Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 171



                                               

John Mayer

John Mayer ingkang gadhah asma lair John Clayton Mayer inggih punika salah satunggalipun aktor, penyanyi, lan musisi saking Amérika, kalairan Fairfield, Connecticut, 16 Oktober 1977. Mayer misuwur amargi album Room For Squares ingkang dipunlajeng ...

                                               

Kim Hee Sun

Kim Hee-sun Fèbruari 25, 1977) iku aktris Koréa. Dhèwèké sempet nempuh pandidikan ning donya drama ning Chung-Ang University. Dhèwèké iku garwa saka Park Ju Young lan wis duwé anak wadon siji. Saiki dhèwèké manggon ning Seoul lan kondhang dadu mo ...

                                               

Mark van Bommel

Mark Peter Gertruda Andreas van Bommel k fɑm ˈbɔməl" ; lair tanggal 22 April 1977) ya iku mantan pamain bal-balan profésional. Van Bommel menangake Liga Champions UEFA 2005-06 karo FC Barcelona lan minangka bagéyan saka tim Walanda sing dadi runn ...

                                               

Jason Mraz

Jason Mraz iku penyanyi lan panulis lagu saka Amérikah Sarékat kang miyos tanggal 23 Juni 1977. Jason Mraz miyos lan gedhé ing Mechanicsville Mechanicsville, Virginia Virginia, AS. Gaya musiké ya iku reggae, poppop, rockrock, folkfolk, jazzjazz, ...

                                               

Park Yong Ha

Park Yong-ha ya iku penyanyi lan aktor Koréa Kidul. Dhèwèké dikenal dadi penyanyi sukses lan aktor kang ngasilaké pirang-pirang album lan single. Lagu-laguné mau ora mung dirilis ing Koréa nanging uga ing Jepang, di gawangi agen 2 ya iku Yona Ent ...

                                               

Ronal Surapradja

Ronal Sunandar Surapradja ya iku juru main Film lan uga pelawak kang ana ing Indonésia. Ronal wiwit dikenal wiwit main ing acara komèdhi Extravaganza ing TransTV. Ing acara iku, Ronal main karo Tora Sudiro, Indra Birowo, Tike Priatnakusumah, Miek ...

                                               

Tite Kubo

Noriaki Kubo utawa kondhang karo jeneng sesinglon Tite Kubo ya iku salah siji pangarang komik saka Jepang. Salah siji komik misuwur kang digawé ya iku Bleach.

                                               

Nova Widianto

Nova Widianto iku juru main badminton gandha campuran asal Indonésia. Nova asal saka klub Tangkas Bogasari Jakarta. Nova naté main sajeroning Piala Sudirman taun 2001, 2003 lan 2005. Ing Olimpiade 2004, Nova sing pasangan karo Vita Marissa kasil ...

                                               

Beatrice Hsu

Beatrice Hsu 許瑋倫=许玮伦=Xǔ Wěilún, Januari 28, 2007 iku salah siji artis saka Taiwan. Dhèwèké duwé jeneng kondhang Hsü Wei-lun. Saliyané pinter akting, Hsü Wei-lun uga prigel nyanyi. Kurang luwih wis 5 taun Hsü Wei-lun ana ing donya kaartisan. ...

                                               

Kobe Bryant

Kobe Bean Bryant ya iku juru main NBA lan main ana ing klub Los Angeles Lakers. Kobé nganggo kostum kang nomeré 24 lan main ana ing posisi Shooting guard. Kobe miwiti debuté ana ing NBA nalika mangsa kompetisi taun 1996-1997 lan wis tau juara bar ...

                                               

Budi Rahardjo

Saleh Budi Rahardjo kang kondhang kanthi jeneng Budi Drive ya iku musikus kang uga dadi gitaris band Drive. Band Drive iki duwé aliran Pop Rock. Ora namung nyambut gawé dadi musikus, priya kang lair tanggal 2 Mèi 1978 iki uga nyambut gawé dadi gu ...

                                               

Didier Drogba

Didier Yves Drogba Tébily iku juru main bal-balan saka Pasisir Gading, saiki kagabung ana ing tim Chelsea F.C. Dhuwurè 189 cm, Drogba uga pemenang African Player of the Year award.

                                               

Dyah Merta

Dyah Merta inggih putra saking Agus Molyono saha ibunipun, Suyati Kesanpuro. Piyambakipun sapunika dumunung ing Negeri Aguung, Talang Padang, Tanggamus, Lampung. Dyah merta miyos dados putra kaping kalih saking tigang sedhèrèkipun, inggih punika ...

                                               

Emile Heskey

Emile William Ivanhoe Heskey utawi ingkang langkung tinepang kanthi asma Emile Heskey inggih punika juru main bal-balan saking tim nasional Inggris. Piyabakipun misuwur amargi kekiyatanipun lan kadigdayanipun, nanging déning pihak médhia Heskey b ...

                                               

Gabriel Heinze

Gabriel Iván Heinze inggih punika salah satunggalipun juru main bal-balan saking Argentina. Wiwitanipun Heinze main dadi bèg sisih kiwa, nanging salajengipun gantos dados juru main mburi sisih tengah. Heinze gadhah asma sanès Gringo. Taun 2004, H ...

                                               

James Franco

James Franco utawa James Edward Franco ya iku aktor, sutradara, lan prodhuser saka Amérikah Sarékat. Franco lair ing Palo Alto, California. Dhèwèké wiwit main filem ing taun 1997, main ing filem seri Freaks and Geeks lan main ing filem-filem nom- ...

                                               

Jamie Carragher

James Lee Duncan Jamie Carragher yaiku salah sijiné mantan juru main bal-balan sing ditepang main dadi bèg Liverpool lan tim nasional bal-balan Inggris. Pamain kuwi duwèni dhuwur awak 186 cm lan nduwé 30 tampilan kanggo negarané. Piyambaké selawa ...

                                               

Katie Holmes

Kate Noelle "Katie" Holmes, dhèwèké iku aktris Amérikah Sarékat kang kondhang nalika main peran dadi Joey Potter ning seri TV Dawsons Creek saka taun 1998 nganti 2003, Dhèwèké wiwit dikenal ning masarakat nalka mainaké peran dadi Josephine Joey P ...

                                               

Kim Sa-rang

Kim Sa-rang inggih punika salah satunggalipun aktris lan model saking Koréa Kidul. Profil saking Kim Sa-rang Profil Kim Sa-rang inggih punika: Sadulur: satunggal kakang Golongan getih: O Dedegipun: 174 cm Zodiak: Capricorn Tanggal lair: 12 Januar ...

                                               

Miroslav Klose

Miroslav Klose utawa lair minangka Mirosław Marian Klose iku sawijining juru main bal-balan Jerman. Miroslav Klose saiki wis duwé garwa kanthi jeneng Silvia Klose. Dhèwèké wis nduwé putra kembar, jenengé Noah Klose lan Luan Klose. Miroslav Klose ...

                                               

Lara Dutta

Lara Dutta Bhupathi 16 April 1978) aktris India. Dhèwèké Duta UNFPA lan Miss Universe taun 2000. dan di taun yang sama wakil India lain di kontès yang lain pula juga memenangkan kontès serupa, ya iku Priyanka Chopra yang dinobatkan menjadi Miss W ...

                                               

Rio Ferdinand

Rio Gavin Ferdinand inggih punika juru main bal-balan saking Inggris. ferdinand pikantuk posisi minangka bèg tengah ing tim Manchester United lan ing tim nasional Liga Inggis. Ferdinand sampun main tumrap tim nasional cacah 81 lan 3 ing skuad Pia ...

                                               

Stefanie Sun

Stefanie Sun Yanzi iku penyanyi Singapura kang misuwur. Wong racaké Sang lagu Mandarin-basa, sanajan sampun uga dirilis album Inggris. Yanzi dirawuhi St Margarets Secondary School lan Raffles Girls School sadurungé terus kang pendidikan ing Unive ...

                                               

Thomas Nawilis

Thomas Yudistira Nawilis lair ing Jakarta, 26 November 1978; umur 32 taun. Ya iku salah sawijiné aktor lan sutradara nom ing filem layar amba Indonésia.

                                               

Vanness Wu

Vanness Wu ya iku aktor lan penyanyi saka Taiwan lair ning Amérikah Sarékat, anggota F4, dhèwèké uga meranaké Mèi Zuo ning serial télévisi Meteor Garden. dhèwèké anggota boy band saka Taiwan, JVKV iki lancar nganggo basa Inggris lan Mandarin. Ora ...

                                               

Shane West

Shane West punika lair ing taun 1978 ing Baton Rouge, Louisiana. Piyambakipun miwiti karir akting ing siswa 15 taun, wonten ing acara-acara tv. Ngantos ing taun 1999 sawekdal punika wonten ing acara ABCs "Once and Again". Saderengipun punika, Wes ...

                                               

Adam Muhammad Subarkah

Adam Muhammad Subarkah utawa dikenall uga Adam Sheila On Seven, iku personil grup musik saka Yogyakarta, kang posisiné ning gitar bass.Sheila on Seven iku grup musik kang alirané pop kang ngadeg tanggal 6 Mèi 1996 ning Yogyakarta. Saliyané Adam, ...

                                               

Andrea Pirlo

Andrea Pirlo ya iku sawijining juru main bal-balan kang posisiné dadi gelandhang. Pemain iki asalé saka Italia lan saiki main ana ing tim Juventus. Lelakuné karir Pirlo ana ing bal-balan: Brescia, Internazionale, Reggina, A.C. Milan, lan Juventus ...

                                               

Ashraf Sinclair

Ashraf Daniel Mohammed Sinclair ya iku aktor saka Malaysia, kakang kandung saka model saka malaysia Aishah Sinclair. Jenené kondhang ning Malaysia sawisé dadi paraga Eddy ning filem kang dirilis ning taun 2006 judhulé GOL & GINCU kang dilanjutaké ...

                                               

Bipasha Basu

Bipasha Basu 7 Januari 1979), dhèwèké iku aktris Bollywood, saka India. Kariré ing donya hiburan kang nggawé jenengé kondhang iku ora sengaja dijajal liwat donya modhèl dadi pagawéyan tambahané, amarga sabeneré Bipasha kang akrab diundang Bips ik ...

                                               

David Pizarro

David Marcelo Pizarro Cortés ya iku glandhang bal-balan Chili sing saiki main kanggo Universidad Da Chilé ing Liga Chilé. Panjenengané dikenal amarga visi mainé, operan, kaprigelan nggiring bal lan kaprigelan sépak bébasé. Panjenengané main kangg ...

                                               

Eross Candra

Eross Candra utawa kondhang karo jeneng Erros Sheila On 7, pemusik lan pangripta tembang. Uga dadi personil saka grup band saka Yogyakarta ya iku Sheila on Seven. Sasuwené dhèwèké berkarir, anak kaping pisanan iki naté nggabung karo Icha lan Adhi ...

                                               

Fauzi Baadillah

Fauzi Baadilla ya iku pemain filem lan sinétron, sarta model iklan lan model video klip Indonesia, Dhèwèké iku aktor nasional, kang wus mbintangi pirang-pirang sinétron lan filem layar lebar. Film-filem kang tau dibintangi dhèwèké kaya ta: TENTAN ...

                                               

Jamie Cullum

Jamie Cullum iku penyanyi pop saka Inggris. Jamie gawé lagu kanthi piano kang instrumentalis. Lair tanggal 20 Agustus 1979 ing kutha Rochford, Essex, Inggris. Dhèwèké urip lan gedhé ing kutha Hullavington, Wiltshire. Jamie miwiti karieré taun 201 ...

                                               

Jim Geovedi

Jim Geovedi, inggih punika salah satunggalipun ahli keamanan tèknologi informasi utawi nimpuna IT saking Indonésia. Keahlian ingkang mirunggan Geovedi punika pamadosan kakirangan keamanan komputer lan jaringan komputer, kanthi fokus utami ing sis ...

                                               

Ken Zhu

Ken Chu lair tanggal 15 Januari 1979 ning Taiwan, dhèwèké iku penyanyi, aktor lan komposer ning Taiwan, dhèwèké uga anggota saka 4F. Priya kang tau kerja dadi pegawae ning restoran Taiwan iki mbiyené tau nempuh pemdidikan ning Boon Lay Secondary ...

                                               

Lee Hyori

Lee Hyori lair ning tanggal Mèi 10, 1979 ya iku artis lan penyanyi musik R&B lan musik Hip hop Koréa. Dhèwèké kondhang ing Koréa amarga ayuné lan panampilané. Hyori iku anak paling enom. Karir é diwiwiti saka ngisoré Daesung entertainment. Dh ...

                                               

Lee Na Young

Lee Na Young ya iku aktris Koréa sing misuwur. Lee Na Young wis akèh mbintang prodhuk-prodhuk iklan ing Koréa Kidul. Lee Na Young ora mung misuwur ana ing iklan komersial nanging uga akèh mbintangi filem mini utawa drama seri. Lee Na Young kerep ...

                                               

Maggie Q

Margaret Denise Quigley utawa ditepungi mawa jeneng profésionalé Maggie Q, iku sawijining aktris Amérikah Sarékat. Dhèwèké lair ing sasi Mèi tanggal 22, taun 1979. Aktingé kang pisanan ya iku nalika taun 2001, nalika dhèwèké meranaké karakter Zhe ...

                                               

Michael Owen

Michael James Owen ya iku salahsijiné mantan juru main bal-balan teka Inggris. Piyambaké dadi salahsijiné penyerang utawa juru main ngarep sing tau main kanggo Liverpool, Real Madrid, Newcastle United, Manchester United, lan Stoke City.

                                               

Ne-Yo

Shaffer Chimere Smith, kondhang kanthi jeneng panggung Ne-Yo, iku penyanyi kabangsan Amérikah Sarékat Saliyané penyanyi,dhèwèké uga pangripta lagu, prodhuser rekaman lan aktor.

                                               

Nicolas Anelka

Nicolas Anelka ya iku juru main bal kang asalé saka Perancis. Nicolas Anelka ya iku juru main bal saka Perancis sing saiki main ning Chelsea FC. Karir maen bal dilakoni saka pirang-pirang klub Éropah. Nicolas Anelka tahu dadi juru main bal kang l ...

                                               

Niki Chow

Niki Chow lair tanggal Agustus 30, 1979 dhèwèké iku aktris lan penyanyi saka Hong Kong, dhèwèké kontrak karo management company BMA lan label BMA Records ning sasi January 2011, Niki Chow iku adhi saka Man-Kei Chow, model top ning Hong Kong. Niki ...

                                               

Orlando Engelaar

Orlando Engelaar ya iku tlatah kang dumunung ana ing nagara Walanda sajeroning bal-balan.Engelaar ing mangsa iki dipercaya nyekel dadi juru main glandhang mbela Walanda Eredivisie mligi ana ing klub PSV. Uga Engelaar misuwur amarga dedeg awaké ug ...

                                               

Paul Robinson (kiper)

Paul William Robinson ya iku salahsijiné juru main bal-balan warga nagara Inggris sing main dadi kiper kanggo Blackburn Rovers. Robinson sadurungé tau main kanggo Leeds United lan Tottenham Hotspur. Piyambaké dadi salahsijiné teka 4 kiper sing bi ...

                                               

Wu Chun

Wu Chun lair ning tanggal 10 Oktober 1979, jenengé nalika cilik Goh Kiat Chun, dhèwèké kalairan Brunei, dhèwèké iku aktor, penyanyi, modhèl, lan instruktur gym ing Taiwan, dhèwèké sok tampil ing drama télévisi, kaya ta sèrial filem télévisi kang ...

                                               

Zhang Ziyi

Zhang Ziyi ; lair ing Beijing, 9 Fèbruari 1979; umur 42 taun) iku aktris saka Tiongkok kang menangaké BAFTA lan Golden Globe, dhèwèké miwiti kariré ning Hollywood. Kualitas akting-aktingé ning filem kang sasuwené iki dibintangi bisa sukses ning d ...

                                               

Jang Yoo-jeong

Jang Yun-jeong ya iku sawijining penyanyi trot asal Koréa Kidul. Jang Yoon-jeong wiwit misuwur dadi penyanyi nalika dhèwèké menang ing Festival Riverside kang dianakake déning MBC taun 1999. Judhul lagu kang dinyanyekake ya iku lagu kang deweni n ...

                                               

John Arne Riise

John Arne Riise duwé jeneng jangkep John Arne Semundseth Riise lair ing surya 24 Sèptèmber 1980 ing kutha Alesund, Nurwègen. Riise yaiku salah sawijining pamain bal-balan aguna kang kawéntar nalika béla klub Liverpool FC kang main ing Liga Primèr ...

                                               

John Terry

John Terry yaiku juru main bal kang asalé saka Inggris lan saka klub Chelsea FC. John Terry yaiku juru main bal kang asalé saka Inggris lan saka klub Chelsea FC. John Terry wiwit karir saka Senrab, lan pas umuré 14 taun pindah menyang Chelsea FC. ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →