Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 230



                                               

Owen Hargreaves

Owen Lee Hargreaves ya iku salah sijiné juru main bal-balan profèsional teka Inggris. Piyambaké tau main kanggo tim Bayern Munich, Manchester United lan Manchester City. Pamain iki wis main ndhik 199 tetandhingan lan bisa gawé 13 gol sajeroning t ...

                                               

Phil Jagielka

Philip Nikodem Jagielka ya iku pamain bal-balan profésional Inggris kang main minangka bèg tengah kanggo klub Liga Utama Inggris, Everton F.C. lan timnas Inggris. Jagielka uga dadi kapten Everton. Jagielka miwiti kariré ing Sheffield United ing t ...

                                               

Péter Crouch

Peter James Crouch inggih punika juru main bal-balan saking nagari Inggris. Sapunika Crouch main ing klub saking Inggris, Tottenham Hotspur lan tim nasional Inggris. Crouch gadhah posisi minangka penyerang. Peter Crouch miwiti karieripun ing jaga ...

                                               

Robert Green

Robert Paul Green ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional sing warga negarané Inggris. Piyambaké main ndhik posisi kiper kanggo klub Queens Park Rangers. Green gabung karo Queens Park Rangers sawisé nandatangani kontrak tanggal 21 Juni ...

                                               

Scott Parker

Scott Matthew Parker ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub West Ham United, Tottenham Hotspur, lan Fulham ing posisi glandhang.

                                               

Wayne Bridge

Wayne Michael Bridge ya iku salahsijiné mantan juru main bal-balan profèsional teka Inggris kang main dadi bèg kiwa. Piyambaké terakhir mbela klub Reading. Bridge miwiti karir ndhik akademi bal-balan Southampton. Piyambaké tau main kanggo tim mli ...

                                               

Séamus Coleman

Séamus Coleman / ˈ ʃ eɪ m ə s ˈ k oʊ l m ən / ya iku pamain bal-balan profésional Republik Irlandia sing main minangka bèg-bèg ing klub bal-balan Liga Utama Inggris Everton F.C.lan kapten tim nasional Republik Irlandia. Wiwité dadi pemain bal-bal ...

                                               

Fabio Quagliarella

Fabio Quagliarella ya iku juru main bal-balan Italia kang mainé dadi penyerang kanggo tim Juventus lan Italia. Dhèwèké ditepungi amarga duwé kamampuan kanggo gawé gol saka panggon kang angèl lan ora bisa dicekel kiper. Miwiti dhebuté ana ing Seri ...

                                               

Gianluigi Donnarumma

Gianluigi "Gigio" Donnarumma ya iku sawijining juru main bal-balan profèsional Italia sing main minangka kiper kanggo klub Serie A Milan lan tim nasional Italia. Dhèwèké miwiwiti kariré ing A.C. Milan wiwit 2015, dadi kiper paling enom nomer loro ...

                                               

Benedikt Höwedes

Benedikt Höwedes lair ndhik Haltern, Jerman tanggal 29 Fèbruari 1988. Pemain bal-balan profèsional sing dhuwur awaké 188 cm iki posisiné dadi juru main mburi. Piyambaké bisa uga main ndhik pérangan tengen. Sebutané kanggo juru main sing kaya ngén ...

                                               

David Odonkor

David Odonkor ya iku juru main bal-balan profèsional teka Jerman sing tau main ing tim bal-balan La Liga Spanyol karo Real Betis. Nalika nduwé warga nagara Jerman, juru main kelairan 21 Fèbruari 1984 iki keturunan Ghana saka wong tuwané. Odonkor ...

                                               

Erik Durm

Erik Durm inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Jerman ingkang main bal ing klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund lan Timnas Jerman. Piyambakipun nidakaken debut profésionalipun ing timnas Jerman wekdal taun 2014, lan ...

                                               

Holger Badstuber

Holger Badstuber iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Memmingen, Jerman tanggal 13 Maret 1989. Pemain sing jeneng dawané Holger Felix Badstuber iki dadi pemainé FC Bayern München sing posisiné ndhik pérangan mburi apa manèh pawakan ...

                                               

Jérôme Boateng

Jérôme Boateng iku sawijiné juru main bal-balan sing main ndhik pérangan mburiné tim Bayern München. Piyambaké uga dadi andalan ndhik tim bal-balan Jerman. Pemain sing duwuré 192 cm iki lair ndhik Berlin, Jerman tanggal 3 September 1988. Piyambak ...

                                               

Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng ya iku sawijining juru main bal saka Ghana katurunan Jerman Ghana kang main ing posisi pemain tengah kanggo klub AC Milan.

                                               

Marco Reüs

Marco Reus iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Dortmund, Jerman tanggal 31 Mèi 1989. Reus nglakoni tetandhingan kapisané ndhik Borussia Dortmund tanggal 24 Agustus 2012 lan ndhik kana piyambaké nyétak gol wektu tetandhingan ngelaw ...

                                               

Mats Hummels

Mats Hummels iku juru main bal-balan Jerman sing nduwé jeneng dawa Mats Julian Hummels. Piyambaké lair tanggal 16 Dhésèmber 1988 ndhik Bensberg, Jerman. Pemain sing duwuré 192 cm iki posisiné dadi juru main mburi. Taun 2007 piyambaké dadi juru ma ...

                                               

René Adler

René Adler kuwi salah sijiné juru main bal-balan teka Jerman. Piyambaké saiki mbela klub Hamburger SV. Klub sadurungé sing tau dibela ya iku VfB Leipzig dan Bayer Leverkusen. Posisi juru main kuwi ya iku dadi penjaga gawang. Pamain iki dhuwuré 19 ...

                                               

Robert Huth

Robert Huth ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional tekaJerman sing main dadi bèg kanggo Leicester City ndhik Liga Utama Inggris. Piyambaké disilihné teka Stoke City. Huth miwiti kariré ndhik akademi klub Union Berlin. Ndèk taun 2001, ...

                                               

Roman Weidenfeller

Roman Weidenfeller inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Jerman ingkang main bal ing klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund lan Timnas Jerman. Piyambakipun dados salah satunggaling angguta timnas Jerman ingkang menang i ...

                                               

Sami Khedira

Sami Khedira inggih punika juru main bal-balan saking Jerman. Khedira dipunlairaken saking ibu katurunan Jerman lan rama keturunan Tunisia. Sapunika Sami Khedira main ing tim nasional Jerman lan klub saking Spanyol, Real Madrid.

                                               

Simon Rofles

Simon Rolfes ya iku salahsijiné juru main bal-balan sing nduwé warga nagara Jerman lan main kanggo klub Bayer Leverkusen ndhik posisi glandhang. Piyambaké tau juwara Bundesliga Jerman lan DFB Pokal ndhik taun 2004 karo Wender Bremen.

                                               

Thomas Müller

Thomas Müller ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Jerman sing main kanggo Bayern München. Piyambaké bisa main ndhik posisi glandhang serang utawa juru main ngarep.

                                               

André Silva

André Miguel Valente da Silva inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Portugal ingkang main bal ing klub Serie A Italia A.C. Milan utaminipun dados pemain striker. André Silva ugi mlebet ing Tim Nasional Portugal. Silva lai ...

                                               

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos di Aveiro, OIH, iku juru main bal-balan saka Portugal sing main ing Liga Serie A Italia klub Juventus lan Tim nasional Portugal.

                                               

Adrien Rabiot

Adrien Rabiot ya iku juru main bal-balan profésional Prancis sing main kanggo Paris Saint-Germain FC minangka gelandhang tengah. Dhèwèké ngentèkaké kariré kaliyan Paris Saint-Germain, damel debut kanthi tim kapisanan ing 2012 lan menang 14 bebana ...

                                               

Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa ya iku salahsijiné juru main bal-balan teka Perancis sing saiki main ndhik Paris Saint-Germain. Ben Arfa miwiti kariré ndhik klub amatir tlatah Île-de-France, kaya ta AC Boulogne-Billancourt lan Versailles. ndhik taun 1999, piyamba ...

                                               

Hugo Lloris

Hugo Lloris inggih punika salah satunggaling juru main bal-balan profésional saking Perancis ingkang main dados kiper lan dados kaptén ing Liga Utama Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Perancis. Lloris dipungambaraken minan ...

                                               

Lassana Diarra

Lassana Diarra, kanthi nama cekak Lass, ya iku sawijining juru main bal-balan saka negara Prancis kang saiki main ing klub Liga UAE Pro Al Jazira. Posisi mligi ya iku geladhang bertahan, lan uga bisa luwih maju utawa geladhang serang, lan dadi ge ...

                                               

Marouane Chamakh

Marouane Chamakh ya iku juru main bal-balan Maroko, kang saiki main ing Arsenal F.C. lan nduwé nomer geger 29. Sadurungé main kanggo Arsenal F.C., panjenengané main kanggo Bordeaux. Chamakh miwiti kariré ing pirang-pirang klub, kaya ta Aquitaine. ...

                                               

Younès Kaboul

Younès Kaboul ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Perancis kang main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèg.

                                               

Mikèl Artéta

Mikel Arteta Amatriain ya iku salah sijining juru main bal-balan kang nduwé kebangsaan Spanyol kang saiki main kanggo klub Arsenal.

                                               

Marcos Alonso

Marcos Alonso Mendoza ya iku juru main bal-balan profèsional Spanyol sing main minangka bèg kiwa utawa juru main sayap kanggo klub Liga Primér Inggris klub Chelsea F.C. Dhèwèké miwiti kariré ing klub Real Madrid CF, banjur diterusaké ing klub Bol ...

                                               

Nacho Monréal

Ignacio Nacho Monréal Eraso inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional saking Spanyol ingkang main minangka bèg tengah ing Liga Primér Inggris klub Arsenal lan Tim Nasional Bal-balan Spanyol. Monréal punika salah satunggaling juru ...

                                               

Pedro Rodríguez

Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma, sing dikenal minangka Pedro, ya iku juru main bal-balan profésional Spanyol sing main minangka juru main striker utawa juru main sayap kanggo klub Liga Primér Inggris Chelsea F.C. lan tim nasional Spanyol. Pedro w ...

                                               

Santi Cazorla

Santiago "Santi" Cazorla González ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Spanyol sing main kanggo klub Villareal C.F. ing posisi glandhang. Piyambaké kawentar amarga kacepetané lan kamampuané kanggo ngubah irama permainan. Piyamb ...

                                               

Álvaro Morata

Álvaro Borja Morata Martín inggih punika satunggaling juru main bal-balan saking Spanyol ingkang main ing posisi panyerang utawi striker ing klub Liga Primer Inggris klub Chelsea lan Tim Nasional Bal Spanyol. Piyambakipun miwiti karir ing klub Re ...

                                               

Andréas Granqvist

Andréas Granqvist ya iku salah sijiné pamaén bal-balan kang lair ana ing Paarp, Swèdhen, 16 April 1985, kanthi dhuwur 1.92 mèter. Dhèwèké minangka bèg tengah lan kaptin bal-balan ing Swèdhen kang aran Blagult utawa tim biru-kuning. Dhèwèké amung ...

                                               

Sebastian Larsson

Sebastian Bengt Ulf Larsson ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Swèdhen kang main kanggo klub Sunderland ing posisi glandhang.

                                               

Roman Bürki

Roman Bürki inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Swiss ingkang main bal ing klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund. Sadèrèngipun ing klub Dortmund, piyambakipun kalebet bagéyan saking klub Grasshoppers ingkang ngalahak ...

                                               

Xherdan Shaqiri

Xherdan Shaqiri yaiku salah sawijining pamain bal-balan saka nagara Swis lan main ing klub Liverpool FC. Dhèwèké lair ing Gjilan, Yugoslavia tanggal 10 Oktober 1991. Pamain kang wasis migunakaké sikil kiwa nalika tetandhingan iku mapan ana ing po ...

                                               

Fatkhullo Fatkhuloev

Fatkhullo Fatkhuloev yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna kang asalé saka Tajikistan. Fatkhullo lair ing Dusanbé, surya ping 24 wulan Maret taun 1990, lan main ing posisi glandhang tengen utawa glandhang kiwa. Pamain kasebut duwé dhuwur ...

                                               

Getafe CF

Getafe CF inggih punika namanipun tim bal-balan Spanyol. Bermarkas ing di Madrid. Tim punika madeg ing taun 1983. Klub punika mainakén tetandhingan ing Stadion Coliseum Alfonso Pérez ingkang bérkapasitas 16.000 penonton. Séragam mereka ingkang ga ...

                                               

Sevilla FC

Sevilla FC yaiku jeneng tim bal-balan Spanyol, mapan ing Sevilla. Tim iki diadekaké taun 1905. Sevilla mung pisan dadi juara Liga Spanyol, yaiku ing taun 1946. Nalika taun 2006 Sevilla juara Piala UEFA sing kapisan sawisé ngalahaké Middlesbrough ...

                                               

Valencia CF

Valencia Club de Fútbol iku klub bal-balan Spanyol sing main ing Divisi Primera Spanyol, La Liga. Tim iki nduwèni markas ing Valencia, Spanyol. Diadegaké taun 1919.

                                               

FC Bayern München

FC Bayern München utawa Bayern München ya iku klub ulah raga gedhé dhéwé lan misuwur kaloro ing donya sabanjuré FC Barcelona déning cacah 125.115 anggota, uga luwih misuwur tinimbang Real Madrid, Manchester United, AC Milan lan Inter Milan. Klub ...

                                               

Piala Donya FIFA 2010

Piala Donya FIFA 2010 iku edisi kasangalas Piala Donya FIFA, kang bakal diadani ing Afrika Kidul, 11 Juni nganti 11 Juli 2010. Edisi iki wujud edisi pisanan Piala Donya ditindakaké ing bawana Afrika. Kompetisi kang dianakaké ing Bawana Afrika kan ...

                                               

Kampung Olimpik

Kampung Olimpik iku sana pasanggrahan sing diyasa kanggo Kridha Olimpik, adaté kapernah ing Taman Olimpik utawa ing sana liyané sajeroning kutha sing lagi duwé gawé. Kampung Olimpik diyasa saperlu dadi pamukimaning kabèh atlèt, pajawat, lan palan ...

                                               

Christian Pulisic

Christian Mate Pulisic, inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Amérikah Sarékat ingkang samenika main bal kanggé klub Bundesliga Jerman Borussia Dortmund lan Timnas Amérikah Sarékat. Piyambakipun dados pemain glandhang ser ...

                                               

Diego Forlán

Diego Forlán Corazzo inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking Uruguay ingkang main ing klub Kitchee ing Liga Primér Hongkong. Piyambakipun naté pikantuk préstasi ping kalih Tropi Pichichi lan Sepatu Emas Èropah. Piyambaki ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →