Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 272



                                               

Giovanni Yosafat Tobing

Giovanni Yosafat Tobing. Giovanni Yosafat Tobing punika salah setunggaling juru main filem saha sinétron Indonésia. Giovanni Yosafat miwiti karir nalika taun 2003. Nalika samanten Giovanni Yosafat kapilih dados 30 ageng Audhisi Pamilihan 10 Pamer ...

                                               

Hengky Kurniawan

Hengky Kurniawan Chova iku pemain sinétron lan bintang filem Indonésia, Dhèwèké merantau maring Jakarta lan wiwit kariré liwat jasa Management Artist kang dibawahi Benny Contoh. Hengky, wus mbintangi sinétron-sinétron ning layar tivi kaya ta, PEL ...

                                               

Ibnu Jamil

Ibnu Jamil. Ibnu Jamil punika salah setunggaling aktor Indonésia. Ibnu sampun asring dados bintang wonten ing sinétron saha filem-filem. Sinétron ingkang dipunbintangi Ibnu Jamil ingkang sepisanan inggih punika sinétron kanthi irah-irahan Seandai ...

                                               

Indra Bekti

Indra Bekti kang jeneng asline Bekti Indra Tomo ya iku salah sijiné modhél, presenter, lan juru main sinétron. Saliyané iku Indra uga dadi penyanyi lan presenter tivi ing Indonésia. Nalika tanggal 28 Dhésèmber 2005 ing dina ulang tauné kang kapin ...

                                               

Jonathan Frizzy

Jonathan Frizzy Simanjuntak, ya iku dadi salah sijiné pemain sinétron kang asalé saka Indonésia. Jonathan Frizzy padatan diundang kanthi jeneng Ijonk utawa Ijong. Sinetron kang dibintangi ya iku sinétron kang irah-irahané Dewi Fortuna. Sinetron i ...

                                               

Lucky Hakim

Lucky Hakim. Lucky Hakim iku salah sijiné aktor kang asalé saka Indonesia. Lucky Halim misuwur jenengé amarga main sinétron. Saliyané main sinétron, Lucky uga main ing filem layar lebar. Lucky Hakim nikah karo wong wadon kang jenengé Indahsari. I ...

                                               

Lucky Perdana

Lucky Perdana. Lucky Perdana iku salah sijiné pemeran filem Indonésia. Sanajan wis kerep main sinétron nanging jenengé lagi misuwur nalika taun 2006. Lucky iku pacaré artis Masayu Clara.

                                               

Mike Lewis

Michael George William Lewis kondhang kanthi jeneng Mike Lewis. Mike Lewis iku salah sijiné modhél lan bintang filem lan juru main sinétron kang isih duwé katurunan Kanada. Mike Lewis lair ing Tokyo, Jepang. Bapaké isih nduwéni katurunan Kanada l ...

                                               

Miller

Miller Ali gadhah nama asli Mohammad Suhaemi bin Ali Dad Khan. Miller Ali punika salah satunggaling aktor asal Malaysia. Nanging Miller Ali langkung misuwur wonten ing Indonésia. Miller Ali punika mas saking juru main sinétron ingkang namanipun A ...

                                               

Nino Fernandez

Nino Fernandez. Nino Fernamdez ya iku aktor kang duwé katurunan antarané Jerman lan Indonésia. Nino Fernandez wiwit duwé karir ing donyaning hiburan nalika mèlu ajang VJ Hunt ing MTV, ya iku salah sawijiné ajang pencarian VJ MTV kang paling anyar ...

                                               

Pitrajaya Burnama

Pitrajaya Burnama utawa kang duwé jeneng asli Pieter Moses Boernama iku aktor lan sutradara Indonésia kang misuwur ing taun 1960 nganti 1990. Filem-filem kang digawé isiné ngemu babagan lawak lan laga. Piet Burnama iku aktor sénior kang saangkata ...

                                               

Primus Yustisio

Primus ngugemi agama Islam lan saka keturunan Iran. Dhèwèké miwiti kariré ing donyaning sinétron wiwit taun 1997. Nanging sinétron kang nggawé jenéngé misuwur ya iku Cinta bareng karo Desy Ratnasari kang ditayangaké ing RCTI. Sinetron-sinétron li ...

                                               

Gusti Randa

Gusti Randa inggih punika pengacara, aktor, lan penyanyi Indonésia. Gusti naté dados bintang filem legenda ingkang dipunangkat saking buku sastra pujangga énggal, Siti Nurbaya kanthi dados paraga Samsul Bahri. Gusti Randa punika tilas garwanipun ...

                                               

Restu Sinaga

Restu Sinaga. Restu Sinaga iku salah sijiné bintang filem Indonesia. Restu miwiti karir nalika dhèwèké dadi modhel. Film kang tau dibintangi Restu Sinaga nganti saiki ya iku Cinta Silver nalika taun 2005. Ing filem iki, Restu main karo Luna Maya ...

                                               

Reza Bukan

Reza Bukan iku duwé jeneng asli Deron Eka. Rahadian Reza Bukan iku wong lanang klairan Jakarta, 26 November 1980. Reza Bukan iku nduwéni profesi dadi presenter, lan aktor ing Indonesia. Reza bukan uga tau dadi bintang filem ing filem kang judhulé ...

                                               

Ringgo Agus Rahman

Ringgo Agus Rahman lair ing Purwakarta nalika tanggal 12 Agustus 1982. Sadurungé dadi aktor, Ringgo iku salah sijiné penyiar Radhio ing Bandung. Saliyané iku, Ringgo uga dadi presenter TV lan bintang iklan.

                                               

Rionaldo Stockhorst

Rio lair ing Pontianak tanggal 24 April 1982. Piyambakipun naté kuliah ing Universitas Trisakti Jakarta. Rio sampun krama kaliyan Aureli Beata Schulz, ingkang gadhah gethih Jerman. Aureli Beata Schulz piyambak inggih punika manager. Kekalihipun k ...

                                               

Riza Shahab

Riza Shahab akting ingkang sepisanan wonten ing sinétron kanthi irah-irahahan Cerita SMA. Riza Shahab akting wonten ing sinétron punika kanthi meranaken tokoh Fahri. Nalika taun 2011, Riza Shahab ugi akting wonten ing sinétron ingkang irah-irahan ...

                                               

Rizky Hanggono

Rizky Hanggono lair ing Jakarta, 16 Sèptèmber 1980; umur 40 taun. Ing donyaning hiburan Indonesia, Rizky Hanggono dikenal dadi aktor filem. Rizky miwiti aktingé ing filem kanthi dadi tokoh Lando ing filem Ungu Violet nalika taun 2005. Sadurungé a ...

                                               

Robby Sugara

Robby Sugara lair nalika taun 1951. Robby Sugara duwé jeneng asli Robert Kaihena. Robby Sugara ya iku aktor kang asalé saka Indonésia. Roby Sugara duwé katurunan Jawa-Ambon-Walanda. Nalika taun 1975, jeneng Robby Sugara banjur misuwur. Nalika iku ...

                                               

Junaedi Salat

Junaedi Salat ya iku sawijining pemeran Indonesia. Satamate saka SMP, dhèwèké mrantau menyang Jakarta saperlu nerusaké pendidikane nganti tamat SMA. Dhèwèké nyambut gawé ing Taman Ismail Marzuki sinambi sekolah. Dhèwèké nyambut gawé minangka peng ...

                                               

Samuel Rizal

Samuel Rizal ya iku aktor lan juru main baskèt Indonésia. Samuel Rizal duwé awak kang dhuwuré 183 cm. Jenéngé misuwur amarga filem Eiffel Im in Love kang dibintangi.

                                               

Sandy Tumiwa

Sandy Tumiwa. Sandy Tumiwa punika salah satunggaling aktor Indonésia. Sandy Tumiwa miwiti karir wonten ing donyaning hiburan sasampunipun dados juwara kalih wonteng lomba Abang-None kanggé wewengkon Jakarta Selatan. Lomba punika dipunwontenaken n ...

                                               

Tengku Firmansyah

Tengku Firmansyah lair ing Bandung, Jawa Kulon, tanggal 15 September 1977. Dhweke misuwur minangka aktor, presenter, lan mantan modhel. Dhèwèké tau sekolah juru anggegana ing Amérikah Sarékat, dhèwèké uga tau dadi sutradara filem. Firman duwé bak ...

                                               

Tommy Kurniawan

Tommy Kurniawan ya iku model lklan lan aktor sinétron utawa filem. Dhèwèké uga dikenal minangka salah sijiné artis kang religius. Dhèwèké misuwur wiwit mèlu filem EIFFEL IM IN LOVE lan SATU KECUPAN. Tommy uga mbintangi sapérangan sinétron antaran ...

                                               

Zumi Zola

Zumi Zola. Zumi Zola punika salah setunggaling pemeran saha politisi Indonésia. Zumi Zola ngugemi agama Islam. Zumi Zola inggilipun punika 175 cm. Zumi Zola gadhah karemenan wonten ing donyaning pulitik.Kawontenan punika sami kaliyan karemenan ra ...

                                               

Chun Jung-myung

Twentidentity 2004 Hansel and Gretel 2007 Dance Begins 2003 The Aggressives 2005 Les Formidables 2006 Queen of the Night 2013 R U Ready? 2002 Hindsight 2011

                                               

Ha Seok-jin

2008: Summer Whispers 2006: Sexy Teacher 2006: See You After School 2007: Unstoppable Marriage 2016: Like for Likes

                                               

Jang Wooyoung

Jang Wooyoung uga dikenal kanthi jeneng Wooyoung ya iku penyanyi ing 2PM. Saliyané dadi penyanyi, dhèwèké uga aktor lan penari.

                                               

Jeong Ji Hoon

Rain dhèwèké iku penyanyi lan aktor Koréa Kidul, kondhang dadi penyanyi kang pinter anggoné njoged, Rain iku duwé gawéan dadi model lan perancang busana, lan pangusaha busana kang mereké Six to Five ning Koréa lan Jepang, dhèwèké kondhang karo je ...

                                               

Jo Jung-suk

2015: The Exclusive: Beat the Devils Tattoo 2013: The Face Reader 2014: The Fatal Encounter 2012: Almost Che 2014: My Love, My Bride 2012: Architecture 101

                                               

Jung Yong Hwa

Jung Yong Hwa inggih punika ketua lan vokalis saking boyband CN Blue saking Koréa Kidul. Sanèsipun gadhah kasuksesan ageng ing debut akting, dados Kang Shin Woo ing drama Koréa You’re Beautiful. Jung Yonghwa lan anggota SNSD Seohyun main veality ...

                                               

Kim Soo-Hyun

Kim Soo-Hyun iku aktor saka Koréa Kidul kang lair tanggal 16 Fèbruari 1988. Dhuwure Kim Soo-Hyun ya iku 180 cm, déné boboté ya iku 65 kg. Agamane Soo-Hyun ya iku kristen. Dhèwèké wiwit aktif ing donyane entertainment wiwit taun 2007 nganti tekan ...

                                               

Lee Min Ho

Lee miwiti kariré taun 2006 nalika dhèwèké dadi aktor filem lan TV. Lee akèh maragakaké paraga ing TV show, drama cekak, lan peran-peran cilikan ing filem-filem Koréa. Lee dadi misuwur jalaran maragakaké tokoh Gu Jun Pyo, kang dadi pemimpin ing g ...

                                               

Ryu Jun-yeol

                                               

Song Joong-ki

2012: A Werewolf Boy 2009: Five Senses of Eros 2010: Hearty Paws 2 2011: Penny Pincher 2012: The Grand Heist 2008: A Frozen Flower

                                               

Won Bin

Won Bin dhèwèké iku aktor lan model saka Koréa Kidul, Dhèwèké anak bontot saka limang anak. Bapaké mbiyèn nyambut gawé ning tambang lan ibuné ning sawah. Kaya-kaya bocah liya kang manggon ning gunung, Won Bin akèh dolanan ning gunung lan ning kal ...

                                               

Vic Zhou

Vic Zhou dhèwèké iku aktor, modhèl lan penyanyi priya saka Taiwan kang uga kondhang dadi anggota boyband saka Taiwan F4. Ing Indonésia kondhang amarga mainaké peran ing filem Meteor Garden. Dhèwèké uga tau mainaké peran ing serial drama "Love Sto ...

                                               

Dinda Kanyadewi

Dinda Kanyadewi ya iku bintang sinétron lan modhél kang uga maén ing layar lebar kang lair ing Jakarta nalika 5 Fèbruari 1987. Dinda duwé hobby acting, nyanyi, lan foto-foto. Tanah kelairan Dinda ya iku ing Balikpapan. Dinda lair saka pasangan Su ...

                                               

Farid Aja

Farid Aja iku salah siji présènter acara Inbox ing stasiun télévisi SCTV bebarengan karo pasangané Reza Bukan. Saliyané dadi host ing acara mau pasangan Farid Aja lan Reza Bukan uga diprecaya mandhu acara kulinèr" WAKUL” ing stasiun télévisi AN T ...

                                               

Kirsten Dunst

Kirsten Caroline Dunst kondhang uga karo jeneng Kirsten Dunst ya iku aktris filem Amérika kang duwé katurunan saka Jerman lan Swèdhen, jeneng undhangané Kiki, dhuwuré 170 cm, Awit umur telung taunan, dhèwèké wis sok ning ngarepé kodhak. Mula ora ...

                                               

Katrina Kaif

Katrina Kaif 16 Juli 1984) iku aktris lan model Bollywood. Dhèwèké putra saka pasangan Mohammed Kaif kang katurunan Kashmir lan Suzanne Turquotte kang katurunan Inggris. Ibuné lulusan saka Harvard University. Ning taun 2009 Katrina olih predikat ...

                                               

Neha Dhupia

Neha Dhupia dhèwèké iku aktris ning Bollywood, dhèwèké iku pemenang Femina Miss India 2002. Dhèwèké mantan ratu kecantikan lan pemenang Femina Miss India taun 2002. Dhèwèké lair ning Cochin, Bapaké iku Letnan Kolonel Sandip Dhupia, nyanbut gawé n ...

                                               

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra 18 Juli 1982, artis saka India. Wong tuané jenengé Jharkhand saka wong tuwa Ashok Chopra lan Madhu Akhauri. Chopra awit cilik urip ning Bareilly, Uttar Pradesh, Newton, Massachusetts. Priyanka Chopra sempet sinau ning perguruan ti ...

                                               

Shin-Min-a

Shin-Min-a ingkang gadhah asma lair Yang Min Ah inggih punika aktris saking Koréa Kidul ingkang sampun main filem ing kathah filem lan Serial Drama Koréa. Salah satunggalipun inggih punika My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox ing taun 2010 ingkang ...

                                               

Song Hye Gyo

Song Hye Gyo, inggih punika salah satunggalipun aktris lan modhèl saking Koréa Kidul. Drama Koréa ingkang misuwur inggih punika Auntumn In My Heart, All In, lan Full House.

                                               

Abu al-Salt

Abū al‐Salt, Umayya ibn ʿAbd al‐ʿAzīz ibn Abī al‐Salt al‐Dānī al‐Andalusī punika satunggiling polymath Andalusia ingkang nyambut damel ing piranti astronomi ingkang dipunwaos ing donya Islam lan Éropah. Piyambakipun ugi nyambut damel minangka dho ...

                                               

Su Shi

Su Shi ya iku sastrawan, penyair, pelukis, kaligrafer ing jaman Dinasti Song. Su Shi kerep diarani Su Dongpo. Su Shi lair saka kulawarga sastrawan ing Meishan, saiki provinsi Sichuan. Dhèwèké sinau ing panggonan kang duwé prabawa Taoisme. Ing tau ...

                                               

Alfonso VII saking León

Alfonso VII punika satunggiling Raja Galicia taun 1111 lan Raja León lan Kastilia taun 1126. Panjenenganipun dipunmakuthoni minangka kaisar Spanyol taun 1135. Panjenenganipun anak saking Urraca saking Kastilia lan Raymond saking Burgundi, lan wuj ...

                                               

Genghis Khan

Genghis Khan sing lair mawa jeneng Temüjin, iku Khan Mongolia lan kanthi anumreta diwèhi gelar Khagan saka kakaisaran Mongol, Karajan gedhé dhéwé sing gegandhèngan sing naté ana sajagad. Dhèwèké munggah ing kakuwasan déné olèhé manunggalaké akèh ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →