Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 193



                                               

Jejudo

Jejudo utawi ingkang dipunsebat Pulo Jeju inggih punika pulo vulkanik, 130 km kidul saking garis pasisir Koréa. Jejudo inggih punika pulo paling ageng lan provinsi ingkang paling alit ing Koréa. Wiyaripun lumahing pulo inggih punika 1.846 km2. Pa ...

                                               

Pulo Weh

Pulo Weh inggih punika salah sawijining pulo ing Indonésia ingkang dunungipun kalebet ing tlatah Sumatra. Pulo punika naté kehubung kaliyan pulo Sumatra, nanging lajeng kapisah déning laut sabibaripun wonten gunung ingkang njeblug nalika jaman Pl ...

                                               

Taman Nasional Kerinci Seblat

Taman Nasional Kerinci Seblat iku taman nasional gedhé dhéwé ing Sumatra, Indonésia sing jembaré 13.750 km² lan mbentang ing patang provinsi yaiku Sumatra Kulon, Jambi, Bengkulu lan Sumatra Kidul. Taman nasional iki dumunung ing koordinat antara ...

                                               

Acèh

Acèh sing sadurungé naté ingaran kanthi jeneng Laladan Istimewa Acèh lan Nanggroe Acèh Darussalam iku provinsi ing Indonésia lan minangka provinsi paling kulon ing Indonésia. Acèh duwé otonomi sing ditata béda karo provinsi liya ing Indonésia, am ...

                                               

Baolan, Tolitoli

Baolan iku kacamatan ing Kabupatèn Toli-Toli provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia. Cithakan:Baolan, Toli-Toli Kabupatèn Tolitoli iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah Indonésia, kutha Tolitoli iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ...

                                               

Bonjol, Pasaman

Bonjol iku sawijining kacamatan ing kabupatèn Pasaman, provinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Bonjol misuwur amarga diliwati garis khatulistiwa lintang 0° lan uga minangka papan kelairan pahlawan nasional Tuanku Imam Bonjol.

                                               

Gili Trawangan

Gili Trawangan ya iku kagolong pulo gedhé dhéwé saka telu pulo cilik utawa gili kang ana ing sisih lor kulon segara Lombok. Gili trawangan sing dawanè 3 km lan amba 2 km, duwé masarakat sing cacahè kira-kira ana 800 wong. Trawangan duwé fasilitas ...

                                               

Kabupatèn Agam

Kabupatèn Agam iku kabupatèn kang dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Kutha krajané yaiku Lubuk Basung. Ing kabupatèn iki ana Tlaga Maninjau kang misuwur. Kabupatèn Agam duwé jembar wewengkon 2.232.30 km²; lan kang ndunungi watara 500 ...

                                               

Kabupatèn Asmat

Kabupatèn Asmat iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Agats iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Sawaerma lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.658 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Banggai

Kabupatèn Banggai salah sawijiné Laladan Kabupatèn ana Provinsi Sulawesi Tengah, ning Indonésia. Ibu Kota Kabupatènne nok ngone Luwuk. Kabupatèn ini duwé luas wewengkon 9.672 km2, lan jumlah penduduke 323.626 jiwo. Kabupatèn Banggai ndisike awuju ...

                                               

Kabupatèn Banggai Kapuloan

Kabupatèn Banggai Kapuloan iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Salakan iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Bantaèng

Kabupatèn Bantaeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Bantaeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Banyuasin

Kabupatèn Banyuasin iku kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, kutha Pangkalan Balai iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Batang

Kabupatèn Batang, iku kabupatèn ing Provinsi Jawa Tengah, Indonésia, iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing pasisir lor, kutha Batang iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ±--utawa hè ...

                                               

Kabupatèn Batanghari

Kabupatèn Batanghari iku salah siji Kabupatèn ing Provinsi Jambi, Indonésia. Jembar wewengkoné 5.180.35 km² lan populasi 225.583 jiwa ing pungkasan taun 2008. Kutha krajané ya iku Muara Bulian.

                                               

Kabupatèn Belu

Kabupatèn Belu iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Nusa Tenggara Wétan, kutha Atambua iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Bengkulu Kidul

Kabupatèn Bengkulu Kidul iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu Indonésia, kutha Manna iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 8.949 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Bengkulu Lor

Kabupatèn Bengkulu Lor iku kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, Arga Makmur iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 9.585.24 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Bengkulu Tengah

Kabupatèn Bengkulu Tengah iku siji kabupatèn ing Provinsi Bengkulu, Indonésia. Kutha krajané ya iku Karang Tinggi. Kabupatèn iki diwangun miturut Undhang-Undhang Nomer 24 Taun 2008, minangka pamekaran saka Kabupatèn Bengkulu Lor. Kabupatèn iki je ...

                                               

Kabupatèn Biak Numfor

Kabupatèn Biak Numfor iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Biak iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Numfor lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 29.658 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Boalemo

Kabupatèn Boalemo iku kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Tilamuta iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Bolaang Mongondow

Kabupatèn Bolaang Mongondow iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, Kotamobagu iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 8.358.04 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Bombana

Kabupatèn Bombana iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Rumbia iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.845.36 km² utawa hèktar. Kabupatèi iki minangka pamekaran saka Kabu ...

                                               

Kabupatèn Bone Bolango

Kabupatèn Bone Bolango iku kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Suwawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Boven Digoel

Kabupatèn Boven Digoel iku salah siji kabupatén ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Tanah Merah iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Jair lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 26.838 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Bulukumba

Kabupatèn Bulukumba iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Bulukumba iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Bungo

Kanggé kagunan sanès saking, mangga mriksani. Kabupatèn Bungo iku kabupatèn ing Provinsi Jambi. Kabupatèn iki asal saka pamekaran Kabupatèn Bungo Tebo tanggal 12 Oktober 1999. Jembar wewengkon 8.840 km² kanthi populasi ±221.686 jiwa. Kabupatèn ik ...

                                               

Kabupatèn Buol

Kabupatèn Buol iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Buol iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Buru

Kabupatèn Buru iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Namlea iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 12.655 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Buton

Kabupatèn Buton iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tenggara, kutha Pasar Wajo iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.488.71 km² utawa 248.871 hèktar.

                                               

Kabupatèn Cilacap

Kabupatèn Cilacap, iku salah sawijiné kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing pasisir kidul, kutha Cilacap iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 2.142.59 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Dairi

Kabupatèn Dairi iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Utara, kutha Sidikalang iku kutha krajan Kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 3.146.1 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Deiyai

Kabupatèn Deiyai iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Tigi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Diyai, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 535 km² utawa 53739 hèktar. Kabupatèn iki wewatesan:

                                               

Kabupatèn Demak

Kabupatèn Demak, iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih wétan, kutha Demak iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 897.43 km2 utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Donggala

Kabupatèn Donggala iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Banawa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Empat Lawang

Kabupatèn Empat Lawang iku sawijining kabupatèn ing provinsi Sumatra Kidul, Indonésia. Kabupatèn Empat Lawang diresmèkaké ing tanggal 20 April 2007 sawisé disetujoni déning DPR Rancangan Undang-Undangé ing tanggal 8 Dhésèmber 2006 ngenani pambent ...

                                               

Kabupatèn Gorontalo

Kabupatèn Gorontalo iku kabupatèn ing Provinsi Gorontalo, kutha Limboto iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Gowa

Kabupatèn Gowa iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Sungguminasa iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Gunungkidul

Kabupatèn Gunungkidul iku kabupatèn ing Daerah Istimewa Yogyakarta, pernahé ing sisih wétan DIY, kutha Wonosari iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.485.36 km² utawa hèktar.

                                               

Kabupatèn Halmahera Kulon

Kabupatèn Halmahera Kulon utwa sajeroning Basa Indonésia: Kabupatèn Halmahera Barat iku kabupatèn ing Provinsi Maluku Lor, kutha Jailolo iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.755 ...

                                               

Kabupatèn Halmahera Lor

Kabupatèn Halmahera Lor utawa sajeroning Basa Indonésia: Kabupatèn Halmahera Utara, iku kabupatèn ing Provinsi Maluku Lor, kutha Tobelo iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 24.983 ...

                                               

Kabupatèn Halmahéra Wétan

Kabupatèn Halmahera Wétan iku salah siji kabupatèn ing provinsi Maluku Lor, kutha Maba iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 5.615 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Hulu Sungai Tengah

Kabupatèn Hulu Sungai Tengah iku kabupatèn ing Provinsi Kalimantan Kidul. Kutha krajan kabupatèn iki dumunung ing Barabai, kurang luwih 164 km saka Banjarmasin kutha krajan Provinsi Kalimantan Kidul. Kabupatèn iki duwé jembar wewengkon 1.610 km 2 ...

                                               

Kabupatèn Humbang Hasundutan

Kabupatèn Humbang Hasundutan iku kabupatèn ing Provinsi Sumatra Lor, kutha Dolok Sanggul iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: ---, --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.335.33 km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Jayapura

Kabupatèn Jayapura iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Sentani iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Jayapura lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 155.382 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Jayawijaya

Kabupatèn Jayawijaya iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Wamena iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Tiom lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 6.585 km² utawa---hèktar.

                                               

Kabupatèn Jeneponto

Kabupatèn Jeneponto iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Jeneponto iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Jepara

Kabupatèn Jepara, iku kabupatèn ing Jawa Tengah, pernahé ing sisih wétan, kutha Jepara iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.004.16 km² utawa hèktar. Kabupatèn Jepara uga diarani karo ...

                                               

Kabupatèn Kapuloan Selayar

Kabupatèn Selayar iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Benteng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

                                               

Kabupatèn Kapuloan Talaud

Kabupatèn Kapuloan Talaud iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha yaiku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →