Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 182



                                               

The Fox Family

The Fox Family inggih punika filem sandhiwara musik kumedhi saking Kérea Kidul ingkang kadamel taun 2006. Filem punika dipunsutradarani Lee Hyung-gon, dhedhasar skénario anggitanipun Jeon Hyeon-jin lan Park Eun-ah. Ingkang maragani filem punika a ...

                                               

Foxcatcher

Foxcatcher iku film biografi lan drama kriminal Amerika Serikat taun 2014 sing disutradarani dening Bennett Miller lan digawé dening Megan Ellison, Bennett Miller, Jon Kilik lan Anthony Bregman. Manuskrip film iki ditulis dening E. Max Frye lan D ...

                                               

Freak Show (filem)

Freak Show inggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Trudie Styler, dhedhasar skénario anggitanipun Patrick J. Clifton lan Beth Rigazio, ngangkat saking cariyos salebetipun ...

                                               

Frivolous Wife

Frivolous Wife inggih punika filem sandhiwara romantis kumedhi saking Koréa Kidul ingkang kadamel taun 2008. Filem punika dipunsutradarani Lim Won-kook, dhedhasar skénario anggitanipun Park Yeon-seon, dipunangkat saking novèl anggitanipun William ...

                                               

Frost/Nixon (filem)

Frost / Nixon yaiku film biografi drama sajarah Amérika taun 2008 sing disutradarani dening Ron Howard lan diprodhuksi dening Ron Howard, Brian Grazer, Tim Bevan lan Eric Fellner. Naskah film iki ditulis dening Peter Morgan adhedhasar drama Frost ...

                                               

Frozen River

Frozen River yaiku film drama kriminal Amerika Serikat taun2008 sing disutradarani dening Courtney Hunt lan diprodhuksi dening Heather Rae lan Chip Hourihan. Naskah film iki ditulis dening Courtney Hunt. Juru paragane yaiku film Melissa Leo, Mist ...

                                               

A Ghost Story

A Ghost Story ya iku filem horor saka Amérikah Sarékat sing digawé ing taun 2017. Film iki diarahaké lan dianggit skénarioné déning David Lowery. Sing maragani filem iki antarané Casey Affleck, Rooney Mara, Will Oldham, Sonia Acevedo, Rob Zabreck ...

                                               

The Giver (filem)

The Giver nggih punika filem drama fiksi ilmiah romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika kaarahaken déning Phillip Noyce kanthi juru damel Neil Koenigsberg lan Nikki Silver. Skénario kagem filem punika kaanggit ...

                                               

Green Book (filem)

Green Book yaiku filem biografi drama komedi Amerika taun 2018 sing disutradarani dening Peter Farrelly lan digawé dening Jim Burke, Charles B. Wessler, Brian Hayes Currie, Peter Farrelly lan Nick Vallelonga. Manuskrip filem iki ditulis dening Ni ...

                                               

Hachiko: A Dogs Story

Hachiko: A Dogs Story, ya iku filem drama Amérikah Sarékat produksi taun 2009 sing caritané dijupuk saka carita nyata asu jinis Akita Inu jenengé Hachikō. Film iki minangka gawéan manèh saka filem Jepang Hachikō Monogatari produksi taun 1987. Las ...

                                               

Her (filem)

Her nggih punika filem drama fiksi ilmiyah romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning sutradhara Spike Jonze. Juru damel kapasrahaken dhumateng Spike Jonze, Megan Ellison lan Vincent Landay. Skén ...

                                               

High School Lover

High School Lover nggih punka filem drama romantis Amérikah Sarékat ingkang dipun damel taun 2017, kaarahaken déning Jerell Rosales minangka pakaryan wiwitanipun ing kancah perfilman. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem puni ...

                                               

The Host (filem)

The Host nggih punika filem drama fiksi ilmiah saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Andrew Niccol adhedhasar saking skénario anggitanipun Andrew Niccol. Juru damel kapasrahaken dhumateng Stephenie M ...

                                               

How I Live Now (filem)

How I Live Now inggih punika filem sandhiwara saking Inggris-Kanada ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunsutradarani Kevin Macdonald, dhedhasar skénario anggitanipun Tony Grisoni, Jeremy Brock, lan Penelope Skinner, dipunangkat saking ...

                                               

Hugo (filem)

Hugo adalah nggih punika sesirah filem sandhiwara kaluwargi pangembaran saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Martin Scorsese. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Johnny Depp, Timothy Headington, ...

                                               

The Hurt Locker

The Hurt Locker nggih punika filem sandhiwara prayudan thriller saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Kathryn Bigelow. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Kathryn Bigelow, Mark Boal, Nicolas Char ...

                                               

I Love NY (filem 2015)

I Love NY, ingkang ugi misuwur kanthi sesirah I Love New Year, inggih punika filem sandhiwara romantis kumedhi saking India ingkang kadamel taun 2015. Filem punika dipunsutradarani Radhika Rao lan Vinay Sapru. Ingkang maragani filem punika antawi ...

                                               

I Saw the Light (filem)

I Saw the Light inggih punika filem biografi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2015. Filem punika dipunsutradarani Marc Abraham. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka juru damel lan panganggit skénario. Ingkang maragani filem punika anta ...

                                               

The Ides of March (filem)

The Ides of March nggih punika sesirah filem sandhiwara thriller saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning George Clooney. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika George Clooney, Grant Heslov lan Brian O ...

                                               

If Beale Street Could Talk (filem)

If Beale Street Could Talk yaiku filem drama kriminal Amerika Serikat taun 2018 sing disutradarani dening Barry Jenkins lan digawé dening Megan Ellison, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Adele Romanski, Sara Murphy lan Barry Jenkins. Manuskrip filem ...

                                               

If I Stay (filem)

If I Stay nggih punika filem drama fantasi romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika kaarahaken déning sutradhara R. J. Cutler kanthi juru damel Denise Di Novi lan Alison Greenspan. Skénario kagem filem punika ka ...

                                               

In the Electric Mist

In the Electric Mist nggih punika sesirah filem sandhiwara mistik saking Amérikah Sarékat-Prancis taun 2009. Filem punika kadamel adhedhasar saking novel In the Electric Mist with Confederate Dead anggitanipun James Lee Burke, taun 2009. Filem pu ...

                                               

In the Heart of the Sea (filem)

In the Heart of the Sea inggih punika filem sandhiwara pangulandara 3D saking Amérikah Sarékat-Spanyol ingkang didamel ing taun 2015, dipunangkat saking buku nonfiksi anggitanipun Nathaniel Philbrick kanthi sesirah ingkang sami. Filem punika dipu ...

                                               

Indignation (filem)

Indignation inggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang didamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani James Schamus ingkang ngrangkep minangka juru damel lan panganggit skénario, dipunangkat saking Novi Sad anggitanipun Phil ...

                                               

Inherent Vice (filem)

Inherent Vice nggih punika filem drama kumèdhi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunarahaken déning Paul Thomas Anderson kanthi juru damel JoAnne Sellar, Daniel Lupi lan Paul Thomas Anderson. Skénario kagem file ...

                                               

Inside Llewyn Davis

Inside Llewyn Davis nggih punika filem drama komedi musikal saking Amérikah Sarékat-Prancis ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Joel Coen lan Ethan Coen. Juru damel kapasrahaken dhumateng Joel Coen, Ethan Coen lan Scott R ...

                                               

Into the White

Into the White inggih punika filem saking Nurwègen ingkang kadamel taun 2012. Filem punika dipunsutradarani Petter Naess, dhedhasar skénario anggitanipun Ole Meldgaard, Dave Mango, lan Petter Naess piyambak, nyariyosaken babagan lelakon pagesanga ...

                                               

Into the Wild (filem)

Into the Wild yaiku biografi drama petualangan Amerika 2007 sing diarahake dening Sean Penn lan diprodhuksi dening Sean Penn, Art Linson lan Bill Pohlad. Skrip film iki ditulis dening Sean Penn adhedhasar buku Into the Wild dening Jon Krakauer. J ...

                                               

Joy (filem)

Joy yaiku film biografi Amerika Serikat disutradarai dening David O. Russell lan digawé dening John Davis, Megan Ellison, Jonathan Gordon, Ken Mok lan David O. Russell. Naskah film iki ditulis dening David O. Russell, nalikane crita ditulis denin ...

                                               

Jungle Shuffle

Jungle Shuffle inggih punika filem animasi komputer 3D saking Koréa Kidul-Meksiko-Kolombia ingkang dipundamel ing taun 2014. Filem punika dipunsutradarani Taedong Park lan Mauricio De la Orta, dhedhasar skénario anggitanipun Mauricio De la Orta, ...

                                               

Juno (filem)

Juno yaiku film komedi Amerika Serikat taun 2007 sing disutradarani dening Jason Reitman lan diprodhuksi dening John Malkovich, Lianne Halfon, Mason Novick lan Russell Smith. Naskah film iki ditulis dening Diablo Cody.Juru filme yaiku Ellen Page, ...

                                               

Lady Bird (filem)

Lady Bird yaiku filem komedi Amerika Serikat ing taun 2017 sing disutradarani dening Greta Gerwig lan digawé dening Scott Rudin, Eli Bush lan Evelyn ONeill. Manuskrip iki ditulis dening Greta Gerwig. Juru paragane filem iki Saoirse Ronan, Laurie ...

                                               

Lemon (filem 2017)

Lemon inggih punika filem sandhiwara kumédhi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Janicza Bravo, dhedhasar skénario anggitanipun piyambak, sayuk karya kaliyan Brett Gelman. Ingkang maragani filem punika ...

                                               

Les Misérables (filem 2012)

Les Misérables yaiku film drama taun 2012 sing disutradarani dening Tom Hooper lan diprodhuksi dening Tim Bevan, Eric Fellner, Debra Hayward lan Cameron Mackintosh. Naskah film iki ditulis dening William Nicholson, Alain Boublil, Claude-Michel Sc ...

                                               

Life of Pi (filem)

Life of Pi yaiku film drama petualangan fantasi Amerika Serikat sing disutradarai dening Ang Lee lan digawé dening Ang Lee, Gil Netter lan David Womark. Naskah film iki ditulis dening David Magee adhedhasar buku Life of Pi Yann Martel. Juru parag ...

                                               

Lincoln (filem 2012)

Lincoln yaiku film drama Amerika Serikat ing taun 2012 film iki digawé lan disutradarani dening Steven Spielberg, juru paragane Daniel Day-Lewis minangka Presiden Amerika Serikat Abraham Lincoln lan Sally Field minangka Maria Todd Lincoln. Crita ...

                                               

Little Accidents

Little Accidents inggih punika filem sandhiwara saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunsutradarani sarta skénarionipun dipunserat déning Sara Colangelo, dipunangkat saking filem cekak taun 2010 kanthi sesirah ingk ...

                                               

Little Fish (filem)

Little Fish punika filem sandhiwara saking Australia ingkang kadamel taun 2005. Filem punika dipunsutradarani déning Rowan Woods, dhedhasar skénario anggitanipun Jacquelin Perske. Ingkang maragani filem punika antawisipun Cate Blanchett, Sam Neil ...

                                               

The Little Hours

The Little Hours nggih punika filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani lan dipunanggit skénarionipun déning Jeff Baena. Ingkang maragani filem punika antawisipun Alison Brie, Dave ...

                                               

Locke (filem)

Locke nggih punika filem saking Inggris lan Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Steven Knight. Piyambakipun ughi ngrangkep minangka panganggit skénario. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika a ...

                                               

Lone Survivor

Lone Survivor nggih punika filem drama prayudan saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Peter Berg. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Peter Berg, Sarah Aubrey, Randall Emmett, N ...

                                               

Love Forecast

Love Forecast inggih punika filem sandhiwara kumedhi romantis saking Koréa Kidul ingkang kadamel taun 2015. Filem punika dipunsutradarani lan kaanggit skénarionipun déning Park Jin-pyo. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika anta ...

                                               

Love, Simon

Love, Simon nggih punika filem drama komedi Amérikah Sarékat ingkang kababar ing taun 2018. Filem punika dipunarahaken déning Greg Berlanti, adhedhasar saking skénario ingkang kaanggit déning Isaac Aptaker lan Elizabeth Berger, dipunangkat saking ...

                                               

The Lucky One

The Lucky One nggih punika filem sandhiwara romantis saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Scott Hicks. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Will Fetters, adhedhasar saking novel kanthi sesirah ingkang sami, pak ...

                                               

Meet Bill

Meet Bill inggih punika filem sandhiwara kumedhi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2007. Filem punika dipunsutradarani Bernie Goldmann lan Melisa Wallack ingkang ngrangkep dados panganggit skénarionipun. Ingkang maragani filem punika a ...

                                               

Michael Clayton (filem)

Michael Clayton yaiku film drama kriminal lan misteri Amerika Serikat taun 2007 sing disutradarani dening Tony Gilroy lan digawé dening Sydney Pollack, Steve Samuels, Jennifer Fox lan Kerry Orent. Naskah film iki ditulis dening Tony Gilroy. Juru ...

                                               

Milk (filem)

Milk yaiku film biografi lan drama Amérika taun 2008 sing disutradarani dening Gus Van Sant lan digawé dening Dan Jinks lan Bruce Cohen. Naskah film iki ditulis dening Dustin Lance Black. Juru paragane film yaiku Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Bro ...

                                               

The Missing (filem)

The Missing inggih punika filem sandhiwara thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel ing taun 2003. Filem punika dipunsutradarani Ron Howard, dhedhasar skénario anggitanipun Ken Kaufman, dipunangkat saking novèl pakaryanipun Thomas Eids ...

                                               

Moga Bunda Disayang Allah

Moga Bunda Disayang Allah iku filem drama Indonesia rilis 2 Agustus 2013. Film iki disutradarai déning Jose Poernomo. Film iki dibintangi Fedi Nuril lan Shandy Aulia ndapuk dadi pameran utama.

                                               

Moneyball (filem)

Moneyball yaiku film drama Amerika Serikat taun 2011 kang disutradarani dening Bennett Miller lan digawé dening Michael De Luca, Rachael Horovitz lan Brad Pitt. Naskah film iki ditulis dening Aaron Sorkin lan Steven Zaillian, nalika crita ditulis ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →