Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 329



                                               

American Broadcasting Company

American Broadcasting Company ya iku stasiun televisi lan radio Amérikah Sarékat kang diyasa nalika taun 1943 kanti pecahé saka jaringan radio NBC Blue Network. ABC diduwèni déning The Walt Disney Company lan wujud pérangan saka Disney-ABC Televi ...

                                               

Korean Broadcasting System

Korean Broadcasting System iku jaringan télévisi sing gedhé dhéwé saka papat jaringan sing ana ing Koréa Kidul. Jaringan télévisi publik iki misuwur bab giyaran warta wengi lan drama sajarah, sanadyan jaringan télévisi swasta kaya MBC lan SBS uga ...

                                               

Nusantara TV

Saat ini, NTV telah menjangkau hingga télévisi Jakarta hingg 4 Kota di Indonésia Siaran dapat disaksikan di kota-kota berikut:Nusantara raya HD. Nusantara TV Jakarta & Banten - 42 UHF

                                               

Jawa Pos TV Batam

Jawa Pos TV Batam ya iku stasiun télévisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kutha Batam, Indonésia. Saikine jangkauan siar Batam TV wis nyakup sekabehing area Kepri, Singapura nganti Johor Bahru Malaysia. Stasiun télévisi iki minangka anggota ...

                                               

Jawa Pos TV Jambi

Jawa Pos TV Jambi ya iku stasiun télévisi swasta ing Kutha Jambi, Provinsi Jambi. Jek TV ya iku télévisi swasta regional kapindho ing Provinsi Jambi. Jek TV duwé kantor ing Graha Pena Jambi Ekspres, Pattimura, Jambi. Jangkauan Jek TV ana ing Kota ...

                                               

ATV Batu

Agropolitan TV ya iku stasiun télévisi lokal ing Indonésia kang nganakaké giyaran ing Kota Malang, Jawa Wétan. Saikiné kepemilikan Agropolitan TV ana sangisoring pamaréntah Kutha Batu, Malang. Agropolitan TV ana ing Channel 32 UHF Frekuensi Anten ...

                                               

Télévisi kabel

Télévisi kabel utawa cable television ya iku sistem penyiaran acara tipi liwat isyarat frekuensi radio kang ditransmisikaké liwat serat optik kang tetep utawa kabel coaxial lan ora liwat udara kaya giyaran tivi biyasa kang kudu ditangkap antena. ...

                                               

Warner Bros

Warner Bros. Entertainment, Inc. iku salah siji prodhuser filem lan télévisi gedhé dhéwé ing donya. Saiki dadi anak parusahan saka grup Time Warner kang markasé ing Burbank, California, Amérikah Sarékat.

                                               

God of Study

God of Study inggih punika filem drama télévisi asal Koréa Kidul taun 2010 ingkang dipungiyaraken ing stasiun télévisi KBS2. Sèrial punika dipunadaptasi saking manga populèr asal Jepang Dragon Zakura ingkang kasèrat déning Mita Norifusa nyariosak ...

                                               

Stadion Juventus

Cithakan:Infobox stadium Stadion Juventus inggih punika sebuah asma stadion bal-balan ing Torino, Piemonte ingkang dados stadion tuan rumah kanggé tetandhingan klub bal-balan Juventus. Stadion punika resmi dipunbikak ing 8 September 2011 lan gadh ...

                                               

Liv and Maddie

Liv and Maddie iku sawijining kumidhi swasana saka Amérikah Sarékat sing diciptakaké déning John D. Beck lan Ron Hart lan diprodhuksi déning Its a Laugh Productions kanggo Disney Channel. Ing tanggal 13 Januari 2014, Disney Channel nganyari Liv a ...

                                               

Multikulturalisme

Multikulturalisme yaiku bebasan sing digunakne kanggo njlentrehake pandangane wong babagan ragam kuripan ing jagad iki, utawa kawicaksanan budaya sing negesake babagan panampan adhep anane keragaman, lan macem-macem budaya sing ana ing uripe masa ...

                                               

Buruh migran

Buruh migran ya iku uwong kang lagi nindakaké sawijiné pakaryan ing papan panggonan sakliyané wong iku lair. Buruh migran iku ora bisa mapan ing kana nganti suwé yén ora duwé tujuwan. Menawa buruh migran kang makarya ana ing nagara liya diarani p ...

                                               

Perang Sipil Nigéria

Perang Sipil Nigéria, utawa uga dikenal minangka Perang Biafra, ya iku sawijining perang antarané pamaréntah Nigéria lan nagara pecahan saka Biafra. Biafra kuwi makili swara nasionalis saka wong Igbo. Nanging wong-wong kang lungguh ing kapangurus ...

                                               

Aleksander Ngadus

Alèksander Ngadus ya iku Ketua Adat ing wewengkon Waé Rebo, Désa Satar Lenda, Kecamatan Satarmese Barat, Kabupatèn Manggarai, Nusa Tenggara Timur. Dhèwèké dadi ketua adat saka taun 2011. Wiwit Wae Rebo dibukak dadi tujuan wisata, ing taun 2018, A ...

                                               

Negara kesatuan

Negara kesatuan yaiku negara sing dipimpin minangka entitas tunggal lan pamrentah pusat dadi sing paling dhuwur. Negara kesatuan beda karo federasi, seng dikenal uga minangka negara federal.

                                               

Badan Penelitian lan Pengembangan Pertanian

Badan Penelitian lan Pengembangan Pertanian inggih punika salah satunggaling lembaga pamaréntah nonstruktural Indonésia ingkang mapan wonten ing sak ngandhaping Kamentrian Pertanian Republik Indonesia. Ing wiwitan madegipun, ing taun 1974, Badan ...

                                               

Inspektorat Jenderal Kamentrian Pertahanan Indonesia

Inspektorat Jenderal Kamentrian Pertahanan Republik Indonesia ingkang asring dipuncekak Itjen Kemhan inggih punika salah satunggaling unsur pengawasan fungsional Kamentrian Pertahanan ingkang dipunpandhegani déning Inspektur Jenderal utawi ingkan ...

                                               

Komisi Nasional Perempuan

Komisi Nasional Anti Kekerasan Dhateng Putri utawi Komisi Nasional Perempuan inggih punika salah satunggaling lembaga independen ing Indonésia ingkang dipunebntuk minangka mekanisme nasional kanggé mbusak lan ngicalaken kakerasan dhateng tiyang p ...

                                               

Direktorat Jenderal Strategi Pertahanan Kamentrian Pertahanan Indonesia

Direktorat Jenderal Strategi Pertahanan utawi ingkang asring dipuncekak Ditjen Strahan inggih punika unit eselon I ingang wonten ing ngandhap Kamentrian Pertahanan. Direktorat Jenderal Strategi Pertahanan dipunpandhegani déning satunggaling Direk ...

                                               

Taman Alam Lumbini

Taman Alam Lumbini yaiku candhi Budha sing ana ing Desa Dolat Rayat kutha Brastagi Sumatra lor, candi iki di gawé wiwit taun 2007 lan rampung ing taun 2010. Dhuwuré candhi sing di bangun iku wetara 46.8 mèter lan ambané 68 mèter pesagi, lan ing s ...

                                               

Badan Penelitian dan Pengembangan Kamentrian Pertahanan Indonesia

Badan Penelitian dan Pengembangan Kamentrian Pertahanan Indonesia utawi ingkang asring dipuncekak Balitbang Kemhan inggih punika unit eselon I ingkang mapan wonten ing sak ngandhaping kamentrian pertahanan. Balitbang Kemhan gadhah tugas kanggé ng ...

                                               

Direktorat Jenderal Hak Kekayaan Intelektual Kamentrian Hukum dan HAM Indonesia

Direktorat Jenderal Hak Kekayaan Intelektual Kamentrian Hukum dan HAM Indonésia inggih punika salah satunggaling unsur pelaksana Kamentrian Hukum dan Hak Asasi Manusia Indonésia ingkang gadhah tugas ngrumusaken lan nindakaken kawicaksanan lan sta ...

                                               

Dhaptar nagara miturut ambaning tlatah

Ing ngisor iki pratélan nagara-nagara ing donya miturut ambané wewengkon. Ukuran-ukuran sajeroning ékan metrik SI. Laladan-laladan dependensi dituduhaké bebarengan karo nagara mligi; gunggung jembar wewengkon uga dituduhaké, nanging pratélan iki ...

                                               

Pratélaning blegering donya

Pratélan tokoh Austria Pratélan tokoh Afrika Kidul Pratélan tokoh Armenia Pratélan tokoh Antigua lan Barbuda Pratélan tokoh Aljazair Pratélan tokoh Angola Pratélan tokoh Afghanistan Pratélan tokoh Andorra Pratélan tokoh Amérikah Sarékat Pratélan ...

                                               

Traktat Svalbard

Traktat ngengingi Spitsbergen, utawi dipunsebat ugi Traktat Svalbard, inggih punika prajanjén ingkang ngakoni kedaulatan Nurwègen dhateng kepulauan Spitsbergen. Kedaulatan punika taksih ngalami watesan, lan boten sadaya hukum Nurwègen berlaku. Tr ...

                                               

Airbus A400M

Airbus A400M ya iku pesawat transport militèr kanti mesin papat turboprop. Pesawat iki dirancang déning divisi militèr Airbus kanggo ngganti utawa nglengkapi pesawat kang digunakaké sajeroning peran angkudan udara taktis Pesawat Airbus A400M iki ...

                                               

Air Algérie

Air Algérie wujud maskapé pamaburan nasional Aljazair. Basisé ing Aljir, maskapé iki wujud kang gedhé dhéwé ketelu ing Afrika, ngangkud punjul 3 uta penumpang per taun. Maskapé iki saiki maburaké 13 pesawat Boeing 737NG, dadékaké Air Algerie seba ...

                                               

Pietro Badoglio

Marshal Pietro Badoglio, iku sawijining jenderal Italia nalika Perang Donya lan pamimpin pertama Afrika Wétan Italia. Kanthi tiba ing rezim Fascist ing Italia, dheweke dadi Perdhana Mentri Italia.

                                               

Qatar Airways

Qatar Airways jeneng maskapé penerbangan Qatar, kang duwé basis utama ing Papan Anggegana International Doha. Saiki, Qatar Airways nglayani 75 tujuan internasional lan wujud siji satu dari 5 maskapé pernerbangan kang entok status five star airlin ...

                                               

Pizza Hut

Pizza Hut minangka rantai restoran Amerika lan waralaba internasional sing didegake ing taun 1958 ing Wichita, Kansas dening Dan lan Frank Carney. Perusahaan iki misuwur kanthi menu masakan Italia-Amerika, kalebu pizza lan pasta, uga lawuh lan pa ...

                                               

KLM

KLM iku maskapé pamaburan saka Walanda. KLM iku maskapé utama Walanda lan operasi saka Papan anggegana Schiphol, cerak Amsterdam. KLM duwé sapérangan anak perusahaan: KLM Cityhopper, KLM Cargo lan KLM exel sarta KLM Asia. KLM duwé saham gedhéné 8 ...

                                               

Dhaptar maskapai pamaburan ing panjuru donya

Ing ngisor iki pratélan maskapé penerbangan kang isih malaku/beroperasi. Maskapé kang ora malaku digolongake sajeroning pratélan maskapé penerbangan ora mlaku/mati. Broker sewan maskapé kang kagolong sajeroning broker sewan maskapé Isi: Top - Afr ...

                                               

Pratélaning nagara lan jajahan miturut cacah jiwa

Ing ngisor iki pratélan nagara miturut cacahé kang ndunungi. Data iki asal saka CIA World Factbook 2004 lan sanadyan ora tansah up to date nanging saora-orané cukup akurat. Ing pratélan iki, laladan kang ndarbèni kagumantungan marang sawiji nagar ...

                                               

Piala Donya U-20 FIFA

Piala Donya U-20 FIFA iku kajuwaraan bal-balan resmi sing dianakaké déning FIFA saben rong taun sapisan. Kajuwaraan iki diiloni déning saben nagara sing ngirim tim nasional bal-balan ing golongan umur sangisoré 20 taun. Sadurungé bisa mèlu kajuwa ...

                                               

Pratélaning basa ing Sulawesi

Pratélan basa ing Sulawesi Basa Wotu Basa Bambam Basa Makassar Basa Kioko Basa Taloki Basa Tonsawang Basa Mamasa Basa Tonsea Basa Wawonii Basa Uma Basa Kumbewaha Basa Napu Basa Tukang Besi Kidul Basa Suwawa Basa Andio Basa Toala’ Basa Moma Basa K ...

                                               

Pratélaning basa ing Indonésia

Cithakan:Pratélan durung pepak Pratélan basa ing Indonésia iki awujud pratélan basa-basa kang ana ing Indonésia. Basa Kluet Basa Batak Toba bbc Basa Tamiangmelayu-aceh Basa Batak btk Basa Alas Basa Melayu Kutai Tenggarong vkt Basa Melayu Ambon Ba ...

                                               

Penampakan UFO ing Australia

Udakara jam 10:30 esuk tanggal 6 April 1966, akeh siswa lan sawetara staf ing Westall High School saiki diarani Westall Secondary College, ing Rosebank Avenue, Clayton South, Victoria nyekseni a UFO mabur ing sekolahe, banjur mudhun menyang ing m ...

                                               

Antaséna

Antaséna utawa uga sinebut Anantaséna. Teges tembung ananta yaiku tanpa wates déné sena yaiku njaga, nguwasani, kang mimpin. Ing pedhalangan gagrag Jogjakarta, Antaséna iku anak ragilé Bima/Werkodara. Ibuné Dèwi Urangayu, putriné Hyang Mintuna dé ...

                                               

Uni Éropah

Uni Éropa punika satunggiling organisasi antar-pamarêntahan lan supra-nasional, ingkang dumados saking nagari-nagari Éropa, ingkang wiwit tanggal 1 Januari 2007 sampun gadhah 27 nagari anggota. Persatuan punika dipunadegaken kanthi rujukan Prajan ...

                                               

Dhaptar dhistrik ing Israel

Ana 6 dhistrik utama ing Israèl, dikenal sajeroning basa Ibrani minangka mehozot lan 13 sub-dhistrik sing dikenal minangka nafot.

                                               

Dhaptar tembung Jawa asal basa Portugis

kanon karambol carambola kaldu caldo kertas carta s = surat-surat) kemeja camisa kréta carreta kutang alcotão kasur colchão kartu cartão kéju queijo kampung campo

                                               

Llanfairpwllgwyngyll

Llanfairpwllgwyngyll utawa Llanfair Pwllgwyngyll minangka desa gedhe lan komunitas pamrentah lokal ing pulau Anglesey, Wales, ing Selat Menai ing jejere Jembatan Britannia lan nyebrang jurang saka Bangor. Loro-lorone dicekak lan dawane jeneng pla ...

                                               

Sop mi jagung

Sup mi acorn, diarani dotoriguksu ing basa Korea, minangka sup mi sing kasusun saka mi Korea sing digawe saka glepung acorn utawa pati, uyah, lan kombinasi glepung berbasis biji - bijian. Sup mi acorn bisa digawe saka acorn sing dikumpulake saka ...

                                               

Neapolitan pizza

Pizza Neapolitan uga dikenal minangka Naples -style pizza, yaiku salah sawijining jinis olahan gaya pizza sing digawe nganggo tomat lan keju mozzarella. Kudu digawe karo tomat San Marzano utawa Pomodorino del Piennolo del Vesuvio, sing tuwuh ing ...

                                               

Fandom (Fans)

Fandom. Istilah sing dipigunakaké kanggo nyebut sawatara budaya penggemar sing dikategorikan karo simpati lan akrab karo wong liya sing nduwèni kapentingan sing padha. Sawijining fandom bisa nggedhekake lan fokus ing lapangan apa wae kanggo kepen ...

                                               

Mancing

Mancing ya iku kagiyatan kanggo nyekel iwak. Mancing uga kena dadi pagawéyan, hobi, ulah raga kang manggon ing jaba ruangan utawa diarani outdoor, kagiyatan ing pinggir telaga, segara, utawa kali lan tlatah banyu liyané. Mancing duwé ancas supaya ...

                                               

My Little Pony: Friendship is Magic

My Little Pony: Friendship Is Magic utawa disingkat MLP: FIM yaiku seri kulawarga US animasi sing diprodhuksi dening Hasbro Studios ing Amerika Serikat lan ing studio DHX Media dumunung ing Vancouver. Animasi iki minangka wangun pangembangan saka ...

                                               

Cosplay

Cosplay ya iku istilah basa Inggris gawéan Jepang kang asalé saka gabungan tembung costume lan play ". Cosplay berarti hobi nggunakaké pakaian karo aksesori lan rias wajah kaya ta kang dienggo tokoh-tokoh sajeroning anime, manga, manhwa, dongèng, ...

                                               

Jordan Grand Prix

Cithakan:Infobox mantan tim F1 Kanggé kagunan sanès saking, mangga mriksani. Jordan Grand Prix dipuntèpang kaliyan asma Eddie Jordan Racing utawi Jordan GP inggih punika salah satunggaling tim lan konstruktor Formula Satu ingkang anglingkupi komp ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →