Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 229



                                               

Semen Padang FC

Untuk Semen Padang sebagai perusahaan, lihat Semen Padang perusahaan. Semen Padang Football Club yaiku klub bal-balan gadahane PT Semen Padang kang ngrupaake perusahaan semen tuwa dhéwé ing Indonésia. Klub bal-balan iki, markase ana ing as di Ind ...

                                               

Sriwijaya FC

Sriwijaya Football Club saiku siji klub bal-balan Indonésia kang duwé markas ana ing Palembang. Tim kang dijuluki Laskar Sriwijaya iki dadi tin kang dikelola déning PT Sriwijaya Optimis Mandiri sawisé opsi kepemilikan saka pamaréntah Provinsi Sum ...

                                               

Niko Hansen

Niko Hansen yaiku pamain bal-balan saka Randers, Dhènmark kang main ing Liga Amérika utawa Major League Soccer. Dhèwèké main ing posisi panyerang utawa suwiwi. Niko Hansen saiki gabung ana ing klub Houston Dynamo, pamain kang lair ing surya kapin ...

                                               

Esteban José Herrera

Esteban José Herrera ya iku juru main bal-balan kang asalé saka Argentina. Saiki dhèwèké main kanggo Mitra Kukar ing Liga Super Indonesia. Dhèwèké ana ing posisi panyerang. Herrera miwiti kariré ing Boca Juniors ing Divisi Primera Argentina. Kant ...

                                               

Ezequiel Garay

Ezequiel Marcelo Garay González ya iku pemain bal-balan profésional Argentina kang main kanggo klub Spanyol Valencia CF minangka bèg tengah. Dhèwèké miwiti kariré ing tim Old Boys Newell nanging pindah menyang Spanyol nalika umur 19 taun, nyambut ...

                                               

Lucas Biglia

Lucas Rodrigo Biglia inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Argèntina ingkang main bal ing klub Seri A Italia A.C. Milan, piyambakipun dados pemain glandhang. Sadèrèngipun nggabung kaliyan Milan, piyambakipun sampun main p ...

                                               

Pablo Aimar

Pablo César Aimar Giordano ya iku pamain bal-balan profésional Argèntina kang wis pènsiun lan pernah dadi pelatih tim nasional bal-balan Argèntina sing kaping-17. Aimar dadi pamain posisi playmaker maju, ing endi dhèwèké wasis nggunakaké tèknik d ...

                                               

Paulo Dybala

Paulo Bruno Exequiel Dybala utawi Paulo Dybala inggih punika satunggaling juru main bal-balan profésional ingkang main ing posisi panyerang, lan samenika main ing Italia klub Juventus lan Tim Nasional Bal Argentina. Sasampunipun miwiti karir ing ...

                                               

Sergio Romero

Sergio Germán Romero ya iku siji juru main bal-balan profésional Argèntina sing main minangka kiper kanggo klub Inggris Manchester United lan tim nasional Argèntina. Dhèwèké miwiti debut karo Racing Club ing Divisi Primera Argentina ing 2007 lan ...

                                               

Érik Lamela

Érik Manuel Lamela inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking negri Argèntina ingkang main dados gelandhang serang ing Liga Primér Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Argentina. Piyambakipun kawentar a ...

                                               

Jamie Coyne

Jamie Coyne yaiku salah sawijining pamain bal-balan kang sale saka Ustrali. Dhèwèké lair ing kutha Sidney surya ping 1 wulan Januari taun 1981. Pamain kang duwe jeneng jangkep Michael James Coyne kasebut duwé dedeg piyadeg yaiku dhuwur 1.87 mèter ...

                                               

Divock Origi

Divock Origi yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Bèlgia lan main kanggo klub Liverpool FC. Dhèwèké duwé jeneng jangkep Divock Okoth Origi. Divock Origi duwé dedeg 185 cm. Dhèwèké yaiku pamain kang duwé campuran getih saka Ké ...

                                               

Alisson Becker

Alisson Becker utawa jeneng jangkepé Alisson Ramses Becker yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna saka nagara Brasil lan main kanggo klub Liverpool FC. Alisson lair ing kutha Novo Hamburgo, Brasil surya kaping 2 wulan Oktober taun 1992. Al ...

                                               

Amauri Carvalho

Amauri Carvalho de Oliveira luwih ditepungi kanthi jeneng Amauri, ya iku juru main bal-balan Brasil lan Italia sing dadi striker klub Serie A Juventus. Amauri lair ing Brasil lan éntuk kewarganegaraan Italia ing sasi April 2010.

                                               

Dani Alves

Daniel Alves da Silva, lumrahé ditepang nganggo jeneng Dani Alves, ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil sing saiki main ndhik pérangan bèg tengen kanggo klub FC Barcelona lan tim nasional Brasil. Sadurungé gabung karo Ba ...

                                               

Dante Bonfim Costa Santos

Dante Bonfim Costa Santos ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil sing tau main kanggo FC Bayern München dadi bèg. Saiki piyambaké main kanggo tim OGC Nice.

                                               

David Luiz

David Luiz utawa kang duwé jeneng dawa David Luiz Moreira Marinho iku salah siji juru main bal-balan kang asalé saka Brasil, lan saiki dhèwèké ana ing Chelsea F.C., Liga Utama Inggris. Dhèwèké anggoné bal-balan iku dadi bèg tengah, saliyané iku u ...

                                               

Diego Ribas da Cunha

Diego Ribas da Cunha ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil sing tau main kanggo VfL Wolfsburg. Piyambaké saiki main ndhik tim Flamengo. Diego sing biasaé main dadi glandhang serang sadurungé uga tau main ndhik Santos, Por ...

                                               

Douglas Costa

Douglas Costa iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Sapucaia do Sul, Brasil tanggal 14 September 1990. Pemain sing dhuwuré 170 cm iku main ndhik posisi ngarep. Piyambaké dadi juru main paling apik ndhik setengah mangsa Bundesliga Je ...

                                               

Felipe Melo

Felipe Melo ingkang gadhah asma lair Felipe Melo de Carvalho lair ing tanggal 26 Agustus 1983 ing Volta Redonda, Brasil. Piyambakipun inggih punika dados glandhang partahan ingkang gadhah kabangsaan Brasil. Sasampunipun mangsa satunggalipun ingka ...

                                               

Filipe Luís

Filipe Luís Kasmirski ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil sing saiki main kanggo Chelsea ndhik Liga Utama Inggris. Piyambaké ya iku sawijiné bèg kiwa sing serbaisa, Filipe Luís ngentèkné akèh kariré ndhik Spanyol, ya ik ...

                                               

Hulk (pemain bal-balan)

Givanildo Vieira de Souza, racaké dikenal minangka Hulk, ya iku juru main bal-balan Brasil sing main kanggo FC Zenit Saint Petersburg ing Rusia, minangka striker utawa pemain sayap. Sawisé miwiti main profésional bareng EC Vitória lan main telung ...

                                               

Kaká

Kaká kang jeneng asliné Ricardo Izecson dos Santos Leite ya iku juru main tengah bal-balan Brasil sing saiki maen ana ing Real Madrid lan tim nasional Brasil. Kaka wiwit karir bal-balan umur wolung taun, wektu iku dhèwèké miwiti karier ana ing kl ...

                                               

Lucas Moura

Lucas Rodrigues Moura da Silva, dikenal minangka Lucas utawa Lucas Moura, ya iku juru main bal-balan Brasil sing main dadi juru main sayap kanan kanggo klub Prancis Paris Saint-Germain lan tim bal-balan nasional Brasil.

                                               

Luiz Gustavo

Luiz Gustavo Dias ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil sing saiki main kanggo tim VfL Wolfsburg dadi glandhang bertahan. Piyambaké uga tau main kanggo Hoffenheim lan FC Bayern München. Gustavo nglakoni tetandhingan kapis ...

                                               

Marcelo Vieira

Marcelo Vieira da Silva Júnior ya iku salhsijiné juru main bal-balan profèsional teka Brasil kang main kanggo tim Real Madrid lan kalebu tim nasional bal-balan Brasil. Marcelo nduwé bakat ndhik kamampuan teknisé kang gedhé, tendangan kang banter, ...

                                               

Rafinha

Rafinha iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Londrina, Brazil tanggal 7 September 1985. Pemain sing posisiné ndhik tengah iki jeneng lengkapé ya iku Marcio Rafael Ferreira de Souza.

                                               

Ronaldinho

Ronaldo Assis de Moreira utawa kang kondhang karo jeneng Ronaldinho yaiku salah siji juru main bal-balan saka Brasil kang saiki main ana ing klub Flamengo lan Brasil. Dhèwèké main ana ing posisi glandhang serang utawa uga bisa main ana ing posisi ...

                                               

Thiago Silva

Thiago Emiliano da Silva, atawa mung ditepang jenengé Thiago Silva, ya iku salahsiji juru main bal-balan teka Brasil sing main kanggo klub Ligue 1, Paris Saint-Germain F.C. Pamain sing posisiné dadi bèg kuwi karir klubé diwiwiti teka EC Juventude ...

                                               

Willian Borges da Silva

Willian Borges da Silva, sing luwih ditepang jenengé Willian, ya iku salah siji juru main bal-balan teka Brasil sing main ndhik posisi glandhang serang kanggo Liga Utama Inggris ya iku Chelsea. Piyambaké lair ndhik Brasil, lan miwiti kariré ndhik ...

                                               

Agus Indra Kurniawan

Agus Indra Kurniawan iku juru main bal-balan asli Indonésia kang duwé kaprigelan dadi glandhang duwé nomer geger 11. Priyayi lanang iki duwé prawakan dedeg 175 cm lan bobot 68 kg.Panjenengané ing taun iki mbélani klub Persija Jakarta kang sadurun ...

                                               

Eka Ramdani

Eka Ramdani. Eka Ramdani punika juru main bal asil binaan tim junior Persib Bandung kanthi nggabung kaliyan PS UNI, salah satunggaling klub anggota Persib. Nalika samanten yuswanipun Eka Ramdani taksih welasan taun. Salajengipun, Eka Ramdani laje ...

                                               

Ferry Rotinsulu

Ferry Rotinsulu. Ferry Rotinsulu punika salah satunggaling kiper Indonésia. Sapunika Ferry Rotinsulu main wonten klub Liga Indonésia Sriwijaya F.C. Ferry Rotinsulu nginggilipun 182 cm. Ferry Rotinsulu saded ndadosaken "Laskar Wong Kito" utawi Sri ...

                                               

Firman Utina

Firman Utina lair wonten ing kampung Komo Luar, Manado nalika tanggal 15 Désémber 1981. Firman Utina punika kapten énggal timnas Indonésia sasampunipun Bambang Pamungkas asring dados cadangan kaliyan pelatih Alfred Riedl. Firman Utina miwiti kari ...

                                               

Aris Indarto

Aris Indarto ya iku sawijining pamainmain bal-balan Indonésia. Ing Liga Indonesia 2005.Panjenengan mbela klub Persija Jakarta lan dipercaya minangka juru main libero, nanging kontraké ora bisa didawakake manèh ing mangsa 2006. Ing tingkat interna ...

                                               

Muhammad Ilham

Muhammad Ilham. Muhammad Ilham punika salah satunggaling juru main bal saking nagara Indonésia. Muhammad Ilham punika putra ingkang kaping enem saking sadulur ingkang cacahipun wolu. Muhammad Ilham punika putranipun pasangan H. Baharuddin Said sa ...

                                               

Aris Budi Prasetyo

Aris Budi Prasetyo ya iku sawijining juru main tim nasional bal-balan Indonésia kang kagabung ing Piala Asia 2004.Minangka dadi juru main kanggo mbela Persema Malang. Panjenengané mbela Pupuk Kaltim sajeroning lima taun minangka prestasi kang pal ...

                                               

Budi Sudarsono

Budi Sudarsono inggih punika salah satunggalipun paraga bal-balan ingkang dados piandelipun tim nasional Indonésia. "Gocekan maut" Budi Sudarsono dados momok kanggé mengsah-mengsahipun ingkang dipunadhepi ing salebetipun lapangan. Panjenenganipun ...

                                               

Aaron Lennon

Aaron Justin Lennon ya iku salahsijiné juru main bal-balan teka Inggris sing main ndhik posisi glandhang sayap kanggo klub Everton. Wektu kuwi piyambaké dadi juru main silihan teka Tottenham Hotspur ndhik Liga Primer Inggris.

                                               

Dele Alli

Bamidele Jermaine Alli inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking Inggris ingkang main minangka gelandhang ing Liga Primèr Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Inggris. Lair lan ageng ing wewengkon Milt ...

                                               

Eric Dier

Eric Jeremy Edgar Dier inggih punika juru main bal-balan profèsional saking Inggris ingkang main ing Liga Primér Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Inggris. Dier kalebet juru main tipe bertahan, saged dipunposisikaken dados ...

                                               

Gary Cahill

Gary James Cahill ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional teka Inggris sing main dadi bèker kanggo klub Liga Primer Inggris Chelsea lan Inggris. Piyambaké bisa uga dadi bèker tengen, bèker kiwa, lan glandhang bertahan amarga rikat lan ...

                                               

Harry Kane

Harry Edward Kane inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional "saking Inggris ingkang main dados striker, lan samenika main ing Liga Primer Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Inggris. Piyambakipun miwiti debu ...

                                               

Harry Maguire

Jacob Harry Maguire, sing dikenal minangka Harry Maguire, ya iku pamain bal-balan profèsional Inggris sing main minangka pamain pertahanan kanggo klub Liga Primér Inggris Leicester City C.F. lan tim nasional Inggris. Lair ing Sheffield, dhèwèké m ...

                                               

Jamie Vardy

Jamie Richard Vardy ya iku pamain bal-balan profèsional Inggris sing main minangka striker kanggo klub Liga Utama Leicester City F.C. lan tim nasional Inggris. Sawisé dirilis déning Sheffield Wednesday ing umur nembelas taun, Vardy miwiti karir s ...

                                               

Jermaine Jenas

Jermaine Anthony Jenas ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional sing posisiné dadi glandhang teka Inggris sing saiki ora nduwé klub. Piyambaké pungkasan main kanggo Queens Park Rangers.

                                               

Jordan Pickford

Jordan Lee Pickford ya iku pamain bal-balan profésional Inggris sing main minangka kiper kanggo klub bal-balan Everton F.C. Pickford sadurungé main kanggo akademi Sunderland, minangka pemain cadangan, lan tim senior saliyané kanggo silihan sawata ...

                                               

Kieran Trippier

Kieran John Trippier inggih punika satunggaling juru main bal-balan profèsional saking Inggris ingkang samenika main ing Liga Primér Inggris klub Tottenham Hotspur lan Tim Nasional Bal-balan Inggris. Trippier miwiti kariripun ing sistem pelatihan ...

                                               

Leighton Baines

Leighton John Baines ya iku pemain bal-balan profesional Inggris sing main minangka bèg kiwa kanggo klub bal-balan Everton FC, ing pundi piyambakipun ugi minangka kaptèn, lan timnas Inggris. Baines miwiti kariré bebarengan karo Wigan Athletic, la ...

                                               

Michael Keane

Michael Vincent Keane ya iku pemain bal-balan profesional Inggris sing main minangka pemain pertahanan kanggo klub Liga Utama Inggris Everton F.C. lan tim nasional Inggris. Keane wis mbéla Republik Irlandia ing tingkat U-17 lan U-19 tingkat lan I ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →