Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 152



                                               

Ayu Ting Ting

Ayu Ting punika salah satunggaling artis saha penyanyi dhangdhut. Ayu Ting punika penyanyi ingkang lair nalika tanggal 20 Juni 1992. Nama Ayu Ting punika misuwur lumantar lagunipun ingkang gadhah irah-rahan Alamat Palsu. Lagu punika laris wonten ...

                                               

Titania Aurelie Nurhermansyah

Titania Aurelie Nurhermansyah kondhang kanthi jeneng Aurel ya iku penyanyi saka Indonésia, anak saka pasangan penyanyi Anang Hermansyah lan Krisdayanti. Tembangané kang kaping pisanan ya iku Tanpa Bintang dirilis ing taun 2010. Dhèwèké asring uga ...

                                               

Gordon Tobing

Gordon Tobing merupakan seorang penyanyi berbangsa Indonesia yang utamanya menyanyikan lagu-lagu batak. Gordon telah memopulerkan lagu-lagu rakyat Batak ke seantero donya. Kepiawaian menyanyikan lagu rakyat Batak telah menggetarkan berjuta-juta o ...

                                               

Utha Likumahuwa

Doa Putra Ebal Johan Likumahuwa utawi ingkang langkung misuwur kanthi asma Utha Likumahuwa. Utha Likumahuwa punika salah satunggaling penyanyi Indonésia ingkang asalipun saking Ambon. Utha Likumahuwa punika salah satunggaling musisi Indonésia ing ...

                                               

Uut Permatasari

Uut Permatasari duwé jeneng asli Utami Suryaningsih. Uut Permatasari ya iku penyanyi dangdut kang misuwur amarga goyang ngecor ya iku goyang kanthi ngangkat salah siji sikil karo muter kaya ta sikil kang sijiné nuncep ing lemah.

                                               

Vety Vera

Vety Vera, ya iku penyanyi dangdut kang kondhang liwat lagu Sedang-Sedang Saja ing taun 1991. Sadurungé kondhang liwat lagu Sedang-Sedang Saja ing taun 1991, Vety wis duwé album Si Ujang. Nanging kang gawé kondhang ya iku albung kang nomer 2 ya i ...

                                               

Vicky Shu

Vicky Veranita Yudhasoka utawa kang luwih ditepungi kanthi jeneng Vicky Shu. Vicky Shu iku salah sijiné penyanyi kang asalé saka Indonésia. Nalika taun 2010, Vicky Shu nggawé album solo kang judhulé "Drink Me". Album iki nduwé lagu andhelan kang ...

                                               

Vina Panduwinata

Vina Dewi Sastaviyana Panduwinata (lair ing Bogor, Jawa Kulont, 6 Agustus 1959; umur 61 taun Vina Dewi Sastaviyana Panduwinata jeneng dawané Vina Dewi Sastaviyana Panduwinata, utawa kondhang karo jeneng Vina Panduwinata, Dhèwèké salah sijining pe ...

                                               

Yovie And The Nuno

Yovie And The Nuno iku grup band Indonesia kang diadegaké ning kutha Bandung tanggal 29 Mèi taun 2001, Jawa Barat kang dianggotani déning Yovie Widianto, Dudi Oris, Muchamad Ahadiyat, Gail, Ersta, lan Rere Yovie and the Nuno ya iku nama sawijinin ...

                                               

Niall Horan

Niall James Horan ya iku penyanyi lan penulis lagu saka Irlan, kondhang minangka anggota boyband One Direction. Ing taun 2010, Horan mèlu audhisi artis solo kanggo télévisi sèri X Factor. Kawitané, dhèwèké wurung maju ing kategori Boys kanggo tat ...

                                               

Nicky Byrne

Nicholas Bernard James Adam Byrne Jr ya iku penyanyi, panulis tembang, penyiar radio lan pambbiwara ing TV, penari lan juru main bal-balan. Dhèwèké misuwur rikala dadi salah sijining anggota boy band Westlife, ana ing kono dhèwèké kelebu anggota ...

                                               

Ayumi Hamasaki

Ayumi Hamasaki iku penyanyi saka Jepang. Dhèwèké kang akrab diundang Ayu éntuk sesebutan ratu pop Jepang kanthi top hit Love-Destiny ing taun 1999. Kenya kang duwé Zodiac libra iku, duwé golongan getih A. Dhuwuré Ayu ya iku 156 cm lan boboté 40 k ...

                                               

Michael Bublé

Michael Bublé ya iku piyantun ingkang gadhah profèsi penyanyi jazz saking tlatah Kanada. Michael Bublé mimpangaken penghargaan ing donya nyanyi, ing antawisipun panghargaan Grammy lan Juno Awards. Album ingkang kaping sepindhah kondhang ing pucuk ...

                                               

Deryck Whibley

Deryck Jason Whibley utawa Deryck Whibley ya iku gitaris saka band nagara Kanada, SUM 41. Whibley duwé ya iku jejuluk saka Deryck Whibley. Dhèwèké lair tanggal 21 Maret 1980 ing kutha Scarborough, Ontario, nagari Kanada. Dhèwèké tau krama karo Av ...

                                               

Cha Eun-woo

Lee Dong-min luwih dikenal kanthi jeneng panggung Cha Eun-woo yaiku penyanyi saka Korea Kidul. Dhèwèké dadi anggota klompok vokal lanang saka Korea Kidul, Astro. Cha Eun-woo lair tanggal 30 Maret 1997, ing Gunpo, Propinsi Gyeonggi, Korea Kidul. C ...

                                               

Choi Siwon

Choi Siwon inggih punika salah satunggalipun personil saking boy band Super Junior saking Korea Kidul. Choi piyambak misuwur amargi dados presenter ing acara Thailand’s 12 Plus Powder ing taun 2007. Karir saking Choi Siwon dipunwiwiti saking dado ...

                                               

CL (penyanyi)

Lee Chae-rin uga kondhang aran panggung CL, ya iku penyanyi K-pop, penulis lagu lan rapper. Lair ing Koréa Kidul 26 Fèbruwari 1991 nanging jaman ciliké akèh ana ing Jepang lan Prancis. CL wiwité dadi siswa pelatihan JYP Entertainment sadurungé ga ...

                                               

Daesung

Kang Daesung ya iku artis saka Koréa Kidul kang lair surya kaping 26 April 1989 uga dikenal minangka D-Lite, bisa uga dadi, host, aktor, lan paling dikenal minangka anggota grup boyband K-Pop Big Bang. Daesung lair ing Itaewon lan sekolah ing Kye ...

                                               

Eunhyuk

Lee Hyuk-jae iku sawijining panyanyi lan pameran Koréa Kidul. Dhèwèké anggota grup musik K-pop Super Junior lan subgrupé Super Junior-T lan Super Junior-Happy. Posisiné ana ing Super Junior ya iku rapper lan salah siji pangarep saka telu juru jog ...

                                               

G-Dragon

Kwon Ji Yong, kang lair surya kaping 18 Aguatus 1988, utawa kondhang GD lan kondhang kanthi jeneng panggung, G-Dragon, yaiku rapper, penyanyi, penulis tembang, prodhuser lan model saka Koréa Kidul. Sawisé 6 taun dadi trainee ing label rekaman YG ...

                                               

Hee Ah Lee

Lee Hee-Ah 9 Juli 1985 lair ing Seoul, Koréa, iku musisi saka Koréa. Dhèwèké lair kanthi awak kang ora jangkep lan ora sampurna. Babagan apa kang ditampa iku, dhèwèké ora banjur cunthel ing kauripané. Kawit lair dhèwèké kena lobster Claw Syndrome ...

                                               

Hyorin

Kim Hyo Jung, lair 11 Januari 1991, kondhang kanthi jeneng panggung Hyorin ya iku idol saking Koréa Kidul, Dhèwèké bisa nembang lan main filem, nanging kondhang minangka leader utawa kang mandhégani, vokalis utama, penari boyband Sistar.

                                               

Jeon Jung-kook

Jeon Jeong-guk utawa dikenal kanthi jeneng panggung Jungkook yaiku penyanyi lan anggota saka band lanang Korea Kidul BTS utawa Bangtan Boys, utawa bisa uga diarani Beyond The Scene, sing dibentuk déning perusahaan Big Hit Entertainment ing taun 2 ...

                                               

Key (penyanyi)

Kim Ki-bum Hangul: 김기범; Hanja: 金基范 lair 23 Sèptèmbèr 1991, dhèwèké ditepangi kanthi jeneng panggung Key Hangul: 키, iku penyanyi, rapper, penari, juru paraga, penyiar, presenter, lan modhèl promosi Koréa Kidul. Dhèwèké dadi anggota saka boy ...

                                               

Kyuhyun

Cho Kyuhyun ya iku penyanyi, aktor lan pranata acara tivi sing asalé saka Koréa Kidul. Kyuhyun punika salah siji member boyband K-Pop Super Junior lan sub grup, Super Junior-M lan Super Junior K.R.Y. Kyuhyun saiki wis lulus saka Kyunghee Universi ...

                                               

Leeteuk

Leeteuk ya iku leader personil boyband super Junior saking Koréa Kidul. Jeneng asline ya iku Park Jung So, nanging nama artise ya iku Leeteuk kang duwé arti "Spesial". Jenenge diganti amarga kembar karo namane artis veteran Park Jung Soo. Leeteuk ...

                                               

Minzy

Gong Min-ji, uga kondhang kasebut aran panggungé Minzy, iku penyanyi lan penulis lagu saka Koréa Kidul. Dhèwèké wiwit debut ing taun 2009 dadi salah siji anggota grup penyanyi wadon 2NE1 karo CL, Park Bom, lan Sandara Park, nganti grup dhèwèké me ...

                                               

Rowoon

Kim Seok-woo, luwih dikenal karo jeneng panggung Rowoon, yaiku aktor lan penyanyi Koréa Selatan. Dhèwèké dadi anggota klompok vokal lanang K-pop SF9. Ing taun 2019, dhèwèké dadi peran utama ing drama Extra Ordinary You ing MBC.

                                               

Sandara Park

Sandara Park uga kondhang aran panggungé Dara ya iku penyanyi, aktris, lan pawara acara TV asal Koréa Kidul. Lair ing kutha Busan tanggal 12 Novèmber 1984, Dara wiwit kondhang ing Pilipina sawise dadi juara loro acara lomba bakat Star Circle Ques ...

                                               

Seungri

Cithakan:Infobox Musique Lee Seung-hyun Hangul: 이승현; lair 12 Dhésèmber 1990; umur 30 taun, dipuntepang kaliyan asma panggung Seungri utawi V.I Hangul: 승리; lit. victory, inggih punika tiyang penyanyi Koréa Kidul, penari, aktor, prodhuser lan ...

                                               

Seven (penyanyi)

Se7en ya iku penyanyi solo saka Korèa Kidul. Dhèwèké Penyanyi saka YG Entertainment. Dhèwèké uga ngrembaka ing Jepang, China lan Amérika.

                                               

Shindong

Shin Dong-hee, utawa kondhang Shindong ya iku penyanyi lan aktor kang asalé saka Koréa Kidul. Dhèwèké salah sawijining anggota boy band Super Junior.

                                               

Super Junior

Super Junior, utawa luwih misuwur SJ utawa SuJu, yaiku salah sawijiné boyband kang asalé saka Seoul, Koréa Kidul. Cacahé anggota ana 13 ya iku Leeteuk, Heechul, Hangeng, Yesung, Kang-In, Shindong, Sungmin, Eunhyuk, Donghae, Siwon, Ryeowook, Kibum ...

                                               

T.O.P (penyanyi)

Choi Seung-hyun lair surya kaping 4 Nopèmber taun1987, utawa kondhang kanthi jeneng panggung T.O.P, ya iku artis saka Koréa Kidul, dhèwèké uga bisa nulis tembang dan main filem. Dhèwèké kondhang minangka pandégane Best rapper hip hop boy band Kor ...

                                               

V (penyanyi)

Kim Tae-hyung, luwih kondhang kanthi jeneng panggung V, ya iku penyanyi, panganggit tembang, lan aktor saka Koréa Kidul. Dhèwèké dadi anggota grup vokal lanang BTS Koréa Kidul.

                                               

Wanna One

Wanna One, ya iku salah sawijiné grup boyband kang asalé saka Seoul, Koréa Kidul. Cacahé anggota ana 11 ya iku Kang Daniel, Park Ji-hoon, Lee Dae-hwi, Kim Jae-hwan, Ong Seong-wu, Park Woo-jin, Lai Kuan-lin, Yoon Ji-sung, Hwang Min-hyun, Bae Jin-y ...

                                               

Lana Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, luwih ditepung Lana Del Rey, ya iku salah sijiné penyanyi lan penulis lagu saka Amérikah Sarékat. Del Rey wiwit nyerat lagu wektu dhèwèké umur 18 taun lan nandatangani kontrak rekaman kapisané wektu umur 22 taun karo 5 ...

                                               

Bob Marley

Robert Nesta Marley, utawi dipuntepang ugi Bob Marley. Penyanyi, musisi reggae, penulis lagu. Ramané asmané Kapten Norval Marley nikah karo kenya ayu jenengé Cedalla Jamaika Booker. Marley ngrewangi ngenalaké musik reggae ana ing donya lan tetep ...

                                               

Vivian Hsu

Vivian Hsu iku sawijining penyanyi, artis lan fotomodèl Taiwan. Vivian dadi kawentar ing Jepang, ing kana dhèwèké muncul wiwit ing taun 1995 lan banjur dadi sèlèbriti sing misuwur lan ditepungi akèh wong ing pungkasaning dasawarsa 1990-an. Dhèwèk ...

                                               

Teresa Teng

Teresa Teng ya iku penyanyi pop saka Taiwan. Dhèwèké kondhang amarga nyanyèkaké tembang-tembang rakyat lan balada romantik, kang banjur dadi tembang pop standar Mandarin nalika dhèwèké isih urip, antarané "Kapankah Sliramu Bakal Bali? lan "Wulan ...

                                               

George Foreman

George Edward Foreman, iku minangka anak kang akèh masalah lan wujud anak putus sekolah. Nalika mangsa remajané, Foreman nggabung karo program President Lyndon Johnsons Jobs Corps, lan ing kana panjenengané nemu bakat kapendhemé sajeroning babaga ...

                                               

Desain Grapis

Desain grapis utawa rancang grapis iku prosès komunikasi gawé elemen visual, koyo huruf, bentuk, lan gaambar sing kanggone digawé nentukno sudut pandang pesan sing arep disampek ake. Babagan iki ngelibatake proaaàses komunikasi visual.

                                               

Bikini Bottom

Bikini Bottom ya iku kutha ing seri animasi SpongeBob SquarePants. Kutha iki dadi panggonan utama ing seri SpongeBob SquarePants, anging pusate nembé metu ing episode Hall Monitor. Kutha iki kasusun saka manéka warna usaha, kalebu restoran, toko ...

                                               

Bu Puff

Bu Puff ya iku paraga fiksi ing seri televisi animasi SpongeBob SquarePants lan kaloro film adhedhasar waralaba. Disuaraké dening Mary Jo Catlett, Bu. Puff miwiti debut ing musim siji "Boating School" tanggal 7 Agustus 1999. Bu Puff digawé lan di ...

                                               

Chum Bucket

Chum Bucket yaiku salah sawijining warung ing kartun SpongeBob SquarePants. Restoran iki diduweni dening Plankton, mungsuh selawasé juragan saka Krusty Krab, Mr. Krabs. Plankton duwé pepenginan nyolong resep sesandhi Krabby Patty, kadhangkala dhe ...

                                               

Mermaid Man lan Barnacle Boy

Barnacle Boy diterangake minangka kanca rekan sing luwih enom lan kurang aji saka Mermaid Man. Sensitiflan rada gampang nesu, Barnacle Boy kondhang amarga bros, mooni lan kesusu karo prilaku sing ora duwe gara-gara amarga umure, lan nganti taun-t ...

                                               

Shandy Cheeks

Sandra Jennifer "Sandy" Cheeks utawa sing umum diarani Sandy yaiku karakter kartun saka SpongeBob SquarePants. Sandy minangka bajing saka Texas sing banjur pindhah menyang Bikini Bottom. Dheweke uga bajing wicaksana lan pinter sing uga kerep nyip ...

                                               

SpongeBob SquarePants (musim ke-1)

Cithakan:Infobox mangsa televisi Mangsa kawiwitan SpongeBob SquarePants nangklètakèn kalih dasa èpisode saking surya 1 Mèi 1999 kaliyan Help Wanted, Reef Blower, lan Tea at the Treedome, ngantos 8 April 2000 kaliyan "Hooky" lan "Mermaid Man and B ...

                                               

SpongeBobs Atlantis SquarePantis

Atlantis SquarePantis ya iku filem lan épisodé mangsa kalima saka sèri animasi SpongeBob SquarePants. Filem iki pisanan ditayangake tanggal 12 November 2007. Ing filem televisi, SpongeBob lan kanca-kanca kang pindhah menyang Atlantis. Filem iki d ...

                                               

Garfield

Garfield iku komik strip karya Jim Davis sing nyaritakaké ngenani Garfield minangka tokoh baku sing wujud siji kucing ingonané Jon Arbuckle. Tokoh liyané ya iku Odie, siji asu sing kurang lantip. Nalika taun 2006, komik strip iki dilisènsikaké in ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →