Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 219



                                               

The Fate of the Furious

Fate of the Furious iku filem aksi taun 2017 sing diarahake dening F. Gary Grey lan ditulis dening Chris Morgan. Filem punika minangka cicilan kaping wolu ing franchise. Juru paragane kasebut yaiku Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Miche ...

                                               

The First Time (filem)

The First Time nggih punika sesirah filem komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Jon Kasdan. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumateng Martin Shaf ...

                                               

The Forest (filem 2016)

The Forest iku filem horor adikodrati saka Amérikah taun 2016 sing disutradarani Jason Zada lan dianggit Ben Ketai, Nick Antosca, lan Sarah Cornwell. Kanthi lakoné Natalie Dormer lan Taylor Kinney. Filem iki dibabar nalika 8 Januari 2016 ing Amér ...

                                               

The Fox and the Hound

The Fox and the Hound iku sawijining filem animasi prodhuksi Walt Disney Productions lan dirilis ing biyoskup déning Buena Vista Pictures tanggal 10 Juli 1981. Film iki ya iku dadi filem kaping 24 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Film ...

                                               

The Great Gatsby (filem 2013)

The Great Gatsby iku filem drama romantik épik Australi-Amérika dhedhasar novèl F. Scott Fitzgerald taun 1925 kang nunggal jeneng. Filem iki ditulis lan disutradarai déning Baz Luhrmann, lan dibintangi Leonardo DiCaprio minangka pameraga utama Ja ...

                                               

The Greatest Showman

The Greatest Showman yaiku filem drama musikal sing ditayangke ing bioskop ing saindhenging donya ing taun 2017. Film iki diarahake dening Michael Gracey ing debut sutradara. Film kasebut ditulis dening Jenny Bicks lan Bill Condon lan juru paraga ...

                                               

The Heat (filem)

The Heat inggih punika filem kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika diarahaken déning Paul Feig, dhedhasar sekénario anggitanipun Katie Dippold. Paraga ingkang dipundhapuk wonten filem punika antawisipun Sandra ...

                                               

The Imitation Game

The Imitation Game nggih punika film drama sajarah Amérika Sarekat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipun diarahaken dening Morten Tyldum adhedhasar saking skenario anggitanipun Graham Moore, kaangkat saking biografi Alan Turing: Enigma ...

                                               

The Iron Giant

The Iron Giant ya iku filem animasi fiksi sains komedi-drama laga taun 1999 saka Amérika kang nggunakaké tèknik animasi tradhisional lan animasi komputer, diprodhuksi déning Warner Bros. Feature Animation lan disutradarani Brad Bird, filem iki mi ...

                                               

The Jungle Book (filem 2016)

The Jungle Book kuwi sawijining filem pangulandaran utawa petualangan kang digawé kanthi tetambahan animasi komputer kang disutradarai déning Jon Favreau saka naskahe Justin Marks lan digawé déning Walt Disney Pictures. Saka karya caritane Rudyar ...

                                               

The Kissing Booth (filem)

The Kissing Booth minangka film komedi romantis nom-noman Amerika 2018 sing ditulis lan disutradarani dening Vince Marcello, adhedhasar novel jeneng sing padha karo Beth Reekles. Iki dadi bintang Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney lan Molly R ...

                                               

The Lake House

The Lake House inggih punika filem romantis Hollywood Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Warner Bros Picture taun 2006. Para paraga filem punika antawisipun Keanu Reeves minangka Alex lan Sandra Bullock minangka Kate, nyariyosaken babagan ...

                                               

The Lion King

The Lion King iku siji filem animasi musikal weton taun 1994 produksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis déning Walt Disney Pictures. Film iki dadi filem kaping 32 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Filem iki nyritakaké lelakoné ...

                                               

The Little Mermaid (filem 1989)

The Little Mermaid iku sawijining film animasi produksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis ke biyoskup déning Buena Vista Pictures pada tanggal 17 November 1989. Film iki dadi film kaping 28 ing sérial film animasi klasik Walt Disney. Seku ...

                                               

The Little Prince (filem 2015)

The Little Prince ya iku filem drama fantasi animasi 3D taun 2015 kang abasa Inggris, kang disutradarani Mark Osborne, lan diprodhuksi déning Dimitri Rassam, Aton Soumache, lan Alexis Vonarb lan naskah filem iki ditulis déning Irena Brignull lan ...

                                               

The Lodgers (filem 2017)

The Lodgers minangka filem horor gothik Irlandia 2017 sing ditulis David Turpin lan diarahaké dening Brian OMalley. Lintang filem kasebut yaiku Charlotte Vega, Bill Milner, lan Eugene Simon. Film iki latar panggoné ana ing Loftus Hall ing taun 20 ...

                                               

The Magnificent Seven

The Magnificent Seven ya iku filem Kulonan Amérika taun 1960 kang di sutradharani déning John Sturges lan dibintangi Yul Brynner, Eli Wallach, Horst Buchholz, James Coburn, Brad Dexter, Steve McQueen, Robert Vaughn, lan Charles Bronson. Filemé di ...

                                               

The Martian (filem)

The Martian ya iku filem fiksi sains saka Amèrikah taun 2015 kang di sutradharai déning Ridley Scott lan diparagani déning Matt Damon, dhedhasar novèl anggitané Andy Weir taun 2011 kang judhulé padha ya iku The Martian. Damon minangka paraga astr ...

                                               

The Mechanic (filem 2011)

The Mechanic nggih punika sesirah filem aksi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Simon West. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Lewis John Carlino lan Richard Wenk. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru da ...

                                               

The Messenger: The Story of Joan of Arc

The Messenger: The Story of Joan of Arc yaiku film drama epik sejarah Prancis sing diarahake dening sutradara Luc Besson. Juru peran ing filem iki yaiku Milla Jovovich, John Malkovich, Faye Dunaway lan Dustin Hoffman. Naskah filem iki ditulis den ...

                                               

The Miseducation of Cameron Post (filem)

The Miseducation of Cameron Post yaiku film drama Inggris-Amerika 2018 sing disutradarani dening Desiree Akhavan lan ditulis Akhavan lan Cecilia Frugiuele, adhedhasar novel 2012 dening Emily M. Danforth. Iki dilintangi Chloe Grace Moretz, John Ga ...

                                               

The Muppets (filem)

The Muppets minangka film komedi musikal Amérika taun 2011, lan nayangke nalika teater muppet pisanan ing rolas taun. Film iki disutradarani dening James Bobin, ditulis karo Jason Segel lan Nicholas Stoller, digawé dening David Hoberman lan Todd ...

                                               

The Nun

The Nun adalah nggih punika filem horor supernatural gotik saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2018. Filem punika dipunarahaken déning Corin Hardy adhedhasar saking skénario anggitanipun Gary Dauberman, kapundhut saking cariyos anggit ...

                                               

The Odd Life of Timothy Green

The Odd Life of Timothy Green nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2016. Filem punika kaarahaken déning Peter Hedges. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, kalebet juru damel. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumate ...

                                               

The Rescuers

The Rescuers iku siji filem animasi prodhuksi Walt Disney Productions lan dirilis ke biyoskup déning Buena Vista Pictures tanggal 22 Juni 1977. Film iki ya iku dadi filem kaping 23 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Film iki digawé dhed ...

                                               

The Ring (filem 2002)

The Ring iku filem horor Amerikah taun 2002 ajenré psikologi lan adikodrati kang disutradarani Gore Verbinski lan dibintangi Naomi Watts. Filem iki gawéan ulang saka filem horor Jepang taun 1998, Ring, kang dhedhasar novèl Ring kaanggit déning Ko ...

                                               

The Ring (filem taun 2002)

The Ring iku filem horor Amerikah taun 2002 ajenré psikologi lan adikodrati kang disutradarani Gore Verbinski lan dibintangi Naomi Watts. Filem iki gawéan ulang saka filem horor Jepang taun 1998, Ring, kang dhedhasar novèl Ring kaanggit déning Ko ...

                                               

The Shallows (filem)

The Shallows ya iku filem sintasan thriller saka Amèrikah taun 2016 sing di sutradharai déning Jaume Collet-Serra, lan naskah filem iki ditulis déning Anthony Jaswinski lan diparagani déning Blake Lively. Ing filem, juru selancar iku terdampar 20 ...

                                               

The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption iku sawijining filem babaran taun 1994. Filem iki diadaptasi saka novèlé Stephen King sing sesirahé Rita Hayworth and Shawshank Redemption. Filem kuwi disutradarani Frank Darabont lan skenarioné ditulis karo Frank Darabon ...

                                               

The Silence of the Lambs (filem)

The Silence of the Lambs iku filem Amérikah taun 1991 ajènre horor-triler psikologi sing disutradarani Jonathan Demme lan dibintangi Jodie Foster, Anthony Hopkins, lan Scott Glenn. Filem iki diadhaptasi déning Ted Tally saka novèl taun 1988 sing ...

                                               

The Twilight Saga: Breaking Dawn Bageyan I

The Twilight Saga: Breaking Dawn pérangan I, ya iku salah sawijining filem saka serial Twilight Saga kang kaping papat. Film kang diadopsi saka novèl The Twilight Saga: Breaking Dawn anggitané Stephenie Meyer iki digawé dadi 2 pérangan. Sing péra ...

                                               

The Twilight Saga: Eclipse

The Twilight Saga: Eclipse, ya iku salah sawijining novèl seri Twilight Saga kang kaping papat anggitané Stephenie Meyer. Novèl iki uga wis difilemke. Film iki disutradarai déning David Slade, paragané ya iku Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ta ...

                                               

The Wolf of Wall Street (filem 2013)

The Wolf of Wall Street ya iku filem biografi ireng, komèdi, piala kang disutradarani Martin Scorsese. naskah filem iki ditulis déning Terence Winter kang dhedhasar saka memoir of the same name anggitané Jordan Belfort lan critakaké kariré minang ...

                                               

This Is the End

This Is the End nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Seth Rogen lan Evan Goldberg. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Seth Rogen lan Evan Goldberg. Juru ...

                                               

Thor (filem)

Thor ya iku filem adiwira saka Amérika kang dhedhasar saka karakter Komik Marvel kang jenengé padha, filem iki diprodhuksi déning Marvel Studios lan didistribusikaké déning Paramount Pictures. Filem iki minangka filem angka 4 saka Marvel Cinemati ...

                                               

Tomb Raider (filem)

Tomb Raider yaiku filem action-adventure taun 2018 sing disutradarani dening Roar Uthaug kanthi skenario dening Geneva Robertson-Dworet lan Alastair Siddons, gagasan crita dening Evan Daugherty lan Robertson-Dworet. Filem iki adhedhasar game vide ...

                                               

Tomorrowland (filem)

Tomorrowland yaiku film petualangan misteri kayalan Amerika Serikat taun 2015, disutradarani lan ditulis dening Brad Bird. Naskah skenarione digawé deningDamon Lindelof, sing asale saka crita asli, Lindelof, lan Jeff Jensen. Juru paragane George ...

                                               

Toy Story 3

Toy Story 3 iku sawijining filem animasi komputer 3D saka Amérikah Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing biyoskup déning Walt Disney Pictures tanggal 18 Juni 2010. Film iki ya iku nomer katelu saka séri filem Toy Story. Ing fi ...

                                               

Transformers (filem)

Transformers iku filem fiksi sains aksi saka Amèrikah taun 2007 dhedhasar sèri dolanan Transformers. Film digawé nggabungaké animasi komputer karo adegan langsung, filem iki disutradarani Michael Bay, lan Steven Spielberg dadi prodhuser èksekutif ...

                                               

Truth or Dare

Truth or Dare nggih punika filem horor supernatural saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Jeff Wadlow adhedhasar saking skénario anggitanipun Wadlow, Michael Reisz, Jillian Jacobs lan Chris Roach. W ...

                                               

Underworld: Awakening

Underworld: Awakening nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Mårlind/Stein. Wondéné skénario kaanggit déning Len Wiseman sesarengan John Hlavin, J. Michael Straczynski, lan Allison Burnett, ad ...

                                               

United 93 (filem)

United 93 yaiku film dokumenter 2006 sing ngandhani babagan momen nyata ing bidang United Airlines Flight 93 sing dibajak ing serangan 11 September 2001. Film kasebut nyoba kanggo dicithak kanthi tepat sabisa, ing wektu nyata, sing dikenal minang ...

                                               

Up (filem)

Up ya iku filem animasi komputer 3D sing duwé gènré drama komèdi petualangan. Film iki diprodhuksi déning Pixar Animation Studios lan disponsori déning Walt Disney Pictures. Film iki disutradarani Pete Docter, filem iki fokus intiné ing duda tuwa ...

                                               

Vamps (film)

Vamps nggih punika sesirah filem komedi horor saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning yang disutradarai oleh Amy Heckerling. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumat ...

                                               

Wall Street: Money Never Sleeps

Wall Street: Money Never Sleeps yaiku film drama Amérika 2010 sing diarahaké dening Oliver Stone, filem sèkuèl saka filem Wall Street ing taun 1987. Juru peran ing filem iki yaiku Michael Douglas, Shia LaBeouf, Josh Brolin, Carey Mulligan, Frank ...

                                               

Wanderlust (filem 2012)

Wanderlust nggih punika sesirah filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning David Wain. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, sesarengan Ken Marino. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumateng J ...

                                               

War Dogs (filem 2016)

War Dogs ya iku filem biografi piala adilaga komedi kang disutradarani Todd Phillips lan naskah filem iki ditulis déning Phillips, Jason Smilovic lan Stephen Chin. Adhedhasar saka artikel Rolling Stone déning Guy Lawson. Lawson miwiti nulis buku ...

                                               

Watercolors (filem)

Watercolors kuwi filem tahun 2008 gawéyané sutradara Amérika, David Oliveras, lan dibintangi déning Tye Olson, Kyle Clare, Greg Louganis lan Karen Ireng. Critané uga ditulis déning David Oliveras.

                                               

We Bought a Zoo

We Bought a Zoo nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kadamel adhedhasar saking setunggalipun memoar taun 2008 kanthi sesirah ingkang sami, anggitanipun Benjamin Mee. We Bought a Zoo kaarahak ...

                                               

Were the Millers

Were the Millers nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Rawson Marshall Thurber. Skénario kagem filem punika kaanggit sesarengan déning Bob Fisher, Steve Faber, Sea ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →