Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 92



                                               

John Agyekum Kufuor

John Kofi Agyekum Kufuor inggih punika présidhèn Ghana wiwit tanggal 7 Januari 2001 dumugi tanggal 7 Januari 2009. Piyambakipun nyalonaken dhiri wonten ing pemilu 2000 lan menang, nggantosaken Jerry Rawlings, ingkang ngawonaken piyambakipun wonte ...

                                               

John Heitinga

John Gijsbert Alan Heitinga iku juru main bal-balan profésional asal Walanda kang main dadi bèg tengah kanggo Everton ing Liga Primer Inggris lan Nèderlan. Heitinga miwiwiti karier ing akademi bal-balan ARC lan Ajax. minangka bèg tengah, panjenen ...

                                               

Joko Driyono

Joko Driyono utawa biasa disebut Jokdri yaiku sawijining pangurus bal-balan Indonesia, kang dadi pelaksana tugas Ketua Umum PSSI ing taun 2019, ngganti Edy Rahmayadi sing metu. Jokdri nduwé posisi Wakil Ketua PSSI wiwit tanggal 10 Novémber 2016, ...

                                               

Jonah Hill

Jonah Hill Feldstein, kawentar ing profèsional kanthi jeneng Jonah Hill, iku paraga lanang,prodhuser, lan komèdian saka Amérikah Sarékat. Hill dadi misuwur amarga peran komèdiné ing sawenèh filem, contoné filem Accepted, Superbad, Knocked Up, 21 ...

                                               

Goodluck Jonathan

Goodluck Ebele Jonathan iku pulitikus Nigeria sing wektu iki mengku kalungguhan minangka Présidhèn Nigeria wiwit 5 Mèi 2010. Sadurungé, minangka Wakil Présidhèn, panjenengané uga dadi Penjabat Présidhèn kanggo ngayahi tugas Présidhèn Umaru YarAdu ...

                                               

Jordi Alba

Jordi Alba Ramos ya ikung juru main bal-balan sing kewarganagaraané Spanyol sing main kanggo klub FC Barcelona ing posisi bèg.

                                               

Joseph Yam

Joseph YAM Chi-kwong, GBM, GBS, CBE, JP yaiku ahli statistik, ékonom lan pegawai negeri Hong Kong. Piyambakipun minangka Kepala Eksekutif ingkang kaping pisanan saking Otoritas Moneter Hong Kong, bank sentral de facto Hong Kong, nyepeng posisi 16 ...

                                               

João Moutinho

João Filipe Iria Santos Moutinho ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Portugal kang main kanggo klub F.C. Porto ing posisi glandhang.

                                               

Juan Mata

Juan Manuel Mata García ya iku juru main bal-balan sing nduwé kebangsaan Spanyol sing main minangka glandhang kanggo Chelsea lan Spanyol.

                                               

Juan Sebastián Verón

Juan Sebastián Veron ya iku juru main bal-balan profésional sing asalé saka Argentina sing main minangka glandhang serang kanggo Estudiantes. Panjenengané diarani La Brujita, mèlu-mèlu aranan La Bruja sing diwènèhaké kanggo bapaké, Juan Ramón sin ...

                                               

Julia Perez

Julia Perez kang banjur dadi garwane mbuka kasempatan kanggo dhèwèké tampil minangka modhel kalawarta FHM lan Maxim ing Prancis. Kanthi panampilane ing FHM lan Maxim, Jupe éntuk nominasi 100 wong wadon paling seksi versi kalawarta FHM lan Maxim. ...

                                               

Julian Casablancas

Julian Fernando Casablancas ya iku panywara lan penulis lagu saka Amérikah. Dhèwèké iku panywara baku ing bèn rok The Strokes. Saliyané makarya ing The Strokes, Casablancas nglakoni karir solo wektu wayah lodangé bèn iku, mbabar album Phrazes for ...

                                               

Jussi Jääskeläinen

Jussi Albert Jääskeläinen ya iku juru main bal-balan kang kebangsaané Finlandia kang main minangka kiper kanggo West Ham United ing Liga Utama Inggris. Panjenengané naté main ing klub mligi kaya ta Mikkelin Palloilijat, Vaasan Palloseura, lan Bol ...

                                               

Justin Bieber

Justin Drew Bieber iku penyanyi Pop lan R&B anom asal Kanada. Justin Bieber dadi sensasi ing Amérikah Sarékat ing taun 2009 sawisé tinemu déning Scooter Braun liwati video kompetisi nembang lokal "Stratford Star" ing Ontario kang dipublikasi ...

                                               

Jérémy Menez

Jérémy Ménez ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Perancis sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan bisa main ing posisi glandhang.

                                               

Jürgen Klinsmann

Jürgen Klinsmann minangka mantan juru main bal-balan asal Jerman lan naté dados pelatih Tim NAsional Jerman ingkang kasil mapan ing peringkat 3 ing Piala Dunia 2006 lan ugi naté dados pelatih ing klub Bayern München. Sadangunipun dados juru main ...

                                               

Oliver Kahn

Oliver Rolf Kahn yaiku juru main bal-balan kang dadi kiper saka Jerman. Jeneng dawane Oliver Rolf Kahn. Oliver Kahn lair ning Karlsruhe, Jerman, 15 Juni 1969; umur 41 taun yaiku kipersaka Jerman kang duwé dhuwur 188 cm lan ping 86 mbela nagarané ...

                                               

Karen Fukuhara

Karen Fukuhara ya iku paraga wédok saka Amérikah Sarékat. Karen Fukuhara iku keturunan Jepang. Karen Fukuhara misuwur amarga minangka paraga Tatsu Yamashiro / Katana ing filem adiwira DC kang judhulé Suicide Squad taun 2016.

                                               

Karim Benzema

Karim Mostafa Benzema ya iku pawongan juru main bal-balan profésional Perancis kang wektu iki main ing tim La Liga Spanyol, Real Madrid. Dèwèké main minangka panyerang kang bisa difungsikaké uga minangka pemain sayap lan kaloka amarga kemampuan t ...

                                               

Karl Lagerfeld

Karl Otto Lagerfeld ya iku sawiji fèsyen desainer saka Jérman, seniman, lan juru potrèt makarya ing kutha Paris. Dhèwèké iku desainer utama lan dirèktur krèatifé omah fèsyen Chanel uga omah fèsyen saka Itali Fendi lan dhèwèké dhuwé lèbel fèsyené ...

                                               

Kate Beckinsale

Kathrin Romary Kate Beckinsale dhèwèké iku paraga wédok saka Inggris. Sawisé main peran cilik ing sawenéh sèri TV, dhèwèké miwiti debut filem ya iku ing filem Much Ado About Nothing nalika dhèwèké isih dadi mahasiswa ing University of Oxford. Ban ...

                                               

Abdellatif Kechiche

Abdellatif Kechiche iku aktor, sutradhara, lan penulis naskah Prancis-Tunisia. Dhèwèké nglekasi kariré minangka sutradhara uga penulis nalika taun 2000 lumantar filem La Faute à Voltaire utawa Poetical Refugee. Dhèwèké uga nyutradharai Games of L ...

                                               

Mario Kempes

Mario Alberto Kempes ya iku siji mantan juru main bal-balan saka Argentina. Dhèwèké mèlu ndadèkaké negarankango dadi juwara ana ing Piala Donya FIFA 1978. Dhèwèké uga tau main ana ing klub Instituto de Córdoba, Rosario Central, Valencia, River Pl ...

                                               

Miranda Kerr

Miranda May Kerr ya iku model asal Australia. Miranda dikenal déning publik kawit dhèwèké dadi salah sawijining Victorias Secret Angels, Miranda dhéwé ya iku wong Australia kang wiwitan patisipasi ing iklan Victorias Secret. Miranda muwuti karire ...

                                               

Khalid Boulahrouz

Khalid Boulahrouz ya iku juru main bal-balan saka Walanda kang duwé katurunan Berber Rif, Maroko minangka main kanggo VfB Stuttgart lan Nèderlan. Boulahrouz naté main kanggo Hamburger SV, Chelsea, lan Sevilla sadurungé gabung déning Stuttgart ing ...

                                               

Kit Harington

Christopher "Kit" Catesby Harington dhèwèké iku paraga lanang saka Inggris. Kit dadi kawentar amarga main peran dadi Jon Snow ing sèri TV HBO sing judhulé Game of Thrones, sèri TV iki menangi panghargian Primetime Emmy Award taun 2016. Harington ...

                                               

Kolo Touré

Kolo Habib Touré ya iku juru main bal-balan profésional sing kebangsaané Pasisir Gading sing main minangka bèg tengah kanggo Manchester City ing Liga Primer Inggris lan Pasisir Gading.

                                               

Kristen Wiig

Kristen Carroll Wiig dhèwèké iku paraga wédok, komedian, panulis lan prodhuser. Dhèwèké kawentar amarga pakaryané ing NBC ya iku sèri skètsa komedi Saturday Night Live, lan sawenèh filem contoné Knocked Up, Walk Hard: The Dewey Cox Story, Paul la ...

                                               

Robert Kubica

{{Infobox F1 driver | name = Robert Kubica | image = 2014 Rally Germany | caption = Robert Kubica ing taun 2014 | birthname = Robert Kubica | birthdate = Dhésèmber 7, 1984 | birthplace = Krakow, Polen | deathdate = | deathplace = | restingplace = ...

                                               

Kurnia Meiga Hermansyah

Kurnia Meiga Hermansyah inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan Indonésia. Ing wekdal samangke Kurnia Meiga ndhèrèk klub Arema Indonésia ing Liga Super Indonésia, Arema Indonésia inggih punika klub profésional ingkang kapisan ingkan ...

                                               

Kwoun Sun-tae

Kwoun Sun-Tae yaiku kiper bal-balan saka Korea Selatan. Saiki dheweke main ing Kashima Antlers ing Liga J1.

                                               

Lady Gaga

Joanne Stefani Germanotta utawa kang kondhang minangka Lady Gaga ya iku penyanyi lan penulis lagu saka Amérika. Dhèwèké lair ing New York, 20 Maret 1986. Gaga wiwit kariré kawit ngetokaké album THE FAME ing taun 2008. Kanthi ngusung jinis musik e ...

                                               

Kyle Larson

Kyle Miyata Larson yaiku pembalap mobil profesional Amerika Serikat keturunan Jepang sing saiki balapan ing balapan mobil NASCAR Seri Piala. Larson minangka juara NASCAR Seri Pro Timur 2012. Kajaba iku, dheweke uga menang penghargaan minangka Roo ...

                                               

Sergey Lavrov

Sergey Viktorovich Lavrov iku Mantri Manca Nagara Rusia. Sadurungé Sergey iku duta besar Rusia kanggo PBB saka taun 1994 tekan taun 2004. Sergey bisa wicara mawa basa Rusia, Inggris, Prancis lan Sinhala.

                                               

Li Keqiang

Li Keqiang ya iku pulitikus Tiongkok. Sejak Maret 2013 panjenenganipun menjabat dados Mahamantri Republik Rakyat Tiongkok. Konggrès datheng-12 Rakyat Nasional Tiongkok menetapkan Li Keqiang dados Mahamantri Tiongkok ingkang énggal gumantosaken We ...

                                               

Lionel Messi

Lionel Messi utawa Messi punika salah sawijiné juru main ana ing club Barcelona. Lionel Messi kang jeneng asliné Lionel Andrés Messi ya iku juru main ngarep bal-balan Argentina sing saiki maén ana ing Barcelona lan tim nasional Argentina. Messi k ...

                                               

Lizzy Caplan

Elizabeth Anne Lizzy Caplan ya iku paraga wédok saka Amérika. Sawisé miwiti karir ing sèri TV Freaks and Geeks ing taun 1999, Caplan miwiti main peran ing filem Mean Girls lan Cloverfield sing saka iku dhèwèké nampa nominasi Saturn Award kategori ...

                                               

Lorenzo Ariaudo

Lorenzo Ariaudo ya iku sawijining juru main bal-balansing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèg. Ariaudo miwiti karir junioré ing klub CBS lan Juventus banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. ...

                                               

Louis Saha

Louis Laurent Saha ya iku juru main bal-balan sing asalé saka Perancis sing main minangka striker kanggo Sunderland ing Liga Primer Inggris. Saha miwiti karir ing akademi Clairefontaine lan Metz. Panjenengané naté main kanggo Newcastle United min ...

                                               

Lowell Bergman

Lowell Bergman kapiji minangka priyayi pinunjul ing babagan pawarta invèstigasi miturut Reva lan David Logan Bentenaken ing Graduate School of Jurnalisme ing UC Berkeley. Dhèwèké uga dadi Dirèktur Pawarta Invèstigasi kang wis memulang seminar mli ...

                                               

Luca Toni

Luca Toni ya iku juru main bal-balan sing kebangsaane Italia sing main ing posisi penyerang. Panjenengané main tim nasional bal-balan Italia lan Fiorentina sing dhuwur awaké 194 cm. Sadurungé, panjenengané main ing Palermo, Fiorentina, Modena, Br ...

                                               

Luciano Vietto

Luciano Darío Vietto iku sawijining pemain bal-balan Argentina profésional pemain bal-balan sing main kanggo klub portugis Sporting CP.

                                               

Maarten Stekelenburg

Maarten Stekelenburg iku sawijining juru main bal-balan Walanda kang ndarbèni tugas dadi panjaga gawang tim nasional bal-balan Walanda kang duwé dedeg awak 197 cm lan main ing klub Italia AS Roma wiwit mangsa 2011/2012. Pamain kang misuwur lan ng ...

                                               

Madeleine Albright

Madeleine Korbel Albright, diplomat Amérikah Sarékat, inggih Sekretaris Nagara AS ke-64. Dipunrayakaken minangka Mantri Luar Negeri AS wanita kapisanan lan wanita kanthi pangkat paling inggil wonten ing sajarah pamarèntaha Amérikah Sarékat, Albri ...

                                               

Nicolás Maduro

Nicolás Maduro Moros iku pulitisi Venezuela sing saiki dadi Présidhèn Venezuela. Sadurungé dhèwèké njabat minangka Wakil Présidhèn Venezuela lan Mantri Manca Nagara ing sangisoré Présidhèn Hugo Chavez. Sawisé patiné Chávez tanggal 5 Marret 2013, ...

                                               

Magnus Carlsen

Sven Magnus Oen Carlsen iku juru main sekak pecatur Nurwègen. Ing taun 2004 ia dadi Grandmaster ing umur 13 taun 4 sasi. Dhèwèké menangaké kajuwaraan nasional ing taun 2006. Ing taun 2009, dhèwèké menangaké turnamen London Chess Classic. Sajeroni ...

                                               

Marcelo Estigarribia

Marcelo Alejandro Estigarribia Balmori ya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganagaraané Paraguay kang main ana ing klub Sampdoria kanthi status pinjaman saka Deportivo Maldonado. Lumrahé main ana ing posisi bèg. Estigarribia miwiti kar ...

                                               

Marco Amelia

Marco Amelia ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing posisiné minangka kiper lan saiki main kanggo Livorno. Panjenengané duwé dhuwur awak 188 cm. Saiki lagi disilihaké ing AC Milan kanthi opsi éntuk tuku kanthi ...

                                               

Marco van Basten

Marco van Basten iku sawijining juru main bal-balan Walanda uga panjenengané kagolong juru main bal-balan saka warga Walanda. Panjenengané punika mantan palatih tim bal-balan Walanda sarta mantan palatih Ajax Amsterdam. Marco van Basten misuwur m ...

                                               

Mardiyanto

Mardiyanto inggih punika salah satunggalipun pulitikus lan tokoh militèr Indonésia, Gubernur Jawa Tengah taun 1998-2007, lan ugi naté dados Mantri Dalam Negeri Républik Indonésia wonten ing Kabinet Indonésia Bersatu taun 2007-2009. Mardiyanto gad ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →