Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 222



                                               

Ghost Child

Ghost Child ; sadurungé diarani Inside the Urn) iku sawijining filem horor Singapura sing disutradarani Gilbert Chan lan dibintangi Chen Hanwei, Jayley Woo lan Carmen Soo. Film iki nyritakaké sawijining kulawarga sing nglawan sawijining "Ghost Ch ...

                                               

Java Heat

Java Heat nggih punika filem aksi laga lan baku tembak saking Indonesia lan Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Conor Allyn adhedhasar cariyos anggitanipun Conor Allyn lan Rob Allyn. Juru damel ...

                                               

Life of Crime (filem)

Life of Crime inggih punika filem sandiwara komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunsutradarani Daniel Schechter, adhedasar novèl anggitanipun Elmore Leonard ingkang kababar taun 1978 kanthi sesirah The Swit ...

                                               

Mood Indigo (film)

Mood Indigo ya iku sawijining filem drama romantis Perancis kang dirilis taun 2013, ditulis lan disutradarai déning Michel Gondry sarta ditulis lan diprodhuksi déning Luc Bossi, nampilaken Romain Duris lan Audrey Tautou. Film iki minangka adhapta ...

                                               

Night Train to Lisbon

Night Train to Lisbon iku sawijining filem kang dirilis ing taun 2013. Film iki disutradarani Bille August lan dhedhasar buku roman karangané Pascal Mercier. Filmé antarané dibintangi aktor kondhang Inggris Jeremy Irons.

                                               

Parkland (filem)

Parkland inggih punika filem sandiwara sujarah saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2013. Filem punika dipunsutradarani Peter Landesman. Piyambakipun ugi ingkang nganggit skénarionipun. Filem punika dipunangkat saking buku anggitan ...

                                               

Tenggelamnya Kapal Van der Wijck (filem)

Tenggelamnya Kapal Van der Wijck ya iku film drama romantis Indonesia tahun 2013 kang disutradharai déning Sunil Soraya lan diprodhuksi dening Ram Soraya. Film iki diadaptasi saka novel kanthi irah-irahan kang padha karo karangan Buya Hamka. Teng ...

                                               

To the Wonder

To the Wonder nggih punika filem drama romantis saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Terrence Malick adhedhasar saking skénario anggitanipun Terrence Malick. Juru damel kapasrahaken dhumateng Sarah ...

                                               

Visitor (filem)

Visitors iku filem dokumenter saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2013. Filem iki disutradarani Godfrey Reggio, dhedhasar skénario anggitané Godfrey Reggio. Juru gawé film iki antarané, Mara Campione, Phoebe Greenberg, Jon Kane, Penny Mancuso, ...

                                               

Wer (filem)

Wer nggih punika filem horor saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013 déning FilmDistric. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara William Brent Bell adhedhasar skénario anggitanipun William Brent Bell lan Matthew Peterman. Juru dame ...

                                               

Attack (filem 2016)

Attack inggih punika filem pulitik thriller Telugu ingkang dipundamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani lan skénarionipun dipunserat déning Ram Gopal Varma kanthi juru damel C. Kalyan. Para paraga Filem punika antawisipun Manchu Manoj lan ...

                                               

Barry (filem)

Barry ya iku filem drama saka Amérikah Sarékat kang digawé ing taun 2016 lan diarahké déning Vikram Gandhi. Filem iki nyritakké babagan mangsa ciliké presidhen Amérikah Sarékat, Barack Obama nalika mlebu ing pawiyatan luhur ing Universitas Columb ...

                                               

Before the Flood (filem)

Before the Flood inggih punika filem dokumènter saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2016, nyariyosaken babagan éwah-éwahan mangsa. Filem punika dipunsutradarani Fisher Stevens awujud sayuk karya pandamelan antawisipun Stevens, Leonar ...

                                               

Believe (filem)

Believe ya iku filem drama natal saka Amérikah Sarékat sing digawé taun 2016. Fileme iki disutradarani Billy Dickson. Dhèwèké uga tumindhak minangka panganggit skenario. Sapérangan paraga sing mèlu main ing filemé iki antarané Ryan OQuinn, Daniel ...

                                               

Denial (filem)

Denial ya iku filem drama sujarah saka Amérikah Sarékat-Inggris kang digawé ing taun 2016. Filem iki disutradarani Mick Jackson dhedhasar naskah kang ditulis déning David Hare, dijupuk saka buku novèl anggitan Deborah E. Lipstadts History on Tria ...

                                               

League of Gods

League of Gods) inggih punika film drama fantasi saking Tiongkok-Hong Kong ingkang dipundamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani Koan Hui dan Vernie Yeung, dipunangkat saking novèl asesirah Fengshen Yanyi anggitanipun Xu Zhonglin. Ingkang m ...

                                               

Money Monster

Money Monster ya iku filem thriller saka Amérikah Sarékat kang digawé taun 2016. Filem iki diarahake déning Jodie Foster dhedhasar skenario anggitané Alan Di Fiore, Jim Kouf lan Jamie Linden. Sapérangan ingkang maragani filem iki antarané George ...

                                               

Petes Dragon (film)

Petes Dragon inggih punika film fantasi pangulandara saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani David Lowery, dhedhasar skénario anggitanipun Lowery lan Toby Halbrooks, sarta kadamel déning James Whitaker. ...

                                               

Race (filem)

Race inggih punika filem sandhiwara lelakon olahragawan saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2016 ingkang nyariyosaken babagan atlèt saking Afrika, Jesse Owens. Owen kasil mecahaken rekor sekawan medali emas salebetipun Olimpiade M ...

                                               

Spark (filem 2016)

Spark inggih punika filem animasi komputer saking Amérikah Sarékat-Koréa Kidul-Kanada ingkang kadamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani Aaron Woodley ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Para juru paraga ingkang dipunpracaya nyu ...

                                               

Train to Busan

Train to Busan salah sawijining film ingkang dipunproduksi taun 2016 saking Korea Kidul. Film ingkang disutradarai dèning Yeon Sang Ho lan diperanakè dèning Gong Yoo, Jung Yu Mi, lan Ma Dong Seok kasebut ngusung genre horror lan ngrembag babagan ...

                                               

Warkop DKI Reborn: Jangkrik Boss! Part 1

Warkop DKI Reborn: Boss Kriket! Bagean 1 yaiku film komèdi Indonesia kang diarahaké déning Anggy Umbara. Film kasebut minangka adaptasi film DKI Warkop. Film iki bakal dirilis ing 8 Sèptèmber 2016 ing bioskop ing saindenging Indonesia, film iki d ...

                                               

Heung-boo: The Revolutionist

Heung -boo: The Revolutionist ya iku filem sajarah saka Koréa Kidul taun 2018. Filem iki disutradarani dening Cho Geun-hyun lan diprodhuseri dening Park Sun-jin lan Choi Yeon-ju. Rilis ana ing tanggal 14 Fèbruari 2018, filem kasebut ngolèhi untun ...

                                               

Pacific Rim: Uprising

Pacific Rim: Uprising inggih punika filem fiksi ilmiah saking Amérikah Sarékat ingkang dipunsutradarani Steven S. DeKnight, dhedhasar skénariyo anggitanipun DeKnight, Emily Carmichael, Kira Snyder, lan T.S. Nowlin dipunangkat saking cariyos anggi ...

                                               

Kabhi Khushi Kabhi Gham

Kabhi Khushi Kabhie Gham ya iku filem Bollywood sing diparagani déning Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shahrukh Khan, Kajol, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor lan Rani Mukerji digawé ing taun 2001. Film iki disutradarani Karan Johar sing uga nyutra ...

                                               

Nil Battey Sannata

Nil Battey Sannata, dirilis ing kancah dunyo minangka Kanca Kelas Anyar, filem komedi India ing taun 2015 katuntun dening Ashwiny Iyer Tiwari ing dheweke fitur debut. Diprodhuksi dening Aanand L. Rai, Ajay Rai, Alan McAlex ing gendero saka Colour ...

                                               

Nil Battey Sannata (Filem)

Nil Battey Sannata, dirilis ing kancah dunyo minangka Kanca Kelas Anyar, filem komedi India ing taun 2015 katuntun dening Ashwiny Iyer Tiwari ing dheweke fitur debut. Diprodhuksi dening Aanand L. Rai, Ajay Rai, Alan McAlex ing gendero saka Colour ...

                                               

Anak Jalanan (sinetron)

Anak Jalanan utawa disingkat AJ iku sinétron produksi SinemArt sing tayang ndhik RCTI. Sinetron iki lekas tayang dino Senin, 12 Oktober 2015 jam 18:30 WIB ndhik RCTI.

                                               

Koala Kumal (filem)

Koala Kumal ngerupakne filem komedi romantis Indonesia sing dirilis 5 Juli 2016. Film iki dibintangi karo Raditya Dika lan Acha Septriasa, mawa dadi filem debut kanggo penyanyi Sheryl Sheinafia. Diadaptasi saka novèl kang duwé judhul sing padha k ...

                                               

Si Doel Anak Betawi

Si Doel Anak Betawi iku filem drama kulawarga Indonésia kang digawé nalika taun 1973 lan di sutradarani déning Sjuman Djaja. Film iki dibintangi seniman-seniman kaya ta Rano Karno, Tutie Kirana lan Benyamin S. Carita filem iki dhedhasar novèl kan ...

                                               

Si Doel Anak Modern

Si Doel Anak Modern ya iku filem drama kulawarga Indonésia terusané saka Si Doel Anak Betawi, kang digawé taun 1976 lan disutradarani Sjumandjaja. Film iki dibintangi Benyamin S., Tutie Kirana lan Christine Hakim.

                                               

Si Doel Anak Sekolahan

Si Doel Anak Sekolahan iku sinétron Indonésia kang disutradarani Rano Karno minangka Si Doel. Sinétron iki digiyaraké ing RCTI lan Indosiar taun 1996 lan rampung ing dina Jumat, 11 Juni 2004 kanthi 162 Episode lan 7 Season.

                                               

Overdrive (filem)

Overdrive minangka salah sawijining jinis film thriller aksi 2017 sing disutradarai dening Antonio Negret, diproduksi dening Michael Brandt, Derek Haas lan Pierre Morel lan skenario kasebut ditulis dening Michael Brandt lan Derek Haas. Bintang fi ...

                                               

Bobby Sandy

Bobby Sandy ya iku salah sawijiné sutradara Indonesia ana ing taun 1980-an. Lair ning Sungai Liat, 23 November 1942. Sawisé dadi asisten sutradara saka sutradara senior Wim Umboh, banjur dhèwèké dadi sutradara ana ing filem" Kehormatan”, produksi ...

                                               

Buce Malawau

Film kang naté distrudarai: Beri Aku Waktu 1986 diperanake déning Mathias Muchus lan Ira Wibowo Cinta Anak Jaman 1988 diperanake déning Paramitha Rusady lan Ira Wibowo Empat Brewok Dari Goa Sanggeng 1988 diperanake déning Tonny Hidayat lan Cherry ...

                                               

Chaerul Umam

Chaerul Umam ya iku salah sawijiné sutradara Indonésia. Chaerul naté pangregan lan nominasi kanggo karya-karya kancah nasional uga internasional.

                                               

Dasri Yacob

Dasri Yacob ya iku salah sawijiné aktor lan sutradara Indonésia. Film kang wis naté disutradarai kaya ta "Roda-Roda Gila" sing wis pernah éntuk pangregan saka KBRI Walanda. Film-fileme akèh diperanke déning aktor Yan Sebastian.

                                               

Dimas Djayadiningrat

Dimas Djayadiningrat utawa Jay, salah sawijiné sutradara lan prodhuser filem Indonesia. Saliyané iku Jay dikenal dadi musisi lan sutradara video klip. Dhèwèké naté dadi ana ing Indonesia Idol. Ana ing Juli 2012, dhèwèké nikah karo Reynavenzka R. ...

                                               

A. Irving Hallowell

A.Irving Hallowell ya iku ahli antropologi saka Philadelphia, Pennsylvania, Amérikah Sarékat, kalairan ing tanggal 28 Desember 1892. Hallowell olèh pandhidhikan pawiyatan luhur ana ing University of Pennsylvania lan olih gelar BA ing taun 1911 ug ...

                                               

Abner Cohen

Abner Cohen ya iku ahli antropologi kalairan Baghdad, Irak 11 Novèmber 1921. Dhèwèké olèh pandhidhikan saka ing University of London taun 1958. Uga ing University of Manchester taun 1961. Panlitian antropologis kang wis dilakoni ya iku antarané i ...

                                               

Adolf Bastian

Adolf Bastian ya iku ètnograf lan uga dhokter saka Jerman kang tau mélu profési minangka dhokter kapal. Amarga iku dhèwèké wiwit lumawat lan plesir ing akéh daérah ing Afrika Kulon, Indhi, Indonésia, Tiongkok, Oséania, Mèksiko, lan Amèrika Kidul. ...

                                               

Adolphus Peter Elkin

Adolphus Peter Elkin ya iku ahli antropologi saka New South Wales, Australia, kalairan taun 1891. Adolphus naté olèh pandhidhikan saka Sydney University, BA taun 1915 lan MA taun 1922. Sabanjuré, dhèwèké iki olèh gelar Ph.D. saka ing University C ...

                                               

Akhil Gupta

Akhil Gupta ya iku ahli antropologi saka Bilaspur, Madhya Pradesh, Indhi, kalairan ing tanggal 21 Maret 1959. Pandhidhikané pawiyatan luhur naté ana ing Western Michigan University ing taun 1977. Sabanjuré ing Massachusetts Institute of Technolog ...

                                               

Alan Barnard

Alan Barnard ya iku ahli antropologi saka Los Angeles, Amérikah Sarékat kalairan 22 Fèbruari 1949. Barnard wis naté olèh pandhidhikan sarjana ing George Washington University, magister ing McMaster University, uga olèh gelar Ph.D. saka University ...

                                               

Alan R. Beals

Alan R. Beals ya iku ahli antroplogi saka Oakland, California, Amérikah Sarékat, kalairan taun 24 Januari 1928. Beals naté sinau ing Universitas California lan olèh gelar BA. Sabanjuré, ing Berkeley, dhèwèké olèh gelar Ph.D. taun 1954. Beals ngla ...

                                               

Alfred Cort Haddon

Alfred Cort Haddon ya iku ahli antropologi saka London, Karajan Manunggal, kalairan ing tanggal 24 Mèi 1855. Alfred iki naté olèh pandhidhikan pawiyatan luhur saka University of Cambridge, olih gelar BA ing taun 1878. Sabanjuré olih gelar Sc.D. i ...

                                               

Alfred Gell

Alfred Gell ya iku ahli antropologi saka London, Karajan Manunggal, kalairan taun 1945. Alfred iki naté olèh pandhidhikan pawiyatan luhur ana ing Trinity College Cambridge taun 1967 lan ing London School of Economics taun 1972. Alfred naté nglako ...

                                               

Alfred Radcliffe-Brown

Alfred Reginald Radcliffe Brown miwiti kerja lapangan antropologi ing masarakat Negrito, ing kepuloan Andaman taun 1906-1908). Kasil panelitian mau ditulis ing buku The Andaman Islanders. Panemu Radcliffe-Brown ing antropologi ya iku konsép socia ...

                                               

André Beteille

André Beteille ya iku salah siji ahli Antropologi lan Sosiologi kalahiran ing Kalkuta, Indhi taun 1935. Beteille olèh pendhidhikan antropologi saka Presidency College, Calcutta lan doktor ing Delhi School of Economics. Panlitian lapangan antropol ...

                                               

André Gingrich

André Gingrich ya iku ahli antropologi saka Wina, Ostenrik, kalairan taun 12 September 1952. André iki naté olèh pandhidhikan ana ing University of Vienna lan olih gelar Doctorate Ph.D. ing taun 1979. Sabanjuré Habilitation taun 1990 saka kampus ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →