Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 79



                                               

Revalina S Temat

Revalina S Temat inggih punika aktris Indonesia ingkang kasebat Reva. Lair tanggal 26 November 1985 ing Jakarta. Reva inggih punika putra saking Sayuti Temat lan Rachmaniar punika wiwiti kariri saking dados model.

                                               

Sahrul Gunawan

Sahrul Gunawan (lair ing Bogor, Jawa Kulon, 23 Mèi 1976; umur 44 taun. Sahrul Gunawan lumrahé diundang kanthi jeneng Alul. Sahrul Gunawan iku salah sijiné juru main sinétron, modhèl, presenter, lan uga penyanyi Indonésia.

                                               

Vino G Bastian

Vino G Bastian inggih punika salah satunggalipun aktris, piyambakipun miwiti karir saking modhèl, selajenge punika Vino misuwur dados juru main filem. Vino lair tanggal 24 Maret 1982 ing Jakarta. Film satunggal Vino inggih punika 30 Hari Mencari ...

                                               

Hanung Bramantyo

Setiawan Hanung Bramantyo inggih punika sutradara saking Indonésia. Kariripun ing jagad filem saged narik kawigatosan awit dados sutradara filem Brownies. Hanung Bramantyo naté pikantuk kanugrahan Sutradara Paling Saé wonten ing adicara Festival ...

                                               

Clubeighties

Clubeighties ya iku band asalé saka Indonesia. Band iki dimagepoki kaliyan lulusan seniman IKJ didamel kanggo ngudharwèbtah aliran Pop ingkang didamel rikala taun 1980-an. Clubeighties didamel kaliyan senior lan yunior kelas ing IKJ, kayat Lembu ...

                                               

Deddy Mahendra Desta

Deddy sukses ing grup musik kang jenengé Clubeighties. Grup musik iki wis nggawe album kang cacahé papat nganti wiwitan taun 2007. Saliyané iku, Desta uga dikenal dadi pembawa acara lan aktor. Desta dadi presenter ing acara H2C Harap-Harap Cemas ...

                                               

Deddy Mizwar

Deddy Mizwar ya iku aktor senior, prodhuser lan sutradara Indonésia. Saliyané iku Deddy uga dikenal aktif gawé filem sing nuansané dakwah sing ana pesen agamané nanging uga gawé guyu amarga ana leluconé. Aktor senior pamenang 4 piala citra lan 2 ...

                                               

Didi Petet

Didi Widiatmoko. Didi Indiatmoko luwih ditepungi kanthi jeneng Didi Petet. Didi Petet ya iku juru main sinétron Indonésia. Didi Petet wis main ing akèh filem lan téater. Didi Petet tau mainaké peran dadi tokoh Emon ing filem kang judhulé Catatan ...

                                               

Dik Doank

Dik Doank ingkang gadhah jeneng dawa Raden Rizki Mulyawan Kertanagara Hayang Denada Kusuma inggih punika penyanyi, panatacara, lan desainer grafis saking Indonesia.

                                               

Ence Bagus

Ence Bagus inggih punika aktor lan pelawak saking Indonesia. Ence Bagus wiwit misuwur sasampunipun main ing acara komedi Extravaganza, kaliyan Edric Tjandra inggih dados juru main énggal ing Extravaganza ing taun 2007 ing TransTV. Ence Bagus alum ...

                                               

Fanny Fadillah

Paulus Fanny Fadillah dikenal kanthi jeneng Ucup ing komedi Bajaj Bajuri. Fanny miwiti akting nalika dadi bintang filem ing filem Bina Drama kang dibabaraké déningTVRI Pusat Jakarta. Sawisé iku, Fanny banjur main ing filem Kulawarga Harmoni baren ...

                                               

Hanny R. Saputra

Hanny R. Saputra ya iku salah sijiné sutradara kondhang ing Indonesia. Film kang wis tau disutradarani ya iku Virgin minangka karier sutradara kang pisanan ing filem layar amba.

                                               

Mathias Muchus

Mathias Muchus ya iku artis filem, artis sinétron, sutradhara, lan prodhuser lanang kang lair ing Pagaralam, Sumatera Selatan, tanggal 15 Fèbruari 1957. Taun 1986, dhèwèké misuwur banget amarga perane minangka Tarjo ing serial kulawarga Broto sin ...

                                               

Naif (grup musik)

Cithakan:Grup musik Indonésia Naif inggih punika grup musik saking Indonesia ingkang dumadi ing tanggal 22 Oktober 1995 ing Jakarta. Wiwitanipun Naif kapérang saking anggota Emil, David, Jarwo, lan Pepeng sarta Chandra. Taun 2003, Candra medal sa ...

                                               

Ray Sahétapy

Film ingkang sapisanan dipuparagakaken déning Ray inggih punika filem Gadis kanthi sutradara Nya Abbas Acup. Wonten ing filem punika Ray kepanggih tilas garwanipun, Déwi Yull. Salajengipun Ray main fil Kabut Ungu di Bibir Pasisir, Dukun Ilmu Hita ...

                                               

Riri Riza

Mohammad Rivai Riza utawa kang biyasa dikenal Riri Riza ya iku sutradara, tukang gawé naskah, prodhuser filem saka Indonésia. Dhèwèké metu kang pisanan dadi sutradara filem Kuldésak ing taun 1998. Lulusan SMA Labschool Jakarta lan Institut Keseni ...

                                               

Ray Sahetapy

Ferene Raymond Sahetapy utawa sing dikenal karo jeneng Ray Sahetapy ya iku sawijining aktor kebangsaan Indonesia. Sawisé indhustri perfileman Indonesia mati suri, Ray lumebu ing ranah hiburan ing televisi karo main sinétron utawa sitkom. Kaliyan ...

                                               

Lambang Polandia

Lambang Polen iku wujudé wujud garudha putih ing tamèng alatar abang. Garudha iki nganggo makutha lan nduwé cakar sarta cucuk warna emas. Ing Polen, lambang nagara lumrahé diarani Garudha Putih, lan ditulis mawa huruf gedhé.

                                               

Fauzie As’ad

Fauzie As’ad iku jlagra uga juru lukis. Dhèwèké sinau seni wiwit saka Akademi Desain dan Interior Jakarta. Banjur nerusaké anggoné sinau bab seni ing Fakultas Seni Rupa Institut Seni Indonesia Yogyakarta. Sawisé kuwi, dhèwèké nyambut gawé uga sin ...

                                               

Wagiono Soenarto

Dr. Wagiono Soenarto, M.Si. yaiku salah sijiné seniman Indonésia. Jenengé misuwur liwat karya-karyané ing wangun dhesain grapis sing digunakaké kanggo pirang-pirang film, pamèran, buku, interior museum, ing Indonésia lan luar negeri. Wagiono Soen ...

                                               

Sheila Majid

Sheila Majid utawi Shaheila Abdul Majid inggih punika penyanyi saking Malaysia, lan misuwur ing Indonesia. Sheila misuwur kanthi lagunipun Antara Anyer dan Jakarta ingkang dipunrilis taun 1987. Sanèsipun punika, Sheila ingkang lair tanggal 3 Janu ...

                                               

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza inggih punika salah satunggalipun penyanyi, selebriti, modhél, lan pangusaha ingkang asalipun saking Malaysia. Siti Nurhaliza miwiti kariéripun ing jagad nyanyi awit saking pakulinan utawi hobby nalika taksih alitipun. Nalika saman ...

                                               

Alice Cooper

Alice Cooper utawi ingkang gadhah asma lair Vincent Damon Furnier inggih punika rocker, panyerat tembang lan bintang akting, ingkang sampun gadhah karir langkung saking 4 dasawarsa. Asma Alice Cooper diagem wiwit karir solo piyambakipun ing taun ...

                                               

Merlion

Merlion inggih punika reca satunggaling ikon Wisata Singapura. Reca Merlion dumunung wonten ing Merlion Park. Reca punika dipunyasa ing taun 1972 ingkang gadhah inggil 8.6 mèter, lokasinipun ing ngajenging lèpèn Singapura. Merlion dipunrancang su ...

                                               

Genta Raja Seongdeok

Genta Raja Seongdeok inggih punika satunggaling genta perunggu raksesa ingkang wonten ing Gyeongju, Koréa Kidul. Genta punika kalebet ingkang paling ageng ing Koréa. Genta mau nggandhul ing satunggaling paviliun plataran Musiyum Nasional Gyeongju ...

                                               

Gagaran bab leléwaning basa

Gagaran bab leléwaning basa iku kumpulaning aturan baku kanggo nulis lan ngrancang dhokumèn, mbuh kanggo prakara umum utawa kanggo publikasi, organisasi, utawa prakara mirunggan. Gagaran iki ngukuhaké lan nata bab leléwaning basa supaya bisa ngla ...

                                               

Astro Boy

Astro Boy ya iku seri anime kang saka taun 1952 nganti tekan 1968, déné kartune diputer taun 1963-1966, Ing Indonesia, manga ne tahu diterbitake mawa judhul Atom Boy.

                                               

Chibi Maruko-chan

Chibi Maruko-chan yaiku serial anime kang kaangkat saka manga populèr karyané Momoko Sakura lan uga jeneng undangané paraga mligi awujud bocah cilik wadon umuré sangang taun kelas 3 SD. Kisahe nyritakake komedhi urip saben dina bocah SD miturut p ...

                                               

Dhaptar paraga Upin lan Ipin

Ing ngisor iki minangka jeneng paraga, swara lan kawruh ing saben paraga ing seri kartun kanthi irah-irahan Upin & Ipin.

                                               

Disney Princess

Disney Princess, uga diarani Princess Line, yaiku franchise media lan dolanan sing dimiliki The Walt Disney Company. Dibangun déning ketua Disney Consumer Products, Andy Mooney ing awal 2000-an, waralaba nduwèni dolanan tokoh protagonis wanita si ...

                                               

Kartun

Kartun iku gambar katon lucu kang nuduhaké prastawa. Wong-wong sing nggawé kartun kasebut kartunis. Sawetara jenisè gambar kartun sing dikenal dina iki kartun editorial, lelucon kartun, lan komik strip. Editor kartun utawa kartun politik biyasané ...

                                               

Krabby Patty

Krabby Patty ya iku panganan kaya hamburger kang didol ing restoran Krusty Krab kang resepe dirahasiakake ing Bikini Bottom. Krabby Patty dadi panganan utama kang ditawakake déning restoran Krusty Krab. Sangking enake, mungsuhe Mr. Krabs ya iku P ...

                                               

Krusty Krab

Krusty Krab ya iku jeneng restoran ing Bikini Bottom ing seri animasi SpongeBob SquarePants. Krusty Krab diadegaké déning Mr. Krabs. Krusty Krab duwé karyawan loro kang aktif: SpongeBob SquarePants, mawa tukang masak lan Squidward Tentacles kang ...

                                               

Masya lan Bruwang

Masya lan Bruwang ya iku filem seri animasi kang diprodhuksi déning nagara Rusia. Film iki ceritané saka dongèng kanthi irah-irahan Маша и Медведь utawa Masha and the Bear. Serial iki digawé dening Oleg Kuzovkov ing taun 2009 kanthi tanggal rilis ...

                                               

Mr. Krabs

Mr. Eugene H. Krabs ya iku paraga fiksi serial kartun SpongeBob SquarePants. Dhèwèké manggon ing omah kang wujudé jangkar bareng anaké, Pearl Krabs. Dhèwèké duwé mungsuh kang jenengé Sheldon Plankton, sig duwé restoran Chum Bucket kang dagangané ...

                                               

Nami (One Piece)

Cithakan:Infobox OPchara/Header Cithakan:Infobox OPchara/Footer Nami inggih punika nama salah satunggaling lakon fiktif saking serial manga lan anime One Piece. Piyambake inggih punikanavigator kanthi yuswa 18 taun saking Kelompok Bajak Segara Co ...

                                               

Oscars Oasis

Oscars Oasis iku program kang diprodhuksi déning TeamTO lan Tuba Entertainment kang ana gegayutané karo Cake Entertainment lan dibabaraké ing Disney Channel ing Asia. Saiki, dibabaraké ing Disney Channel Australia. Oscars Oasis uga bisa dideleng ...

                                               

Sakura Kinomoto

Sakura Kinomoto ya iku tokoh kartun jepang saka serial komik. sakura kinomoto minangka tokoh baku ing serial anime lan manga kang digawé déning Clamp. Ing Jepang suarane diisi déning Sakura Tange.

                                               

Shaun The Sheep

Shaun the Sheep iku animasi gaweyane nagara Inggris. Shaun the Sheep wiwit dibabarake ing sasi Maret 2007 déning CBBC ing Inggris. Shaun the Sheep nyritakake domba-domba cerdas kang tumindake kaya manungsa, asring tumindak konyol, lucu, lan kreat ...

                                               

Squidward Tentacles

Squidward Tentacles iku sawijining karakter ing filem kartun SpongeBob SquarePants. Dhèwèké iku kéwan gurita sing manggo ana ing omah dhapuré moai. Ia tetanggan karo SpongeBob lan Patrick Star, nanging Squidward ora seneng duwé tetangga kaya spon ...

                                               

Toonami

Toonami ya iku merek dagang kang wis kadaptar ing Cartoon Network, wiwitane minangka blok acara kang orientasine aksi ing saluran TV Cartoon Network ing saben negar, akèh-akèhé Amérika nyiarake kartun lan anime Jepang, kang asalé saka Amérikah Sa ...

                                               

Upin lan Ipin

Upin lan Ipin ya iku salah sijining filem animasi kanggo bocah cilik kang pisanan metu tanggal 14 September 2007 ing Malaysia kang digiyaraké déning TV.Film iki digawé déning LesCopaque. Wiwitane filem iki duwé ancas kanggo nyinaoni boah ilik sup ...

                                               

Payung kertas minyak

Payung kertas minyak minangka jinis payung kertas sing asale saka China. Sabanjure nyebar ing pirang-pirang negara Asia Wétan, Kidul lan Tenggara kayata Jepang, Korea, Malaysia, Myanmar, Thailand lan Laos, sing dikembangake kanthi karakteristik b ...

                                               

Andi AW. Masry

Andi AW. Masry yaiku perancang grafis, perancang huruf lan insinyur sipil Indonesia. Dheweke uga sinau babagan lukisan, ilustrasi, lan karya tipografi wiwit sekolah dasar. Sanajan Andi ora sinau ing pendidikan formal ing bidang tipografi, dheweke ...

                                               

Diakritik

Diakritik kus siji tandha tambahan marang aksara, utawi tandha dhasar. Jeneng iki asal saking Basa Yunani διακριτικός.

                                               

Grafem

Ing babagan linguistik, grafem iku unit paling cilik sajeroning aksara sing dianggo ing sawiji basa. Sawiji grafem ora kudu ngemu surasa lan ora kudu gathuk karo fonem, sing dianggo tumrap basa caturan. Grafem nglimputi huruf-huruf ing alfabèt, l ...

                                               

Lorem ipsum

Lorem ipsum, utawa ringkesé lipsum, iku tèks standar sing dipasang kanggo nuduhaké èlemèn grafis utawa presentasi visual kaya font, tipografi, lan tata letak. Maksud panggunaan lipsum ya iku supaya pengamat ora kakèhan konsèntrasi marang makna ba ...

                                               

Othmar Motter

Othmar Motter yaiku perancang huruf lan desainer grafis saka Austria. Dheweke yaiku perancang huruf pertama saka Austria sing kasil ngrancang desain huruf sing misuwur ing pasar internasional.

                                               

Balèt

Balèt ya iku salah sawijining tèknik jogèd. Sing kalebu ana ing balèt ya iku ana jogèd, mime, akting lan musik. Balèt bisa ditampilaké dhéwé utawa kanggo digawé opera. Tèknik balèt kang misuwur ya iku virtuosonya kaya ta pointe work, grand pas de ...

                                               

Flamenco

Flamenco iku istilah saka Basa Spanyol kang tegesé salah sawijining jinis utawa genre musik kang kawentar rumit kanthi irama rikat, lan bisa uga kanggo ngarani genre jogèd kang ciriné nganggo irama langkah. Sanadyan kanthi umum dianggep budaya Sp ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →