Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 195



                                               

Kabupatèn Nduga

Kabupatèn Nduga iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kabupatèn iki diwangun tanggal 4 Januari 2008 miturut Undhang-undhang nomer 6 taun 2008 bebarengan karo pambentukan 5 kabupatèn liyané ing Papua. Peresmian déning Mendagri Ma ...

                                               

Kabupatèn Nias

Kabupatèn Nias iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Gunung Sitoli iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 6.272 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Nias Kidul

Kabupatèn Nias Kidul iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Teluk Dalam iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.825 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Nunukan

Kabupatèn Nunukan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kalimantan Lor, Indonésia. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing kutha Nunukan. Kabupatèn iki jembaré 14.493 km² kanthi kang ndunungi cacahé 109.527 jiwa. Sesanti Kabupatèn Nunukan yaiku " ...

                                               

Kabupatèn Ogan Komering Ilir

Kabupatèn Ogan Komering Ilir iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Kayu Agung iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 21.658 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Kidul iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Muaradua iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar. Kabupatèn iki sejatine kas ...

                                               

Kabupatèn Pandéglang

Kabupatèn Pandeglang iku kabupatèn ing Provinsi Banten, pernahé ing sisih kulon Pulo Jawa, kutha Pandeglang iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Labuan, Saketi lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 2.746.90 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Pangkajene iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Paniai

Kabupatèn Paniai iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Enarotali iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Agisiga lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.104.64 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Parigi Moutong

Kabupatèn Parigi Moutong iku kabupatèn ing ProvinsiSulawesi Tengah, kutha Parigi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± -- utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Pasangkayu

Kabupatèn Pasangkayu iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Pasangkayu iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Pathi

Kabupatèn Pathi iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing pantura, kuta Pathi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.491.20 km2 utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Pegunungan Bintang

Kabupatèn Pegunungan Bintang iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Oksibil iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Kiwirok lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 15.682 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Pekalongan

Kabupatèn Pekalongan iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing pantura, kutha Kajen iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.085.73 km² utawa hèktar. Kabupatèn Pekalongan dumunung ing j ...

                                               

Kabupatèn Pelalawan

Kabupatèn Pelalawan iku Kabupatèn ing Provinsi Riau, Indonésia. Kacamatan Pangkalan Lesung, kanthi kutha krajan Pangkalan Lesung. Kacamatan Langgam, kanthi kutha krajan Langgam. Kacamatan Bandar Sekijang, kanthi kutha krajan Sekijang. Kacamatan P ...

                                               

Kabupatèn Pidie Jaya

Kabupatèn Pidie Jaya iku kabupatèn ing Acèh, Indonésia. Kutha krajané ya iku Meureudu. Kabupatè iki diwangun miturut Undhang-Undhang Nomer 7 Taun 2007 tanggal 2 Januari 2007. Kabupatèn Pidie Jaya minangka 1 saka 16 usulan pamekaran kabupatèn/kuth ...

                                               

Kabupatèn Pinrang

Kabupatèn Pinrang iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha---iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Pohuwato

Kabupatèn Pohuwato iku kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Marisa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Poso

Kabupatèn Poso iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Poso iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Purbalingga

Kabupatèn Purbalingga iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih kulon, kutha Purbalingga iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 777.65 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Purwareja

Kabupatèn Purwareja iku sawijiné kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih kulon DIY, kutha Purwareja iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.034 km² utawa hèktar. Kabupatèn Purwarej ...

                                               

Kabupatèn Raja Ampat

Kabupatèn Raja Ampat iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Waisai iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Misool lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 46.296 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Rejang Lebong

Kabupatèn Rejang Lebong iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha Curup iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 4.109.8 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Rembang

Kabupatèn Rembang iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih wétan, kutha Rembang iku kutha krajan kabupatèné. Jembar wewengkon kabupatèn iki 101.408 hèktar.

                                               

Kabupatèn Rokan Hilir

Kabupatèn Rokan Hilir iku siji kabupatèn ing Provinsi Riau, Indonésia. Kutha krajané dumunung ing Bagansiapiapi, yaiku kutha sing gedhé dhéwé lan tau dikenal minangka pangasil iwak paling akèh ing Indonésia.

                                               

Kabupatèn Sarmi

Kabupatèn Sarmi iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Sarmi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Sinak lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa---hèktar. Kabupatèn iki minangka pecahan ...

                                               

Kabupatèn Seluma

Kabupatèn Seluma iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Semarang

Kanggo artikel ngenani Kutha Semarang, pirsani Kutha Semarang Kabupatèn Semarang iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih lor, kutha Ungaran iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Ambarawa, Bandungan, Bergas, lan liya-liyané. Je ...

                                               

Kabupatèn Seram Wétan

Kabupatèn Seram Wétan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Bula iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Kairatu lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Sidènrèng Rappang

Kabupatèn Sidenreng Rappang iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Sigi

Kabupatèn Sigi iku siji kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia. Kutha krajané yaiku Bora, Sigi Biromaru. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 27 Taun 2008, minangka pamekaran saka Kabupatèn Donggala.

                                               

Kabupatèn Sinjai

Kabupatèn Sinjai iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Sinjai iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Sintang

Kabupatèn Sintang iku salah siji kabupatèn ing provinsi Kalimantan Kulon. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing Kutha Sintang. Kabupatèn iki jembaré 32.279 km² kanthi sing ndunungi ± 500.000 jiwa. Kapadhetan sing ndunungi 16 jiwa/km 2 sing duma ...

                                               

Kabupatèn Situbanda

Kabupatèn Situbanda, iku kabupatèn ing Jawa Wétan, kutha Situbandha iku kutha krajan kabupatèné. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.669.87 km².

                                               

Kabupatèn Soppèng

Kabupatèn Soppeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watansoppeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Sorong

Kabupatèn Sorong iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Sorong iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Klamono, Salawati lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 42.322 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Sorong Kidul

Kabupatèn Sorong Kidul iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Ayamaru lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.797 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Sragèn

Kabupatèn Sragèn iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih wétan, kutha Sragèn iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± km2 utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Sukaharja

Kabupatèn Sukaharja iku kabupatèn ing tengahé Provinsi Jawa Tengah lan kabupatèn paling cilik kapindho ing Jawa Tengah, ambané ana 446.666 km². Kabupatèn Sukaharja madeg tanggal 15 Juli 1946 kapungkur, kang nalika iku kaanan laladane isih sepi la ...

                                               

Kabupatèn Sumenep

Kabupatèn Sumenep, iku kabupatèn ing Jawa Wétan tegesé ing Pulo Madura, kutha Sumenep iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 2.093.457573 km² utawa hèktar. Jeneng Songènèb ing panemune e ...

                                               

Kabupatèn Supiori

Kabupatèn Supiori iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Sorendiweri iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 528 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Sérang

Kabupatèn Sérang iku kabupatèn ing Provinsi Banten, pernahé ing sisih kulon Pulo Jawa, Kutha Serang iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Tirtayasa lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.734.095 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Takalar

Kabupatèn Takalar iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Takalar iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Tana Toraja

Kabupatèn Tana Toraja iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Makale iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Tangerang

Kabupatèn Tangerang iku kabupatèn ing Provinsi Banten, pernahé ing sisih kulon Pulo Jawa, Kutha Tiga Raksa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Balaraja lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.110 km². Gandhèng karo anané ...

                                               

Kabupatèn Tapanuli Lor

Kabupatèn Tapanuli Utara iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Tarutung iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 10.605 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Teluk Bintuni

Kabupatèn Teluk Bintuni iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha Bintuni iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Babo lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.637 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Teluk Wondama

Kabupatèn Teluk Wondama iku kabupatèn ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Kutha --- iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 4.588 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Temanggung

Kabupatèn Temanggung iku kabupatèn ing Jawa Tengah. Kutha Temanggung iku kutha krajané kabupatèn iki. Jembaré wewengkon kabupatèn iki ± 870.25 km² utawa 87.025 hèktar. Kabupatèn iki wewatesan karo Kabupatèn Kendhal ing sisih lor, Kabupatèn Semara ...

                                               

Kabupatèn Tojo Una-Una

Kabupatèn Tojo Una-Una iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Ampana iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →