Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 165



                                               

Farrah Fawcett

Mary Farrah Leny Fawcett iku aktris kabangsan Amérikah Sarékat. Dikenal kanthi jeneng Farrah Fawcett-Majors. Farrah Facet dilairaké ing Corpus Christi, Texas, lan duwé karir ing jagad filem wiwit taun 1967. Fawcett tilar donya tanggal 26 Juni 200 ...

                                               

Florentino Pérez

Florentino Pérez Rodriguez inggih punika Prèsidhèn Real Madrid CF lan mandhegani tim punika ing kalih mangsa ingkang bénten. Kapisan ing mangsa taun 2000-2006 lan kaping kalihipun tanggal 1 Juni 2009 ngantos dumugi samenika. Perez misuwur minangk ...

                                               

Hendarman Supandji

Hendarman Supandji inggih punika Jaksa Agung ing Kabinet Indonésia Bersatu minangka gantosipun Abdul Rahman Saleh nalika Reshuffle kabinèt II tanggal 7 Mèi 2007. Sadèrèngipun Hendarman njabat dados Jaksa Agung Muda Pidana Khusus ing Kejaksaan Agu ...

                                               

Jojon

Jojon, artis uga pelawak kang duwé nama asli Djuhri Masdjan miyos ing Karawang, 5 10 April Juni 1947 – séda ing Jakarta, 611 September Maret 2014 kanthi yuswa 66 taun), kondhang dadi pelawak legendaris Indonésia. karo Cahyono lan Uuk, dhèwèké tau ...

                                               

Endriartono Sutarto

Jenderal Endriartono Sutarto inggih punika mantan Panglima Tentara Nasional Indonésia. Saderengipun njabat Panglima TNI, alumni AKABRI taun 1971 punika naté njabat kathah posisi ingkang wigati wonten ing TNI Angkatan Dharat antawisipun minangka K ...

                                               

Wiranto

Jenderal TNI Dr. H. Wiranto S. H. iku pulitikus lan tokoh militèr Indonésia. Wiranto njabat Panglima ABRI periode 1998-1999. Bapaké, RS Wirowijoto iku guru sekolah dhasar, lan ibuné asma Suwarsijah. Ing yuswa sesasi, Wiranto digawa pindhah déning ...

                                               

Eddy Grant

Edmond Montague "Eddy" Grant ya iku musisi saka Guyanese British. Dhéwéknè salahsijinè anggota sing ngedheknè The Equals, salahsijinè kelompok pop rasial sing diintregasi Britania Raya. Dhéwéknè uga suksés ndhik karir solo teko tembang sing ènthu ...

                                               

Al Gore

Albert Arnold Gore Jr. iku pulitikus Amérikah Sarékat sing mengku kalungguhan minangka wakil présidhèn angka 45 ing mangsa pamaréntahan Présidhèn Bill Clinton, wiwit taun 1993 nganti 2001. Ing taun 2000 dhèwèké maju sajeroning pamilihan présidhèn ...

                                               

Humayun Ahmed

Humayun Ahmed iku panulis buku, dramatis, panulis naskah, lan panyipta filem saka Bangladesh. Brobosané ya iku debut novèl Nondito Noroke sing diterbitaké taun 1972. Ahmed nulis punjul 200 buku fiksi lan non-fiksi, sakabèhé dadi novèl paling lari ...

                                               

Yusuf Islam

Yusuf Islam ya iku superstar musik donya ing era 60 dan 70-an. Dhèwèké ninggal gemerlaping donya kanggo dadi muslim ndadèkaké dhèwèké entk pituduh-pituduh kang ora jelas saka medhia saéngga sempet ditudhuh duwé kaitan karo teroris, padhahal kang ...

                                               

Robert Plant

Sixty Six to Timbuktu 2003 Best Of, US #134 Walking into Clarksdale 1998, sebagai Page and Plant Manic Nirvana 1990, US #13 Fate of Nations 1993, US #34 The Principle of Moments 1983, UK #7 US #8 No Quarter: Jimmy Page and Robert Plant Unledded 1 ...

                                               

Sinta Nuriyah

Sinta Nuriyah utawi Sinta Nuriyah Wahid lair ing Jombang, 8 Maret 1948 inggih punika "Ibu Negari" kaping sekawan Indonésia. Panjenenganipun punika garwanipun Présidhèn Indonésia Gus Dur. Panjenenganipun palakrami kaliyan Gus Dur tanggal 11 Septem ...

                                               

Baldwin Spencer

Winston Baldwin Spencer inggih punika Mahamantri saking Antigua lan Barbuda. Piyambakipun sampun njabat Mahamantri wiwit tanggal 24 Maret 2004 nalika parténipun, wonten ing Parté Progresif Serikat, ingkang sampun mimpin minangka parté oposisi saw ...

                                               

Steven Tyler

Steven Tyler yaiku vokalis saka band lègendharis Aerosmith. Tyler lair tanggal 26 Maret 1948. Dheweke lair lan gédhe ing kutha Yonkers, New York, negara Amérika Serikat. Tyler iku putrané ibu Susan nèè Blanca lan bapak Victor Tallarico ibune Tyle ...

                                               

Sérgio Vieira de Mello

Sérgio Vieira de Mello inggih punika diplomat PBB asal Brasil ingkang kerja wonten ing PBB dangunipun langkung saking 34 taun. Piyambakipun séda wonten ing Pengeboman Hotèl Canal sesarengan kaliyan anggota staf sanèsipun, wonten ing tanggal 19 Ag ...

                                               

Owen Arthur

Owen Seymour Arthur inggih punika Mahamantri Barbados wiwit taun 1994 dumugi taun 2008. Piyambakipun mengku kalungguhan wiwit tanggal 7 September 1994, minangka Mahamantri Barbados ingkang angka 5. Arthur, ingkang miyos wonten ing Barbados, nalik ...

                                               

José Ramos Horta

José Manuel Ramos-Horta, GCL inggih punika Prèsidhén Timor Leste kaping kalih wiwit mardika saking Indonésia,wiwit njabat ing tanggal 20 Mèi 2007. Sadèrèngipun dados prèsidhén, panjenenganipun njabat Mahamantri Timor Leste. Panjenenganipun njabat ...

                                               

Lech Kaczyński

Lech Aleksander Kaczyński iku Présidhèn Républik Polen lan pulitikus parté konservatif Hukum lan Kaadilan. Kaczyński njabat Présidhèn Warsawa taun 2002 tekan tanggal 22 Dhésèmber 2005, sadurungé dilantik minangka présidhèn. Panjenengané tilar don ...

                                               

El Manik

El Manik ingkang asma nalika miyosipun Iman Emmanuel Ginting Manik inggih punika aktor filem lan sinétron. Sampun 35 taun El Manik makarya, langkung saking 30 irah-irahan filem sampun dipunbintangi déning El Manik. El Manik mlebet agami Islam ama ...

                                               

Marsono

Prof.Dr.Marsono,S.U. iku dadi guru besar tetap ing Fakultas Ilmu Budaya Universitas Gadjah Mada, mulang ing Strata Diploma 3, S1, S2, lan S3 ing mata kuliah: Linguistik, Èlmu Sastra, Budaya Nusantara, lan Èlmu Pariwisata. Panjenengané uga dadi gu ...

                                               

Meryl Streep

Mary Louise Streep ya iku aktris teater, televisi, filem Amérika Saréka, pentas kang pisanan Streep, dhèwèké main ning The Playboy of Seville ning taun 1971 lan peran dadi peran utama ning The Deadliest Season, Meryl Streep kenal karo akting nali ...

                                               

Ratna Indraswari

Ratna Indraswari Ibrahim utawi ingkang asring dipunsebat Ratna Indraswari inggih punika salah satunggaling sastrawan Indonésia ingkang miyos wonten ing Malang tanggal 24 April 1949 lan séda ing tanggal 28 Maret 2011. Piyambakipun kalebet sastrawa ...

                                               

Slamet Rahardjo

Slamet Rahardjo Djarot utawi misuwur kanthi asma Slamet Rahardjo, lair ing Serang, Jawa Barat, 21 Januari 1949. Slamet Rahardjo kalebet aktor senior ingkang miwiti karieripun ing babagan teater kanthi nggabung ing Teater Populer klaiyan Teguh Kar ...

                                               

Zoë Wanamaker

Zoe Wanamaker CBE iku sawijining aktris Britania katurunan Amérikah Sarékat. Zoe Wanamaker iku wis akèh kerjasama karo Royal Shakespeare Company lan National Theatre ing Britania Agung. Dhèwèké wis taun olèh nominasi ping sanga kanggo pangaji Oli ...

                                               

Eros Djarot

Eros Djarot lair ing Rangkasbitung, Banten, 22 Juli 1950 iku budayawan lan uga pulitisi Indonésia. Eros Djarot iku adik kandung saka aktor Slamet Rahardjo.

                                               

Djoko Suyanto

Marsekal TNI Djoko Suyanto ingkang miyos wonten ing Madiun, Jawa Wétan ing tanggal 2 Dhésèmber 1950 inggih punika Mantri Koordinator Babagan Pulitik, Hukum, ldan Keamanan Indonésia wiwit tanggal 22 Oktober 2009. Sadèrengipun piyambakipun naté nja ...

                                               

Hamad bin Isa al-Khalifah

Hamad bin Isa Al Khalifa iku Raja Bahrain, kang sadurungé njabat dadi Emir nagara iku. Panjenengané iku pytra saka Isa bin Salman Al Khalifa, emir kang sadurungé. Sawisé ngganti kalungguhan ramané, Raja King Hamad gawé pambaruan kang akèh ana ing ...

                                               

Julius Erving

Julius Winfield Erving II. Julius Erving luwih ditepungi kanthi jeneng Dr. J. Julius Erving iku mantan juru main baskèt saka Amérikah Sarékat. Julius Erving wiwit main ing American Basketball Association, lan nalika liga iki digabung ing National ...

                                               

Marc Aaronson

Marc Aaronson inggih punika salah satunggaling astronom saking Amérikah Sarékat. Aaosronson inggih miyos wonten ing Los Angeles, California, Amérikah Sarékat.

                                               

Bill Murray

Bill Murray utawa William James "Bill" Murray ing Wilmette, Illinois, Amérikah Sarékat, inggih punika salah satunggalipun aktor lan ugi bintang lawak saking Amérikah Sarékat. Panjenenganipun misuwur amargi main ing acara Saturday Night Live ing t ...

                                               

Setiawan Dalimartha

Dr. Alphonsus Setiawan Dalimartha utawa luwih kondhang klawan jeneng sesinglon Setiawan Dalimartha iku dhokter, anggota saka IDI, lan dadi sekretaris umum ing HITRI. Setiawan DalimarthaCithakan:Pagename uga aktif nulis ing majalah, koran, lan uga ...

                                               

Teguh Ostenrik

Teguh Ostenrik iku pelukis kondhang Indonésia. Naté urip ing manca nagara banjur mulih manggon ing Jakarta. tenrik dijupuk saka Basa Walanda Oostenrijk sing tegesé Austria.

                                               

Ayman al-Zawahiri

Ayman Mohammed Rabie al-Zawahiri ya iku piyantun ulama Mesir uga pamimpin al-Qaeda ing mangsa iku. Sadurungé,panjenengané didadèkaké "amir" kaloro lan pungkasan Jihad Islam Mesir, sabanjuré duwé papan pangonan ing tlatah Abbud al-Zumar déning ami ...

                                               

Álvaro Colom

Álvaro Colom Caballeros inggih punika Présidhèn Guatemala periode 2008–2012 lan ketua sosial-dhémokrat Pengharapan Persatuan Nasional.

                                               

Dahlan Iskan

Dahlan Iskan, inggih punika CEO ariwarta Jawa Pos lan Jawa Pos Group, ingkang markasipun ing Surabaya. Amargi gadhah pengalaman minangka pemimpin lan pedhuli dhateng kalistrikan, Dahlan lajeng pinitados minangka Direktur Utama PT. PLN. Sasampunip ...

                                               

Behgjet Pacolli

Behgjet Isa Pacolli ; lair ing Marevce, Yugoslavia, 30 Agustus 1951; umur 69 taun) punika Présidhèn Républik Kosovo. Sadèrèngipun, panjenenganipun mengku kalungguhan minangka présidhèn lan CEO Mabetex Group, satunggiling perusahaan konstruksi lan ...

                                               

Sally K. Ride

Sally Kristen Ride punika satunggiling astrofisikawati lan astronot Amérikah Sarékat. Pikantuk gelar Ph.D. salebetipun fisika saking Universitas Stanford, panjenenganipun nggabung kaliyan NASA nalika taun 1978, ing pundi panjenenganipun dados ast ...

                                               

Surya Paloh

Surya Dharma Paloh ya iku Ketua Déwan Penaséhat Parté Golkar. Surya Paloh uga ditepungi dadi pèrs lan pimpinan Media Group kang duwé padinan Media Indonésia, Lampung Post, lan uga stasiun télévisi Metro TV. Lair saka pasangan Daud Paloh lan Nursi ...

                                               

Frank Wilczek

Frank Wilczek inggih punika salah satunggaling fisikawan Amérikah Sarékat. Kaliyan H. David Politzer lan David Gross piyambakipun dipunanugrahi Penghargaan Nobel babagan Fisika taun 2004.

                                               

Umaru YarAdua

Umaru Musa YarAdua iku Présidhèn Nigeria. Panjenengané sadurungé njabat minangka Gubernur Praja Katsina sing ana ing Nigeria pérangan lor wiwit tanggal 29 Mèi 1999 nganti panjenengané menang sajeroning pemilu 2007 sing diadani tanggal 22 April 20 ...

                                               

Zhang Yimou

Zhang Yimou dhèwèké iku sutradara filem RRC, Nalika esih rumaja, Zhang Yimou tau nglakoni pagawéan-pagawéan kasar, kaya ta nyambut gawé dadi karyawan pabrik tekstil. Nalika esih nyambut gawé ning pabrik tekstil mau, dhèwèké wiwit duwé pepénginan ...

                                               

Douglas Adams

Douglas Adams iku panulis buku lan sandiwara Inggris. Dhèwèké misuwur déning karyané Hitchhikers Guide to the Galaxy sing wiwitané iku sandiwara radio. Banjur karyané iki bakal dadi trilogi buku sing kawangun saka limang buku, dolanan komputer, s ...

                                               

Zoran Dindić

Zoran Dindić, Ph.D. listen iku mahamantri Serbia, walikutha Beograd, pulitikus lan filsuf. Dindić lair ing Bosanski Šamac, kuwasa minangka mahamantri ka-5 Serbia wiwit 25 Januari 2001 nganti 12 Maret 2003.

                                               

Jean-Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier ya iku perancang mode asal Perancis. sanajan kondhang minangka perancang mode, dhèwèké ora mung ngrancang busana larang kanggo priya lan wanita, nanging uga nyediakake sandhangan balet, sandhangan kanggo filem, lan uga adol len ...

                                               

Kristiani Herrawati

Kristiani Herrawati. Kristiani Herrawati kondhang kanthi jeneng Ibu Ani Bambang Yudhoyono. Ani Yudhoyono ya iku Ibu Nagara Républik Indonésia. Ani iku garwané Présidhèn Indonésia kang kaping enem kang jenenge Dr. H. Susilo Bambang Yudhoyono.

                                               

Orhan Pamuk

Ferit Orhan Pamuk pawongan novelis Turki kaloka sajrné sastra pasca-modernis. dhèwèké banget populer ing sajrné nagari, lan penggemar karyané ing dunya uga tambah terus. Minangka pawongan novelis Eurasia paling kaloka, karya-karyané wis diterjema ...

                                               

Vladimir Putin

Vladimir Vladimirovich Putin punika Présidhèn Rusia wiwit taun 2000 ngantos taun 2008. Lajeng ing taun 2012 Putin kapilih malih dados présidhèn. Piyambakipun lair ing Leningrad ing tanggal 7 Oktober 1952. Sadèrèngipun dados Présidhèn Rusia, Putin ...

                                               

Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze (uniné /ˈsweɪziː/ ; lair ing Houston, Texas, Amérikah Sarékat, 18 Agustus 1952 – pati ing Los Angeles, California, Amérikah Sarékat, 14 Sèptèmber 2009 ing umur 57 taun punika satunggiling pameran priya, penari, penyanyi lan p ...

                                               

Jean-Bertrand Aristide

Jean-Bertrand Aristide punika satunggiling pulitikus Haiti lan mantan pastor Katulik Roma ingkang dados Présidhèn Haiti nalika taun 1991 lan lajeng kapilih malih lan njabat minangka Présidhèn wiwit taun 2001 dumugi dipunlèngsèraken nalika taun 20 ...

                                               

Tony Blair

Anthony Charles Lynton Blair utawi dipuntepangi kanthi asma Tony Blair punika satunggiling mantan Mahamantri Britania Raya, First Lord of the Treasury, Mantri Pelayanan Sipil Britania Raya, lan Anggota Parlemèn Britania Raya kanggé laladan pamili ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →