Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 364



                                               

Xu Xi

Xu Xi iku panitra kang lair ing Hong Kong taun 1954 saka wong tuwa Indonésia lan saiki mapan ing New York, Amérikah Sarékat. Dhèwèké dadi salah siji panitra kondhang ing Hong Kong kang duwé wawasan bab geopolitik lan akulturasi kabudayan. Liré ma ...

                                               

Cartoon Network

Cartoon Network ya iku jaringan tivi kabel kang diadegaké Turner Broadcasting kang nomer siji dadi acara unggulan ya iku filem-filem animasi. Saluran iki pisanan wiwit giyaran ing Amérikah Sarékat tanggal 1 Oktober 1992.

                                               

Bileća

Bileća iku kutha lan kuthamadya ing sisih kidul-wétan Bosnia lan Herzegovina sajeroning entitas Républik Srpska. Kutha iki ing sawétané Herzegovina cerak wewatesan Montenegro, sisih lor Trebinje lan sisih kidul Gacko. Sacara administratif, Bileća ...

                                               

Disney Channel Original Movie

Disney Channel Original Movie inggih punika pratélan filem Disney Channel ingkang dipuntontonaken ing TV. filem ingkang kathah piyambak dipuntonton inggih punika High School Musical 2 kaliyan 17 Yuta Pèmirsa.

                                               

Donny Dhirgantoro

Donny Dhirgantoro ya iku panulis novèl laris lan skenario filem 5 cm. Dhèwèké lair ing Jakarta 27 Oktober 1978, lulus SMA 6 Jakarta banjur nerusaké kuliah ing STIE Perbanas Jakarta angkatan 1997. Jamane kuliah dhèwèké aktif ing klub fotografi sen ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Corona Borealis

"SIMBAD Astronomical Database". Centre de Données astronomiques de Strasbourg. Dibukak ing 2013-02-09. Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-09. Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Fla ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Fornax

Samus, N. N. 2004. "Combined General Catalogue of Variable Stars GCVS4.2". Dibukak ing 2013-02-09. ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". Dibukak ing 2013-02-09. "SIMBAD Astronomical Database". Centre de Données astronomiques de Strasbou ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Lupus

Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak ing 2013-02-11. ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". Dibukak ing 2013-02-11. Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak in ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Orion

| last = ESA | authorlink = European Space Agency | title = The Hipparcos and Tycho Catalogues | date = 1997 | url = | accessdate = 2013-02-11 }} Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak ing 2013-02-11. Roman, N ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Eridanus

"SIMBAD Astronomical Database". Centre de Données astronomiques de Strasbourg. Dibukak ing 2013-02-09. Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-09. ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". ...

                                               

The Suite Life Movie

The Suite Life Movie nggih punika sesirah filem komedi fiksi ilmiyah saking Amérikah Sarékat taun 2011 ingkang kadamel déning Disney Channel. Filem punika kaarahaken déning Sean McNamara. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Michael Saltzm ...

                                               

Good Luck Charlie, Its Christmas!

Good Luck Charlie, its Christmas! nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kadamel adhedhasar saking filem komedi ingkang naté kagiyaraken wonten Disney Channel Original Series kanthi sesirah Good Luck Charlie. F ...

                                               

Girl vs. Monster

Girl vs. Monster nggih punika filem Disney Channel Original Movie daking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Stuart Gillard. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Annie DeYoung, Ron McGee, lan Geoff Rodkey. Wondéné Tr ...

                                               

Public Enemies (film 2009)

Public Enemies iku sawijining filem drama kadurjanan Amérikah Sarékat kang dirilis ing taun 2009. Film iki disutradarani Michael Mann. Mann uga mèlu nulis. Sèttingé ana ing Amérikah Sarékat nalika jaman Great Depression. Fokusé filem iku dhedhasa ...

                                               

Prince of Persia: The Sands of Time

Pangeran Persia: Sands of Time yaiku film fantasi kang dirilis ing taun 2010, lan disusun dening Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, lan Carlo Bernard; katuntun dening Mike Newell ; diprodhuksi dening Jerry Bruckheimer lan disebaraké déning Wa ...

                                               

Playful Kiss

Playful Kiss iku filem drama télévisi saka Koréa Kidul kang digawé saka manga Jepang kang judhulé Itazura Na Kiss déning Tada Kaoru. Film iki kalebu jinis filem komèdi lan romansa. Film iki dimainaké déning Jung So Min minangka Oh Ha Ni lan Kim H ...

                                               

Kuwé woh

Fruitcake punika cake digawe karo candied utawa pepe woh, perkakas, lan rempah-rempah, lan optionally direndhem ing roh. Ing Inggris, versi sing mewah bisa uga es lan dihias. Woh-wohan biasane disajikake kanggo pahargyan manten lan Natal. Amarga ...

                                               

My Little Pony: The Movie

My Little Pony: The Movie yaiku film animasi lan musikal 2017, adhedhasar seri televisi My Little Pony: Friendship is Magic. Film iki diarahake dening Jayson Thiessen. Saliyané njaga aktor asli, Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Tabitha ...

                                               

Bulan Terbelah di Langit Amerika (filem)

Bulan Terbelah di Langit Amerika ya iku filem Indonesia kang disutradharai déning Rizal Mantovani kang diangkat saka novèl kanthi judhul padha karya Hanum Salsabiela Rais lan Rangga Almahendra. Filem iki dibintangi Abimana Aryasatya, Acha Septria ...

                                               

Der Himmel über Berlin

Der Himmel über Berlin iku sawijining filem Prancis-Jerman Kulon weton taun 1987. Filem sing disutradarani Wim Wenders iki kalebu kategori romantis fantasi. Ukara Jerman der Himmel über Berlin tegesé Langit sadhuwuré Berlin. Nanging tembung Himme ...

                                               

Reclaim

Reclaim nggih punika filem drama thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunarahaken déning Alan White, adhedhasar saking skénario anggitan Luke Davies lan Carmine Gaeta, Wondéné para juru paraga ingkang kadh ...

                                               

Richard Kyle

Richard Kyle lair ing Melbourne, Australia tanggal 15 Dhèsémber taun 1987, umuré 31 taun. Pagawéyané yaiku, minangka aktor, modhèl, lan bintang iklan saka Australia.

                                               

Tempe bongkrèk

Témpé bongkrèk minangka jinis témpé saka Jawa Tengah, utamane Kabupaten Banyumas, sing digawe saka ampas klapa. Jinis tempe iki nyebabake sawetara kasus keracunan panganan fatal, amarga kadang kena kontaminasi karo bakteri Burkholderia gladioli, ...

                                               

Ketindhihan

Sleep paralysis utawa lumpuh turu utawa ketindhihan yaiku kahanan kang nyebabaké awak ora bisa obah nalika turu utawa tangi turu. Nalika kena lumpuh turu biasané ora bisa ngobahaké awak, ora bisa ngetokaké swara, lansapanunggalané. Lumpuh turu bi ...

                                               

Ponytail to Shushu

Cithakan:Album infobox Ponytail to Shushu ポニーテールとシュシュ, Ponītēru to Shushu? ya iku tembang singel ke-16 saka idol grup AKB48 kang dirilis 26 Mei 2010. ponytail ya iku adicara naleni rambut, lan shushu ya iku karet rambut.

                                               

Rémot

Ing elektronik, remot kontrol utawa clicker minangka salah sawijining jinis piranti elektronik sing digunakake kanggo ngoperasikake piranti liyane saka kadohan, biasane kanthi nirkabel. Ing elektronik konsumen, remot kontrol bisa digunakake kangg ...

                                               

Nexmedia

Nexmedia ya iku stasiun televisi terestrial langganan ing Indonésia kang dioperasikaké déning Garudha Makutha Teknologi, pengelola tayangan hiburan lumantar SCTV, Indosiar lan O Channel. Miwiti 1 September 2019, Nexmedia ora ana maneh airing ing ...

                                               

Mikrokontroler

mikrokontroler ya iku sistem mikroprosesor jangkep sing pangandut ing njero satunggal Chip. mikrokontroler bedha kaliyan Mikrokomputer serba guna sing diangge ing PC, amarga sawijining mikrokontroler jeroné racaké wis dilebokake komponèn pendukun ...

                                               

Memori komputer

Memori ya iku istilah generik kang nunjukaké médhia nyimpen data ning piranti komputer. Nggal program lan data kang wis diproses déning prosesor bakal disimpen ning memori fisik. Data kang disimpan ning memori fisik iku sipaté sementara, amarga d ...

                                               

Sherlock (TV séri)

Sherlock iku TV séri drama kriminal Britania-Amérika sing ngadhedhasar saka carita detektif déning Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes. Diciptakaké déning Steven Moffat lan Mark Gatiss, diperagaké déning Benedict Cumberbatch minangka Sherlock ...

                                               

Alphonse Areola

Alphonse Areola ya iku juru main bal-balan profèsional Prancis sing main minangka kiper kanggo klub Ligue 1 Paris Saint-Germain FC. Lulusan akademi PSG, dhèwèké miwiti bagian awal kariré kanthi dadi juru main silihan, main ing klub Lens, Bastia l ...

                                               

Radamel Falcao

Radamel Falcao García Zárate, utawi kawentar kanthi asma Radamel Falcao, utawi Falcao, inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking Kolombia ingkang main dados penyerang utawi striker ing Ligue 1 klub AS Monaco. Piyambakipun ...

                                               

Bride Wars (filem 2015)

Kagem filem taun 2009, pirsani Bride Wars Bride Wars nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi romantis saking Tiongkok taun 2015. Filem punika kadamel minangka pandamelan ambal saking filem kanthi sesirah ingkang sami, taun 2009. Filem punika ...

                                               

Ashton Chen

Ashton Chen utawi ingkang dipunkenal kaliyan asma Shi Xiao-long/释小龙, lair ing tanggal 6 Januari 1988 ing Zhengzhou, Henan, China. Ashton Chen inggih punika aktor alit ing taun 1990. Sesampunipun 5 taun sekolah ing Professional Children s Schoo ...

                                               

Olahan Inggris

Masakan Inggris kalebu gaya masak, tradisi lan resep sing ana gandhengane karo Inggris. Iki nduweni sifat khas dhewe, nanging uga nuduhake masakan Inggris sing luwih jembar, sebagian liwat impor bahan lan ide saka Amerika, China, lan India sajron ...

                                               

Sop ula

Sup ula minangka panganan khas Kanton sing enak lan suplemen kasarasan ing China, Hong Kong, Vietnam, panganan Indonesia lan Thailand sing ngemot paling ora rong jinis ula minangka bahan utama. Sup mau rasane rada legi amarga ditambahake godhong ...

                                               

Léci

Léci minangka salah sawijining wit taunan saka kulawarga sapindaceae. Wit iki minangka wit tropis sing asale saka propinsi Guangdong lan Fujian, kidul-wetan China, ing endi budidaya didokumentasikake wiwit abad kaping 11. China minangka penghasil ...

                                               

Ès kacang

Ais kacang, kanthi harfiah tegese "es kacang", uga umum dikenal kanthi jeneng ABC, minangka panganan cuci mulut Malaysia sing uga umume di Singapura lan Brunei. Biasane, mesin serut es digunakake kanggo ngeculake es sing digiling sing digunakake ...

                                               

Roti kukus

Roti kukus minangka salah sawijining jinis roti, biasane digawe saka gandum, sing disiapake nganggo kukus tinimbang dipanggang. Roti kukus diproduksi lan dikonsumsi ing saindenging jagad. Ing masakan Tionghoa, mantou minangka panganan pokok ing T ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Camelopardalis

ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". Dibukak ing 2013-02-08. Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-08. Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak in ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Coma Berenices

Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-09. Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak ing 2013-02-09. "SIMBAD Astronomical Database". Centre de Données astronom ...

                                               

Bánh bò

Bánh bò yaiku jajanan kuwé legi saka Vietnam. Iki digawé saka glepung beras, banyu, gula, lan ragi, lan nduwè rupa kaya tala kaya ing jero amarga ana pirang-pirang gelembung cilik. Santen klapa uga minangka bagean saka pasugatan iki, menehi rasa ...

                                               

Dhaptar lintang ing rasi lintang Lynx

Roman, N. G. 1987. "Identification of a Constellation from a Position". Dibukak ing 2013-02-11. Kostjuk, N. D. 2002. "HD-DM-GC-HR-HIP-Bayer-Flamsteed Cross Index". Dibukak ing 2013-02-11. ESA 1997. "The Hipparcos and Tycho Catalogues". Dibukak in ...

                                               

Rangoon yuyu

Kepiting Rangoon, sing sok diarani kepiting kepiting, kepiting rangoon puffs, utawa keju biasa, diiseni panganan pangsit sing enak disajikake ing restoran - restoran Cina Amerika. Isi digawe karo kombinasi keju krim, daging kepiting utawa daging ...

                                               

Parafrase Bahasa Jawa

Parafrase Inggih menika ngewahi dhapukan sekar dados dhapuan gancaran. Anggitan ingkang dipunwahyakaken kanthi dhapukan sekar menika mujudaken ekspresi ndak langkung. Tegesipun anggitan kanthi basa ingkang mligi. Inggih basa ingkang puitis. Basa ...

                                               

Pasemon

Pasemon inggih punika salah satunggaling pralambang wonten ing tanah Jawi. Pasemon saged gadhah teges minangka pralambang utawi tandha ingkang sipatipun kias. Pasemon kadadosan saking tembung semu, satemah pasemon saged dipunmangertosi minangka t ...

                                               

Padmasoesastra

Padmasoesastra lair ing Kampung Sratèn, Surakarta, Jumat Pon tanggal 21 Mulud taun Alip 1771 21 April 1843. Asma wiyosané iku Suwardi. Bapaké asma Ngabèhi Bangsajuda. Saka urutan leluhure, Ki Padmasusatra kalebu turune Panembahan Senapati, yaiku ...

                                               

Bündner nusstorté

Bündner Nusstorte, uga dikenal kanthi jeneng Engadiner Nusstorte, minangka jajanan isi kacang legi, karamelised tradisional saka kanton Graubünden ing Swiss. Nusstorte modern sing kapenuhan pisanan kasedhiya ing taun 1960-an, sanajan ana ing taun ...

                                               

Albert Chinualumogo Achebe

Albert Chinualumogo Achebe alias Chinua Achebe iku novèlis, kritikus, lan dhosèn kang lair ing Ogidi, Anambra, Nigéria tanggal 16 Novèmber 1930. Dhèwèké tilar donya ing di Boston, Massachusetts, Amérikah Sarékat tanggal 21 Maret 2013 nalika umur ...

                                               

Caldo verde

Caldo verde minangka salah sawijining olahan sup populer ing masakan Portugis. Bahan-bahan tradisional dhasar kanggo kalde verde nggunakake sayur-sayuran collard utawa sayuran ijo liyane kayata kale utawa sawi, kentang, minyak zaitun, mrica ireng ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →