Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 93



                                               

Maria Selena

Maria Selena iku pamenang kontès Putri Indonésia 2011. Selena direncanakaké bakal makili Indonésia ing ajang Miss Universe 2012. Sanajan Maria lair ing Palembang, nanging Maria ngentèkaké mangsa ciliké ing Semarang, Jawa Tengah. Iku sebabé Maria ...

                                               

Markus Haris Maulana

Muhammad Haris Maulana utawi langkung misuwur kanthi asma Markus Horison (lair ing Pangkalan Brandan, 14 Maret 1981; umur 40 taun; inggih punika juru main bal-balan saking Indonésia.Putra saking kulawarga Julius Ririhina lan Yenny Rosmawati.Ngada ...

                                               

Felipe Massa

Felipe Massa, punika tiyang Formula 1 saking Brazil, sapunika piyambakipun guyup sareng Ferrari. Massa nyaris dados juwara donya ing mangsa 2008, nanging piyambakipun kawon satunggal poin saking Lewis Hamilton wonten ing klasemen pungkasan. Piyam ...

                                               

Matthew McConaughey

Matthew David McConaughey Dhèwèké iku paraga lanang saka Amérika. Dhèwèké dikenal ing publik pisanan nalika main ing filem komedi Dazed and Confused. Dhèwèké uga metu ing sawenèh filem ya iku Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation, A Time t ...

                                               

Matthew Taylor

Matthew Simon "Matty" Taylor ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United biyasa main ing posisi glandhang sayap. Taylor miwiti karir junioré ing klub Luton Town sadurungé pindah ing Portsmouth ba ...

                                               

Mawie Ananta Jonie

Mawie Anantajonie, ingkang miyos ing Teluk Bayur, Padang, Sumatera Barat, 1940, inggih punika salah satunggaling sastrawan Indonésia saha sastra eksil Indonesia. Piyambakipun kala rumiyin nerasaken kuliah wonten ing Akademi Jurnalistik Dr. Rivai ...

                                               

Mesut Özil

Mesut Özil ya iku juru main bal-balan saka Jerman. Dhèwèké asline keturunan Turki kang saiki main ana ing klub Real Madrid wiwit Agustus 2010. Dhèwèké duwé posisi dadi glandhang serang ana ing klub lan uga ana ing timnas. Ana ing Spanyol Özil duw ...

                                               

Meutya Hafid

Meutya Viada Hafid ya iku anggota Komisi I DPR Républik Indonésia dari Parté Golkar pada masa kalungguhan taun 2009-2014. Sebelumnya ia bekerja sebagai wartawan di Metro TV. Di Metro TV, Meutya membawakan berita sarta menjadi presenter di beberap ...

                                               

Mia Hamm

Mia Hamm ya iku sawijining mantan juru main bal-balan Amérikah Sarékat kang posisi dadi penyerang. Pungkasan dhèwèké main kanggo klub Washington Freedom lan uga tau main kanggo Tim nasional Amérikah Sarékat.

                                               

Michael Adrian

Michael Adrian ya iku panampa medali emas Olimpiade Fisika Asia 2005 lan medali perunggu Olimpiade Fisika Internasional 2005. Anak pambarepe Arianto Halim lan Lena Suryana iki, kasil éntuk medali emas ing Olimpiade Fisika Asia nama resmi: Asian P ...

                                               

Michael Dawson

Michael Dawson ya iku juru main bal-balan Inggris sing posisiné minangka bèg. Saiki panjenengané main kanggo Tottenham Hotspur ing Liga Primer Inggris lan kanggo Inggris.

                                               

Michael Essien

Kojo Michael Essien ya iku siji juru main bal-balan Ghana kang saiki main kanggo klub Chelsea ing Liga Premier Inggris. Dhèwèké ya iku glandhang sarwa bisa kang bisa mainake pirang-pirang peran posisi glandhang. Dhèwèké ya iku tipikel juru main l ...

                                               

Michael Fassbender

Michael Fassbender dhèwèké iku paraga lanang ing filem lan téater sing kalebu filem indepènden lan filem blockbuster saka Irish–German. Ing taun 2011, Fassbender debut ing filem Marvel Comics antihero Magneto X-Men: First Class, lan mbagi peran k ...

                                               

Michael Gambon

Sir Michael John Gambon CBE dhèwèké iku paraga lanang filem, TV, lan téater saka Inggris sing lair ing Sekotlan. Gambon main dadi Philip Marlow sèri TV BBC sing judhulé The Singing Detective, Jules Maigret ing taun 1990an dhèwèké dadi paraga ing ...

                                               

Mickaël Landreau

Mickael Landreau ya iku juru main bal-balan ing posisi kiper saka Lille lan tim nasional bal-balan Prancis sing dhuwur awaké 184 cm.

                                               

Mila Kunis

Milena Markovna Kunis ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara kebangsaan Ukraina - Amérika misuwur nalika main peran dadi Jackie Burkhart ing filem seri That 70s Show lan dadi Meg Griffin ing filem Family Guy.

                                               

Miles Teller

Miles Alexander Teller dhèwèké iku paraga lanang saka Amérika. Lair ing Pennsylvania lan minangka alumni saka NYUs Tisch School of Arts, dhèwèké metu ing sawenèh filem cekak lan filem tèlèvisi sadurungé dhèwèké miwiti debut kapisané ing filem Rab ...

                                               

Roger Milla

Roger Milla ya iku mantan juru main bal-balan Kamerun kang duwé posisi dadi penyerang. Dhèwèké pungkasan main kanggo klub Persisam Putra Samarinda sna ing Indonésia dln dhèwèké uga main kanggo mbela Kamerun. Dhèwèké ana ing pncak karier nalika um ...

                                               

Mohammad Nasuha

Mohammad Nasuha. Mohammad Nasuha punika salah satunggaling juru main bal ingkang asalipun saking nagara Indonésia. Sapunika, Mohammad Nasuha main wonten ing klub Persib Bandung. Saderengipun main wonten Persib Bandung, Mohammad Nasuha naté main w ...

                                               

Mario Monti

Mario Monti iku ékonom lan pulitisi asal Italia. Dhèwèké iku Komisioner Éropah kanggo Kompetisi saka taun 1999 tekan taun 2004 lan Komisioner Éropah kanggo Pasar Internal, Jasa, Béa Cukai lan Pajek saka taun 1995 tekan taun 1999. Dhèwèké uga wuju ...

                                               

Evo Morales

Juan Evo Morales Ayma, sing populèr dikenal kanthi jeneng Evo iku Présidhèn Bolivia lan dadi wong pribumi pisanan tumrap kalungguhan kepala nagara wiwit panjajahan Spanyol punjul 470 taun kapungkur. Klaim ini menyebabkan kontroversi, karena ada p ...

                                               

Morgan Freeman

Morgan Freeman ya iku narator, prodhuser, lan aktor Amérika. Freeman menangaké Academy Award ing taun 2005 kanthi kategori Best Supporting Actor ing filem Million Dollar Baby, lan dhèwèké uga nampa nominasi Oscar awit mainé ing filem Street Smart ...

                                               

Muhammad Nazaruddin

Muhammad Nazaruddin ya iku pengusaha lan politisi Indonésia sing dadi anggota Dewan Perwakilan Rakyat kalamangsa 2009-2014 saka Parté Dhémokrat liwat Laladan Pemilihan Jawa Wétan IV.Sawisé njabat dadi Bendahara Umum Parté Dhémokrat taun 2010, tau ...

                                               

Giorgio Napolitano

Giorgio Napolitano, inggih punika pulitikus lan senator ingkang yuswa ingkang gésang Italia sarta Présidhèn Républik Italia ing wanci punika. Piyambakipun kapilih ngélampahi pemilu ingkang dipunlampahi ing 10 Mèi 2006 lan miwiti jabatanipun ngant ...

                                               

Samir Nasri

Samir Nasri inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Prancis ingkang posisinipun minangka glandhang serang. Sapunika piyambakipun main ing Arsenal ing Inggris lan tim nasional Prancis. Samparipun Nasri naté tugel lan mbetahake ...

                                               

Nate Parker

Nate Parker ya iku paraga lanang,sutradhara, prodhuser, panulis, lan penampil musikal saka Amérika sing metu ana ing Beyond the Lights, Red Tails, The Secret Life of Bees, The Great Debaters, Arbitrage, Non-Stop, Felon lan Pride. Parker Nggawé su ...

                                               

Nicola Pozzi

Nicola Pozzi ya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganegaraané Italia kang main ana ing klub Sampdoria. Lumrahé main ana ing posisi Panyérang utawa striker. Pozzi miwiti karir junioré ing klub Cesena banjur uga miwiti karir senioré ing ...

                                               

Nindy

Anindia Yandirest Ayunda utawi langkung misuwur kanthi asma Nindy inggih punika penyanyi saking Indonésia. Nindy kalebet lulusan SMA Labschool Jakarta.

                                               

Bambang Nurdiansyah

Bambang Nurdiansyah sawijining pelatih lan uga mantan juru main bal-balan legendaris Indonésia. Wiwit ana ing taun 2008 Bambang nglatih ing tim Arema Malang kang main ing Liga Super Indonésia, nanging banjur mundur sawisé nglatih Arema kang lagi ...

                                               

Nurhaida

Nurhaida inggih punika salah satunggaling tiyang ingkang ahli pasar modal lan sapunika piyambakipun njabat dados Ketua Badan Pengawas Pasar Modal dan Lembaga Keuangan. Nurhaida inggih tiyang èstri ingkang sapisan ingkang njabat dados ketua Bapepa ...

                                               

Nursita Mouly Surya

Nursita Mouly Surya iku sutradara lan penulis skenario filem Indonesia. Ing tanggal 12 Dhésèmber 2008, Mouly ngraih telu penghargaan Festival Film Indonesia 2008 tumrap kategori filem, sutradara lan penulis skenario paling apik liwat filem fiksi.

                                               

Octavia Spencer

Octavia Lenora Spencer dhèwèké iku panganggit buku lan paraga wédok saka Amérika. Dhèwèké kawentar amarga main peran minangka Minny Jackson in filem The Help taun 2011, sing saka iku Octavia nampa BAFTA, Golden Globe, SAG, Critics Choice, lan Aca ...

                                               

Oktovianus Maniani

Oktavianus Maniani. Oktovianus Maniani punika salah satunggaling juru main bal ingkang asalipun saking Papua, Indonésia. Oktovianus Maniani naté nggabung kaliyan PSMS Medan nalika taun 2008-2009. Nalika putaran 2 ISL 2009-2010, Oktovianus nggabun ...

                                               

Oscar Isaac

Oscar Isaac ya iku paraga lanang lan juru musik saka Guatémala Amérika. dhèwèké dikenal nalika dadi peran utama ing filem drama komedi judhulé Inside Llewyn Davis, sing saka iku dhèwèké nampa nominasi Golden Globe Award, drama piala A Most Violen ...

                                               

Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Prancis ingkang main ing posisi minangka panyerang ing klub FC Barcelona lan Timnas Prancis. Dembélé miwiti karir sénior ing klub Rennes Championnat de France Amate ...

                                               

Savannah Outen

Savannah Outen ya iku sawijining penyanyi Amérika kang éntuk popularitas ing YouTube. Outen wiwit mosting video nyanyine ing YouTube ing Maret 2007 bebarengan Angelika Vee lan Esmee Denters. Ing taun 2010 dhèwèké kerja sama karo Boyce Avenue ing ...

                                               

Pangky Suwito

Pangky Suwito. Pangky Suwito yaiku bintang filem éra 1970-an. Saliyané iku, Pangky Suwito iku uga dadi juru main sinétron Indonésia. Akèh filem kang wis dibintangi karo Pangky Suwito. kang ngajak Pangky Suwito akting ing donyaning filem Indonésia ...

                                               

Paolo Bianco

Paolo Bianco ya iku sawijining juru main bal-balan kanthi kawarganegaran Italia kang main kanggo klub Sassuolo padhatan main ing posisi bèg. Paolo miwiti karier juniore ing klub U.S. Foggia banjur miwiti karier seniore ing klub mau. Sempet pindha ...

                                               

Paolo Maldini

Paolo Maldini inggih punika salah satunggaling juru main bal-balan saka nagara Italia. Sadangunipun kariripun, piyambakipun namung mapan wonten ing klub AC Milan. Sajeroning klub punika, piyambakipun tansah dipunpanggènaken minangka bèg kiwa utaw ...

                                               

Park Ji-Sung

Park Ji-sung ya iku salah sijiné juru main bal-balan Koréa Kidul kang duwé ndhuwur awak 176 cm lan dikanggokake dadi juru main ing glandang klub Inggris Manchester United. Panjenengané misuwur ing mangsa Piala Donya 2002 ing Koréa lan Jepang sawi ...

                                               

Patrick Vieira

Patrick Vieira inggih punika mantan juru main Bal-balan Prancis keturunan Senegal ingkang posisinipun minangka glandhang. Piyambakipun kaloka gadhah operan bal ingkang apik sarta fisik ingkang kiyat, namanipun wiwit kaloka nalika main wonten ing ...

                                               

Robert Pattinson

Robert Thomas-Pattinson iku sawijining aktor, modhèl, musisi, lan prodhuser asal Inggris. Uga pameran Cedric Diggory sajeroning filem Harry Potter and the Goblet of Fire. Panjenengané main minangka Edward Cullen sajeroning filem adhaptasi saka Tw ...

                                               

Paulo Ferreira

Paulo Ferreira ya iku juru main bal kang asalé saka Portugal. Paulo teka ing Stamford Bridge taun 2004 digawa karo Jose Mourinho kanthi rékor transfer ing mangsa iku kanggo tuku bèg sing ngeteraké FC Porto juwara liga champions. Pemain lan manaje ...

                                               

Paus Fransiskus

Paus Fransiskus punika Paus angka 266. Kanthi makaten, panjenenganipun punika pamimpin Gréja Katulik Roma lan ugi kepala nagara saking Nagari Kitha Vatikan. Wiwit taun 1998 dumugi kapilih minangka Paus ing Konklaf Kapausan 2013 dinten kaping kali ...

                                               

Christian Pelras

Christian Pelras inggih punika satunggaling etnolog Perancis ingkang ahli babagan Indonésia, mliginipun pulo Sulawesi. Sapunika piyambakipun nyepeng kalungguhan minangka dirèktur panaliti kehormatan.

                                               

Pelé

Edison Arantes do Nascimento utawi ingkang asring dipuntepungi kanthi nama Pelé inggih punika minangka legenda bal-balan donya ingkang asalipun saking Brasil. Sadanguning karieripun minangka juru main, Pelé kasil mbekta Brasil dados Juara Donya B ...

                                               

Per Mertesacker

Per Mertesacker iku sawijining juru main bal-balan saka nagara Jerman. Panjenengané main dadi bèg tengah ing klub Arsenal Liga Primer Inggris lan Jerman. Mertesacker uga main ing Hannover 96 lan Werder Bremen sadurungé panjenengané gabung ing klu ...

                                               

Petr Čech

Petr Čech yaiku juru main bal kang main ing posisi kiper. Petr Čech lair ning Plzeň, Cekoslovakia pas tanggal 20 Mèi 1982. Dhuwuré kira-kira 196 cm. celukane kang liya yaiku Cechino atau Big Pete. Dhèwèké turut ngréwangi Chelsea FC ngintokaké 2 g ...

                                               

Phil McGraw

Phillip Calvin Phil McGraw, dikenal kanthi jeneng Dr. Phil, iku tokoh TV Amérika, penulis, ahli ngèlmu jiwa, lan pranata acara TV Dr. Phil, sing diwiwiti taun 2002. McGraw pisanan nampa status sèlèbriti nalika metu ing acara The Oprah Winfrey Sho ...

                                               

Philip Goldberg

Philip S. Goldberg iku dhiplomat sénior lan pagawé pamaréntah Amérika sing saiki minangka Duta Amérikah Sarékat kanggo Filipina. Sadurungé, dhèwèké minangka Charge dAffaires lan Wakil Kapala Misi ing Kadutan Amérikah Sarékat ing Santiago, Cilé, K ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →