga kaya ta Are You Afraid of the Dark? lan Goos ...

                                               

Ryan Reynolds

Ryan Rodney Reynolds His father, James Chester "Jim" Reynolds, dhèwèké iku paraga lanang lan prodhuser saka Kanada. Dhèwèké main dadi paraga Michael Bergen ing ABC sitcom Two Guys and a Girl, Billy Simpson ing sinétron YTV sing judhulé Hillside, ...

                                               

Ryoji Noyori

Ryoji Noyori salah satunggaling kimiawan saking Jepang ingkang menangaken Bebungah Nobel babagan Kimia nalika taun 2001. Noyori pikantuk sepalih saking bebungah punika kaliyan William S. Knowles kanggé syudi babagan hidrogenasi ingkang dipunkatal ...

                                               

Kimi Räikkönen

Kimi-Matias Räikkönen, punika juru mudhi mobil Formula 1 saking Finlandia, sapunika piyambakipun guyup sareng tim Alfa Romeo-Sauber. Sadèrèngipun Kimi guyup sareng McLaren taun 2002-2006, Ferrari 2007-2009, Lotus Renault 2012-2013, lan wangsul ma ...

                                               

Sadiq Khan

Sadiq Aman Khan ya iku pulitikus Britania sing dadi Wali Kutha London kawit Mèi 2016. Dhèwèké Anggota Parlemèn tumrap wewengkon Tooting saka taun 2005 tekan taun 2016. Minangka anggota Parté Buruh, dhèwèké nganut idhéologi dhémokrat sosial. Lair ...

                                               

Ricardo Salampessy

Ricardo Salampessy. Ricardo Salampessy punika salah setunggaling juru main bal ingkang asalipun saking nagara Indonésia. Ricardo Salampessy punika main wonten ing klub Persipura Jayapura. Ricardo Salampessy main dados bèg wonten ing klub punika. ...

                                               

Salman bin Abdul-Aziz Al Saud

Salman bin Abdulaziz ya iku Putra Makutha Karajan Arab Saudi wiwt 18 Juni 2012 lan anggota senior dari Dinasti Saud.

                                               

Salman Khan

Abdul Rashid Salim Salman Khan iku aktor filem India sing misuwur ing fim-filem Bollywood. Khan, sing miwiti karir ing filem Biwi Ho To Aisi 1988, ngrengkuh suksès sing sepisanan sajeroning filem blockbuster Maine Pyar Kiya 1989, lan menangaké Fi ...

                                               

Salvatore Sirigu

Salvatore Sirigu ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi kiper.

                                               

Sam Allardyce

Samuel "Sam" Allardyce ya iku mantan juru main bal-balan kewarganagaraané Inggris saiki dadi manajer klub West Ham United.

                                               

Evan Sanders

Evan Sanders ya iku jeneng panggung saka Stevanus Alexander ya iku VJ MTV, pemeran lan penyanyi Indonésia. Evan naté sesarengan nyanyi karo Melly Goeslaw ing lagu "Tentang Dia".

                                               

Sandro Raniere

Sandro Raniere Guimarães Cordeiro ya iku juru main bal-balan Brasil sing main minangka glandhang bertahan kanggo Tottenham Hotspur ingLiga Primer Inggris lan Brasil. Sandro miwiti karir minangka juru main yunior klub Internacional. Ing taun 2007, ...

                                               

Saoirse Ronan

Saoirse Una Ronan ya iku paraga wédok Irlandia-Amérika. Dhèwèké ping pindho mlebu nominasi ing Academy Award; dhèwèké nampa nominasi Best Supporting Actress nominasi nalika ing filem Atonement, lan Best Actress nominasi nalika ing filem Brooklyn. ...

                                               

Edwin van der Sar

Édwin van der Sar lair Voorhout, Holland Kidul, Walanda 29 Oktober 1970 punika juru main bal profésional saking Walanda, minangka kiper. Piyambakipun punika kaptèn ing tim nasional Walanda. Piyambakipun sapunika main wonten ing Manchéster United ...

                                               

Sartono

Sartono iku mantan guru seni musik yayasan swasta ing Kuthta Madiun, Jawa Wétan, kang dikenal prestasiné nyipta lagu Hymne Guru, Pahlawan Tanpa Tanda Jasa ing taun 1980-an. Sawijining lagu wajib kang saiki tansah ditembangaké ing sekolah-sekolah ...

                                               

Akhadi Wira Satriaji

Akhadi Wira Satriaji utawi asring dipuntimbali Kaka inggih punika sepupunipun Bim-bim, ingkang damel grup musik Slank. Ing Slank, Kaka dados vokalisipun. Kaka punika putra nomer sekawan saking sekawan sadherek. Kaka wiwit mangertos bab musik wiwi ...

                                               

Ralf Schumacher

Ralf Schumacher inggih punika salah satunggalipun pembalap mobil profésional saking Jerman. Ralf punika rayinipun Michael Schumacher. Ralf naté ndhèrèk parlomban F1 ing mangsa 1997 ngantos 2007. Ralf sampun angsal juara balap cacahipun 6 balapan, ...

                                               

Seiji Maehara

Seiji Maehara punika mantan Mantri Manca Nagari Jepang lan satunggiling legislator neo-konservatif. Sasanèsipun minangka anggota Dewan Perwakilan Rakyat Jepang, Maehara ugi wujud mantan pamimpin Parté Dhémokratik Jepang. Panjenenganipun panyengku ...

                                               

Seno Gumira Ajidarma

Sekolah formal ingkang naté dipunlampahi: Dhoktor Ilmu Sastra, Universitas Indonésia taun 2005. Sarjana Fakultas Film dan Televisi, Institut Kesenian Jakarta taun 1994. Magister Ilmu Filsafat, Universitas Indonésia taun 2000.

                                               

Chef Degan

Degan Septoadji utawa kang misuwur kanthi jeneng Chef Degan ya iku salah sawijining koki kang dadi misuwur sawisé dadi juri ing acara MasterChef. Panjenengane dipilih dadi juri ing taun 2012 ganti juri sadurungé Vindex Tengker. Telung puluh taun ...

                                               

Sergio Agüero

Sergio Leonel "Kun" Agüero del Castillo ya iku juru main bal-balan sing nduwé kebangsaan Argentina sing main minangka penyerang kanggo Manchester City ing Liga Primer Inggris lan Argentina. Agüero main kanggo Independiente wiwit taun 2003 tekan t ...

                                               

Shailene Woodley

Shailene Diann Woodley dhèwèké iku aktivis lan paraga wèdok saka Amérika. Dhèwèké nampa perhatian nalika main dadi paraga Amy Juergens ing sèri tèlèvisi ABC Family sing judhulé Secret Life of the American Teenager, banjur dhèwèké nampa kasuksèsan ...

                                               

Simone Zaza

Simone Zaza iku sawijining pemain bal-balan italia profesional sing main minangka striker kanggo klub spanyol, Valencia CF lan tim nasional italia. Zaza miwiti profésional klub karir karo Italia ing taun 2008, ing ngendi panjenenganipun tetep kan ...

                                               

Sindhunata

Dr. Gabriel Possenti Sindhunata, S.J., utawi langkung dipuntengai kanthi nama péna Sindhunata lan ugi dipuntengapi kanthi undangan populèripun Rama Sindhu inggih punika satunggiling imam Katulik, anggota Yésuit, rédhaktur kalawarti kabudayan "BAS ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →