Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 34



                                               

Faye Wong

Faye Wong ya iku penyanyi China, penulis lagu, aktris, lan model, dhèwèké iku ikon populer ning China, Taiwan, Hongkong, Singapore, Malaysia lan Jepang, Dhèwèké marisi bakat seni saka ibuné kang uga dadi penyanyi. kondhang dadi Queen Of Pop ning ...

                                               

Franz Ferdinand (Grup Musik)

Franz Ferdinand ya iku grup musik rock Inggris kang diwangun ning Glasgow, Sekotlan, jeneng grup musik iki dijukut saka jeneng Archduke Franz Ferdinand saka Austria, kang tiwasé anggawe perang dunya I, Anggota Franz Ferdinand ya iku Alexander Kap ...

                                               

Good Charlotte

Good Charlotte ya iku grup musik pop-punk saka Amérikah Sarékat Waldorf, Maryland, Tetembangan utawa karawit kang kondhang saka grup musik iki ya iku, "The Anthem", "Girls & Boys", lan "Lifestyles of the Rich and Famous",Band Rock iki asalAmerika ...

                                               

Green Day

Green Day ya iku kelompok musik bergenre punk rock kang asalé saka California, Amérikah Sarékat dianggotani déning Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt, lan Tré Cool., sarta Al Sobrante kang ndisiki metu ning grup musik iki. Grup musik iki duwé album ...

                                               

Gwen Stefani

Gwen Renée Stefani, iku sawijining penyanyi saka Amérikah Sarékat lan vokalis band No Doubt, Ora namung dikenal dadi penyanyi lan penulis lagu, dhèwèké uga dadi bintang kang kerep diweruhi ning layar TV nganggo busana kang ngumbar aurat iki diken ...

                                               

Ha*Ash

Ha*As ya iku grup musik saka Amérikah Sarékat kang diwangun ning taun 2002 ning Lake Charles, Louisiana, Grup band iki dipersonili déning Ashley Grace kang bagiyané ning vokal lan keyboard sarta Hanna Nicole kang bagiyané ning vokal lan keyboard.

                                               

Hady Mirza

Hady Mirza dhèwèké iku jawara Singapore Idol kaping loro, dhèwèké dadi priya kang menangaké ajang mau, padha karo Taufik Batisah, kang dadi juwara Singapore Idol kaping pisan. Dhèwèké iku idolané ning Singapura. Anduweni jeneng asli Mirzahady Bin ...

                                               

Ham Eun Jung

Ham Eun-jeong iku aktris lan penyanyi saka Koréa. Dhèwèké duwé dedegan sing dhuwuré 167 cm lan boboté 47 kg. Dhèwèké tau sekolah ing Dongguk University. Klangenane Eun Jung ya iku nonton filem, ndelok-ndelok majalah fashion, lan maca buku. Dhèwèk ...

                                               

Hoobastank

Hoobastank inggih punika band aliran alternatif rock saking Amérika ingkang dipunwentuk taun 1994. Anggota saking grup punika inggih punika: Chris Hesse drummer Markku Lappalainen bassit Doub Robb vokal Dan Estrin gitaris Album kaping satunggal H ...

                                               

Markus Allen Hoppus

Mark Hoppus iku musisi saka Amérikah Sarékat. Lair ing labuh 15 Maret 1972, ing kutha Ridgecrest, California. Kagungan band Blink 182 dadi juru main Gitar Bass. Déning naté gadhah band +44 bareng karo Travis Landon Barker, nanging wis bubar ing t ...

                                               

Ian Kasela

Iandhika Mulya Ramadhan atawa biyasa diundang Ian Kasela ya iku personel grup musik Radja. Grup iki diwangun karo kanca-kancané ing tanggal 17 Maret 2001. Ian Kasela karo Moldy gitaris, Shuma bassist lan Adit drummer populer karo hit-hit Radja. a ...

                                               

IU

Lee Ji Eun utawa IU ya iku penyanyi, kang debut ing taun 2008, ing naungan LOEN Entertainment kanthi genre musik K-Pop. Saya suwé, Lee Ji Un uga ngambah ing akting.

                                               

Jada Pinkett Smith

Jada Koren Pinkett Smith ya iku aktris lan penyanyi saka Amérikah Sarékat kang lair tanggal 18 September 1971 ing Baltimore, Maryland. Dhèwèké iku bojone aktor Will Smith lan uga ibu saka Jaden Smith lan Will Smith. Dhèwèké miwiti karir ing taun ...

                                               

Jang Geun-suk

Jang Geun-suk ya iku aktor lan penyanyi saka Korea Kidul. Dhèwèké terkenal wiwit main peran dadi Kim Eun-ho, ing serial televisi Koréa Kidul Hwang Jin-i.

                                               

Jay Chou

Jay Chou dhèwèké penyanyi lan aktor kang sarwa bisa saka Taiwan, Dhèwèké menangaké World Music Award nganti kaping papat. Dhèwèké kondhang lan olih jejuluk King of Mandopop amarga idealisme né nalika nyusun kabèh tembangan kang dicipta déning dhè ...

                                               

Jonas Brothers

Jonas Brothers ya iku grup band pop/rock saka Amérikah Sarékat kang cacahé anggotan ana telu, kang esih sodara ya iku Kevin, Joe, lan Nick Jonas, wis ngerilis 4 album, Its About Time, Jonas Brothers, "A Little Bit Longer", lan "Lines, Vines and T ...

                                               

Juanes

Juanes kondhang karo jeneng Juanes yakuwi penyanyi saka Kolombia, penulis lagu, musisi, prodhuser rekaman, penari, dhèwèké lair lan gedhé ning Medellín, Kolombia.

                                               

KARA

KARA inggih punika salah satunggalipun girlsband saking Koréa Kidul. Kara piyambak ing ngandhapipun agansi Daesung Entertainment. Nami Kara dipunpundhut saking Firman Yunani "chara", ingkang dipunmaknai "melodi manis".Kecantikan Kara gadhah sekaw ...

                                               

Katy Perry

Katy Perry ingkang gadhah asma lair Katheryn Elizabeth Hudson miyos tanggal 25 Oktober 1984 ing California, AS. Katy migunakaken asma amargi kuwatos bilih mangké dipunsamèkaken kaliyan aktris Kate Hudson. Nalika taksih alit Katy sampun mirengaken ...

                                               

Kim Hyun-joong

Kim Hyun Joong ya iku aktor lan penyanyi saka Koréa Kidul. Dhèwèké main peran minangka Yoon Ji Hoo ing serial televisi Boys Before Flowers. Saliyané Boys Before Flowers, dhèwèké uga tau main ing pirang-pirang serial sanajan minangka cameo kaya dé ...

                                               

Lauryn Hill

Lauryn Hill lair ndhik South Orange, New Jersey tanggal 26 Mèi 1975. Dhèwèkné nduwé jeneng dawa ya iku Lauryn Noelle Hill. Dhèwèkné uga dikenal karo jejuluk Ms. Hill. Profèsiné ya iku dadi prodhuser musik, penulis lagu, penyanyi, lan artis televi ...

                                               

Lee Donghae

Lee Donghae, utawa kerep diarani mawa jeneng artisé Donghae, ya iku anggota Super Junior kang lair ana ing Mokpo, Jeollanam, Koréa Kidul, 15 Oktober 1986. Donghae ya iku anak ragil. Dhèwèké duwé kakak lanang jenengé Lee Donghwa. Donghae mèlu audi ...

                                               

Leo Ku

Leo Ku utawi ingkang gadhah asma Leo Ku Kui-Kei inggih punika salah satunggalipun penyanyi saking Hong Kong ingkang gadhah aliran Cantopop lan Madopop ingkang dados aktor. Piyambakipun inggih punika presenter acara entertainment ing TVB lan prese ...

                                               

Li Bingbing

Li Bingbing 李冰冰=Lǐ Bīngbīng Fèbruari 27, 1973 dhèwèké iku aktris lan penyanyi saka Cina. Dhèwèké ayu lan duwé budhi pakerti kang apik. Li Bingbing dipercaya uga dadi duta besar UNEP, Duta Besar WWF Earth Hour, lan duta besar kabudayan Koréa di ...

                                               

Lila Downs

Ana Lila Downs Sánchez kondhang karo jeneng Lila Downs, ya iku penyanyi saka Meksiko, penulis lagu, musisi, produsèr rekaman, penari, dhèwèké lair lan gedhé ing Tlaksiaco, Oaxaca, Wanita kang kondhang dadi musisi, bintang filem lan penari iki pop ...

                                               

Lyla

Cithakan:Grup musik Indonésia Lyla Band, grup musik Indonésia kang ngadeg ning Jakarta tanggal 30 November taun 2000. Grup band iki digawangi déning Indra Perdana Sinaga utawa Naga ning pérangan vokal,Fare Adinata ning pérangan gitar, Dharma nyek ...

                                               

Maher Zain

Maher Zain ya iku penyanyi R&B Swèdhen, penyanyi saka Swèdhen uga prodhuser musik saka Libanon. Album pisanan judhulé Thank You Allah saka 13 tembangan lan 2 tembangan bonus dirilis nalika tanggal 1 November 2009. Musik vidioné ning Youtube w ...

                                               

Mandy Moore

Mandy Moore punika salah satunggalipun artis ingkang gadhah asma lair inggih punika Amanda Leigh Moore, lair ing Nashua, New Hampshire, AS, tanggal 10 April 1984. Piyambakipun dipuntepang dados penyanyi pop lan aktris filem kaliyan debut album Ma ...

                                               

Manthous

Manthous kasebut tiyang ingkang ngrembakakaken campursari wonten ing saindhenging nuswantara, malah kepalih Manthous menika tiyang ingkang yasa langenswara Campursari utawi maéstro- nipun. Tiyang saking tlatah Gunungkidul menika kathah ndamel sek ...

                                               

Maribeth

Maribeth Pascua iku penyanyi saka Filipina. Awal kariere minangka sebagai penyanyi ya iku nalika dadi pemenang ajang Voice Of Asia taun 1991. Dhèwèké misuwur ing Indonesia kanthi tembange Denpasar Moon ing taun 1993 lan Born To Sing ing taun 1994 ...

                                               

Matthew Bellamy

Matthew James Bellamy ya iku salah sawijining musisi lan komposer Inggris. Matthew dikenal ning masarakat sebagai vokalis, gitaris, pianis, lan penulis lagu utama ning band rock alternative fenomenal Muse. Bakat bermusik kang luar biyasa ora bisa ...

                                               

Mika Singh

Amrik Singh lair ning tanggal Juni 10, 1977, ning Durgapur, dhèwèké kondhang karo jeneng Mika dhèwèké iku penyanyi Pop lan Rapper saka India. Bapaké Mika Singh iku Ajmer Singh Chandan, nanging ibuné, Balbir Kaur uga pemerhati musik tradhisional n ...

                                               

Mike Dirnt

Mike Dirnt iku rencang cakět saka Billie Joe ingkang bebarengan damel band Green Day. Mike iku rencang lawasé magepokan kalih Billie saka sékolah dhasar laladan Rodeo, California, nagari Amérikah Sarékat. Sapunika Mike uga taksih rakêt makarya sa ...

                                               

Muse (Grup Band)

Muse, grup band asal Inggris iki diwangun taun 1994, ing Devon, Inggris. anggotané Muse ya iku Matthew Bellamy, Dominic Howard, lan Chris Wolstenholme. Sak wisé peluncuran album kang kapapat, Morgan Nicholls sok tampil ing konser Muse dadi keyboa ...

                                               

Narova Morina Sinaga

Narova Morina Sinaga utawa Momo ya iku vokalis saka grup band Geisha. momo. Siji-sijiné personil cewek ing grup Geisha band.Geisha band kang sadurungé jejeneng Jingga band lan Momo isih tetep dadi vokalisé wektu iku. Momo Geisha ya iku anak bungs ...

                                               

Nichkhun Horvejkul

Nichkhun Horvejkul inggih punika salah satunggalipun penyanyi lan personil saking boyband Koréa inggih punika 2PM. 2PM piyambak gadhah anggota saking JYP Entertainment. Sapanunggalipun Nichkhun, wonten Jaebom, Wooyoung, Chansung, Junho, Tacyeon, ...

                                               

Nicole Scherzinger

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger dhèwèké penyanyi, kang ngréka lagu, lan penari saka Amérikah Sarékat, lair ning Honolulu, wiwit kariré ning dunya musik awit taun 2001, dhèwèké iku kalebu anggota saka vokalis grup musik Pussycat Do ...

                                               

Paramore

Paramore ya iku grup musik saka Amérikah Sarékat kang diwangun ning taun 2004 ning Franklin, Tennessee, Grup band iki dipersonili déning Hayley Nichole Williams kang bagiyané ning vokal lan keyboard, Josh Farro ning gitar lan vokal, Jeremy Davis ...

                                               

Park Bom

Park Bom, ya iku penyanyi K-pop. Lair ing Seoul, Koréa Kidul, nanging banjur pindhah Amérikah Sarékat sinambi sinau basa Inggris. Saiki dhèwèké minangka anggota lan vokalis grup 2NE1 saka label YG Entertainment. Wiwit taun 2006, Park rekaman bare ...

                                               

Ronan Parke

Ronan David Parke ya iku penyanyi Inggris kang asalé saka Poringland, Norfolk, Britania Raya kang dadi juwara kapindho Britains Got Talent |seri kaping lima acara ITV, Britains Got Talent, sanajan dadi favorit bandar judi kanggo menang. Sawisé ac ...

                                               

Ussy Sulistiawaty

Ussy Sulistiawaty aktris kang nyambut gawene dadi juru main sinétron, panatacara lan penyanyi Indonesia. Dhèwèké tau main sinétron komedi tradhisional Juragan Lenong, Cintaku di Rumah Susun, Habibi dan Habibah, lan Samson Betawi. Taun 2007, Ussy ...

                                               

Peter Tosh

Peter Tosh lair ing Westmoreland, Jamaica tanggal 19 Oktober 1944 lan séda ing Kingston, Jamaika tanggal 11 September 1987. Piyambaké nduwé jeneng asli ya iku Winston Hubert McIntosh. Penyanyi Reggae saka Jamaika iku jinis musiké ya iku Political ...

                                               

Phuong Vy

Nguyễn Ngoc Phương Vy kondhang uga karo jeneng Phương Vy ning masarakat dhèwèké lair ning tanggal 27 Agustus taun 1987 dhèwèké iku "penyanyi saka Vietnam kondhang amarga dadi pamenang ning ajang Vietnam Idol ning taun 2007, Phuong Vy meluni audis ...

                                               

Projéct Pop

Projéct Pop inggih punika group musik Indonesia ingkang wonten 7 tiyang inggih punika Kartika Rachel Panggabean, Djoni Permanto, Hermann Josis Mokallu, Gumilar Nurohman, Hilman Mutasi, Muhammad Fachroni, lan W Rudi Astadi. Kelompok punika dipunwi ...

                                               

Raihan

Raihan Kelompok Nasyid saka Malaysia. Kang diadegaké ning taun 1999. Raihan ngerilis albumé kang bertajuk Tawakkal. Album iki iku album kang kaping woluné Raihan awit taun 1999. Dianggotani déning Hamzah, Nazrey Joihani, Haji Mubbin. Nanging Nazr ...

                                               

Rara Sekar Larasati

Rara Sekar Larasati yaiku penyanyi lan aktivis Indonesia. Dhèwèké gabung karo grup musik Banda Neira karo Ananda Badudu lan wis gawé rong album lan rong album mini. Rara saiki sinau ing Universitas Victoria ing Wellington, Selandia Baru. Rara iku ...

                                               

S.H.E

S.H.E iku grup musik saka Taiwan kang kondhang ning nagara Asia kaya ta ning RRC, Hong Kong, Taiwan, Malaysia, Filipina lan Singapura, anggotané ana telu, ya iku Selina Ren, Hebe Tian, lan Ella Chen. ya iku grup musik saka Taiwan kang anggotané w ...

                                               

Sammi Cheng

Sammi Cheng Sau-Man ya iku penyanyi lan aktris saka Hong Kong. Dhèwèké kondhang dadi diva lan penyanyi wanita paling sukses ing Hongkong awit taun 1990an. Albumé wis kadol punjul 25 yuta kopi ing Asia-pasifik. Sadurungé Sammi Cheng dikenal kanthi ...

                                               

Seohyun

Seohyun inggih punika salah satunggalipun anggota saking girl band Girls Generation saking Koréa Kidul. Seohyoen inggih punika putra tunggal ing kulawarga. Ing SNSD utawi Girls Generation, Seohyun inggih punika anggota kang paling meneng lan alim ...

                                               

Shaggidog

Shaggydog iku grup musik kang diadegaké nalika tanggal 1 Juni 1997 ing Sayidan, désa ing pinggir kali tegah-tengah kutha Jogjakarta, dianggotani déning 6 jaka kang wus ngikraraké janji kanggo bisa setya ing jalur panglipur musik. Grup musik iki d ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →