Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 396



                                               

Ariesta Widya

Agustinus Mulyono Widyatama utawa Ariesta Widya iku guru SLTP ing Tual - Manado, SMP Katholik Langgur, SMP Negeri Ungaran, Proyek Perintis Sekolah Pembangunan - Semarang, SMA Negeri 5 Semarang, lan SMA Masehi I. Dadi, profesine minangka penulis J ...

                                               

Whisky

Whiski utawa wiski minangka jinis minuman beralkohol sing disaring digawe saka remukan gandum sing difermentasi utawa bir penyulingan. Macem-macem biji digunakake kanggo macem-macem jinis, kalebu gandum, jagung, rye, lan gandum. Wiski umume umure ...

                                               

Carne de porco à alentejana

Carne de Porco à Alentejana minangka salah sawijining masakan daging babi sing paling tradisional lan paling populer ing masakan Portugis. Iki minangka kombinasi daging babi lan kerang, karo kentang lan ketumbar. Biasane, udakara 800 g daging bab ...

                                               

Pai milyunèr

Millionaire pie iku olahan Amérika pie. Pai iki minangka sajian saka Amerika Serikat Kidul lan asale saka South Carolina. Amarga sugihe banget, mula nuwuhake jeneng kasebut. Iki digawe saka keju krim, klapa, Whip Cool, nanas remuk, lan pecan sing ...

                                               

Aiden McGeady

                                               

Provinsi Bergamo

Bergamo iku provinsi ing regione Lombardia ing Italia. Kutha krajané dumunung ana ing kutha Bergamo. Jembar wewengkon ana 2.723 km², lan populasiné 1.098.740 2010. Ana 244 comune ing provinsi iki.

                                               

189

                                               

188

                                               

TAROM

TAROM-Romanian Air Transport, lumrahé mung ingaran kanthi jeneng cekakan TAROM, iku maskapé pamaburan nasional lan maskapé pamaburan tuwa dhéwé sing isih operasi ing Rumania. Jeneng mèrek TAROM iku akronim saka Basa Rumania: T ransporturile A eri ...

                                               

Soda timun

Soda Timun minangka jinis soda sing digawe dening maneka pabrikan kalebu Pak Q Cumber. Pepsi nawakake rasa timun es ing sawetara pasar. Iki uga digawe dening produsen soda ing omah.

                                               

Iljumun

Iljumun ya iku jinis arsitèktur lawang gerbang tradhisional kang digawé kanggo tanda sawijining tlatah peribadatan agama Buda ing Koréa. Iljumun digawé kanggo nglambangake wates antarané kuil lan panguripan kadonyan. Gapura jinis iki duwé gerbang ...

                                               

Bonfire toffee

Kafe bonfire yaiku sawijining olahan kuwé kopi sing rapuh lan rapuh sing ana gandhengane karo Halloween lan Guy Fawkes Night ing Inggris. Toffe rasane treacle ireng, lan versi murah bisa uga pait. Ing Skotlandia, perawatan kasebut dikenal minangk ...

                                               

Tour Total

Tour Total inggih punika satunggaling kantor pencakar langit ingkang mapan wonten ing La Défense, Courbevoie, satunggaling tlatah distrik bisnis ingang ageng ingkang mapan wonten ing sisih kulon lan caket kaliyan kitha Paris, Prancis lan ing wekd ...

                                               

190

                                               

Nokia Xl

Nokia Xl ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2014, wiwit dipasaraké Mèi taun 2014 lan duwé ukuran 141.4 x 77.7 x 10.9 mm déné boboté 190 gram. Layaré IPS LCD capacitive touchscreen, ...

                                               

Peameal babi

Daging babi Peameal punika udan-nambani, unsmoked bali daging babi digawe saka apik mimpin boneless daging babi loin mbalek ing cornmeal. Iki ditemokake utamane ing Sor-Ontario. Pengemas daging babi ing Toronto, William Davies, sing teka ing Kana ...

                                               

Khubz

Khubz, Utawa ditulis khoubz, khobez, khubez, utawa khubooz, uga dikenal minangka roti Arab, roti Lebanon, utawa roti Siria, Punika minangka tembung umum ing Arab kanggo "roti" senadyan asring digunakake ing referensi kanggo babak ragi Eastern Ten ...

                                               

Urolagnia

Urolagnia yaiku parafilia ing ngendi pawongan ngrasa terangsang seksual nalika weruh lan mikirake uyuh utawa nguyuh. Tembung iki asale saka basa Yunani saka ouron - uyuh, lan lagneia - nafsu. Pancuran emas minangka slang kanggo praktek nguyuhi wo ...

                                               

191

                                               

Nokia 6600 Fold

Nokia 6600 Fold ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2008, wiwit dipasaraké Agustus taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87.7 x 44 x 15.9 mm déné boboté 110 gram. Layaré O ...

                                               

Provinsi Pavia

Provinsi Pavia basa Italia: Provincia di Pavia, ikuprovinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané "kutha Pavia. Jembar wewengkon 2.965 km², lan total populasi 493.829 2001. Ana 190 communes ing provinsi iki. Komunitas utama miturut cacahin ...

                                               

Panasonic GD67

Panasonic GD67 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Panasonic. Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109 x 45 x 20 mm déné boboté 81 gram. Layaré STN, 256 werna kanthi résolusi 101 x 80 pik ...

                                               

Motorola C550

Motorola C550 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 43 x 19 mm déné boboté 94 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 101 ...

                                               

Motorola C350

Motorola C350 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 42 x 19 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 96 ...

                                               

Motorola C380 C385

Motorola C380 C385 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 44 x 20.9 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résol ...

                                               

Motorola V620

Motorola V620 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 48 x 24 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 176 ...

                                               

Motorola C650

Motorola C650 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 103 x 44 x 20 mm déné boboté 85 gram. Layaré CSTN, 65k werna kanthi résolusi 128 ...

                                               

Candhi Gana

Candhi Gana utawa uga diarani Candhi Asu utawa Candhi Wetan iku candhi Buddha kang manggon ing Dukuh Bener, Desa Bugisan, Kecamatan Prambanan, Kabupaten Klathen. Candhi Gana posisine ana ing wetane Candhi Sewu, udakara 300 meter. Diarani Candhi G ...

                                               

Panganan tani

Panganan petani minangka panganan khusus kanggo budaya tartamtu, digawe saka bahan sing bisa diakses lan murah, lan biasane disiapake lan dienggo supaya bisa dadi luwih gampang kepenak. Dheweke asring dadi bagean pinunjul saka diet wong sing mlar ...

                                               

Salad Israel

Salad Israel iku disigar salad saka sacoro apik diced tomat, trikatuka, timun, lan lonceng utawa chili mrico. Wis diterangake minangka "sajian nasional sing paling misuwur ing Israel ", lan kalebu iringan standar panganan Israel. Salad sing ngetr ...

                                               

Seppuku

Seppuku ya iku sawijiné ritual nglalu kang ditindakake déning samurai ing Jepang kanthi cara nyuwek weteng banjur ngetokne usus minangka tandha kanggo mbalekne jeneng apike sawisé ora ngrampungaké kwajiban utawa kanggo kapentingan warga. Seppuku ...

                                               

193

                                               

Kapuska

Kapuska punika hearty tradisional Turki masakan lan masakan Balkan godhok kang jeneng asalé saka basa Rusia tembung kanggo Gobis. Sanajan jeneng kasebut diimpor, sajian kasebut minangka versi sup saka Turki sing umum digawe ing Rusia lan Eropa Wé ...

                                               

Prau panumpes Jepang Mikazuki (1926)

Prau Mikazuki iku prau panumpes klas Mutsuki kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé wulan arit. Mikazuki kapernahaké rikala 21 Agustus 1925 déning Astragara Wadya Sagara Maizuru; ba ...

                                               

Pilaki

Pilaki minangka salah sawijining jinis olahan gaya meze Turki lan bisa uga nuduhake sawetara panganan sing dimasak ing saos sing digawe saka bawang, bawang putih, wortel, kentang, tomat utawa tempel tomat, gula, lan minyak zaitun. Kacang buncis s ...

                                               

Pozharsky cutlet

Kethokan Pozharsky punika salah sawijining jinis pangananbreaded lemah pitik utawa veal Patty sing khas kanggo masakan Rusia. Fitur sing beda saka cutlet iki yaiku nambah butter kanggo daging cincang sing nyebabake konsistensi jus lan lembut. Pir ...

                                               

192

                                               

194

                                               

Nokia N76

Nokia N76 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Nokia. Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106.5 x 52 x 13.7 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.4 inchi kanthi ...

                                               

Shish kebab

kebab meal populer saka skewered lan panggang persagi meat. Iki padha karo utawa sinonim karo sajian sing diarani shashlik, sing ditemokake ing wilayah Kaukasus. Iki minangka salah sawijining jinis kebab, sawetara panganan daging sing asale ing T ...

                                               

Motorola C205

Motorola C205 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 44 x 20 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 pi ...

                                               

Motorola C200

Motorola C200 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 44 x 20 mm déné boboté 84 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 pi ...

                                               

Prau dlajah Jepang Kitakami

Prau Kitakami iku prau dlajah ènthèng klas Kuma kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Wadya Sagara Kamaharajan Jepang. Aran prau iki saka jenengé Kali Kitakami ing Préfèktur Iwate, Jepang. Kitakami kapernahaké rikala 1 Sèptèmber 1919 ing Sa ...

                                               

Bánh chuối

Bánh chuối yaiku jajanan gedhang legi utawa roti pudhing saka Vietnam. Sanajan bahan sing beda-beda bisa ditemoni, biasané digawé saka gedhang mateng utawa tanduran, santen, gula, roti putih, klapa enom sing diparut, susu pekat, butter, endhog, l ...

                                               

195

                                               

Sony Ericsson W8

Sony Ericsson W8 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2011, wiwit dipasaraké Mèi taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 54 x 15 mm déné boboté 104 gram. Layaré TFT capac ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Mini

Sony Ericsson Xperia Mini ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Mèi taun 2011, wiwit dipasaraké Agustus taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 52 x 16 mm déné boboté 99 gram. Layaré ...

                                               

Sony Ericsson Xperia Active

Sony Ericsson Xperia Active ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sony. Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2011, wiwit dipasaraké Oktober taun 2011 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 92 x 55 x 16.5 mm déné boboté 110.8 gram ...

                                               

Kèju keluk

Keju asap yaiku keju sing wis diobati khusus kanthi ngobati asap. Iku biasane wis njaba kuning-coklat pellicle kang asil proses ngruwat iki. Ngobati asep biasane ditindakake kanthi salah siji saka rong cara: ngrokok adhem lan udud panas. Cara ngr ...

                                               

Bun cha

Bún chả minangka panganan Vietnam, sing dianggep asalé saka Hanoi, Vietnam. Bún chả disuguhaké daging babi lemak bakar kanthi piring mi sing digoreng putih, lan bumbon sing diisi santen. Sajian kasebut diterangaké ing taun 1959 dening penulis pan ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →