Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 151



                                               

Iyeth Bustami

Iyeth dadi calon anggota lègislatif gawé Dewan Perwakilan Rakyat pusat nèng Partai Kebangkitan Bangsa daerah pemilihan Riau I: Kota Pekanbaru, Kota Dumai, Kabupatèn Bengkalis, Kabupatèn KapuloanMeranti, lan Kabupatèn Rokan Hilir.

                                               

J-Rocks

J-Rocks ya iku grup musik saka Indonesia kang njupuk aliran Japanese pop/rock. Grup iki ana wiwit tanggal 9 November 2003. Grup band iki asalé saka Jakarta. Personil grup band iki ya iku Iman minangka vokalis, Sony minangka gitaris, Wima minangka ...

                                               

Jessica Veranda Tanumihardja

Jessica Veranda Tanumihardja ya iku Artis, Panembang lan uga salah siji anggota grup idola JKT48 Tim J saka Indonésia.

                                               

Judika

Judika Nalon Abadi Sihotang utawi misuwur kanthi asma Judika, inggih punika penyanyi ingkang misuwur minangka runner-up Indonesian Idol 2. Bakatipun ing bab nyanyi sampun katingal wiwit panjenenganipun lenggah ing bangku Sekolah Dasar ing Brastag ...

                                               

Karis Alika Islamadina

Karis Alika Islamadina kondhang uga karo jeneng Alika ya iku penyanyi saka Indonésia. Dhèwèké kondhang amaraga dadi salah sawijining kontestan acara adu bakat kang kondhang ning Indonésia ya iku ajang Akademi Fantasi Indonesia Yunior kang disiara ...

                                               

Katon Bagaskara

Katon Bagaskara saliyané dadi vokalis grup band KLa Project, Katon uga nggawé album solo lan album trio bareng karo seduluré ya iku Andre Manika lan Nugie. Ora mung nyanyi, saliyané nyanyi, Katon uga nggawé lagu. Katon Bagaskara ya iku bojoné pre ...

                                               

Edo Kondologit

Ehud Edward Kondologit wujud sawijining penyanyi jazz Indonésia. Sosoké ditepungi minangka penyanyi kanthi aliran jazz, lan kerep nggawakaké lagu-lagu rohani Kristen. Liwat swarané uga Edo akèh nglantunaké katentreman liwat sapérangan organisasi ...

                                               

Lembu Wiworo Jati

Lembu Wiworo Jati. Lembu Wiworo Jati iku lulusan saka sekolah seni IKJ, insterstudy lan next academy. Lembu iku salah sijiné penyanyi, juru main musik, lan pengarah seni. Saliyané iku, Lembu Wiworo Jati uga dadi aktor Indonésia. Jeneng Lembu Wiwo ...

                                               

Lilis Suryani

Lilis Suryani punika salah satunggaling penyanyi lawas ingkang lair wonten kitha Jakarta nalika tanggal 22 Agustus 1948. Lilis Suryani punika misuwur déné lagunipun ingkang gadhah irah-irahan Gang Kelinci.Lagu punika misuwur nalika taun 1960-an. ...

                                               

Marcell Siahaan

Marcellius Kirana Hamonangan Siahaan iki salah siji artis kang dikenal karo nama tenaré Marcell Siahaan utawa Marcell. Marcell nekuni karir dadi penyanyi lan akting. marcell Pria kelahiran Bandung 21 September 1977 iki wiwit kiprah ing panggung m ...

                                               

Maudy Ayunda

Ayunda Faza Maudia utawi kawentar mawi asma Maudy Ayunda inggih punika salah satunggaling artis Indonesia ingkang kawentar amargi dados paraga ing salah satunggaling filem ingkang irah-irahanipun Untuk Rena ing taun 2006. Maudy Ayunda lair ing Ja ...

                                               

Mayangsari

Mayangsari kang nduwéni nama jangkep Agustina Mayangsari ya iku artis, penyanyi Indonésia kang misuwur kanthi tembang Harus Malam Ini, lan Tiada Lagi. Saliyané nyanyi, Mayang uga nduwéni kaprigelan nyindhen. Mayang iku kagolong wong kang nduwéni ...

                                               

Meggy Z

Meggy Zakaria. Meggy Z punika salah setunggaling penyanyi dhangdhut. Kajawi nyanyi dhangdhut, Meggy Z punika ugi salah setunggaling aktor. Meggy Z misuwur dados penyanyi dhangdhut uga juru main sinétron saha filem layar lebar. Meggy Z wiwit nyany ...

                                               

Melanie Putria Dewita Sari

Melanie Putria Dewita Sari inggh punika wakil saking Sumatra Kilèn ingkang kapilih dados Puteri Indonesia 2002. Kanthi kontrakipun minangka Putri Indonésia, Melanie dados sibuk ndhèrèk kagiyatan sosial kanggé laré lan panandhang HIV/AIDS. Panjene ...

                                               

Melly Goeslaw

Melly Goeslaw, duwé jeneng asli Mellyana, lair tanggal 7 Januari 1974. Dhèwèké iku penyanyi lan panyerat tembang kang populèr kang diorbitaké karo para penyanyi. Putri tunggal saka pasangan Ersi Sukaesih lan Melky Goeslaw iki wus suksès nyiptakak ...

                                               

Melody Nurramdhani Laksani

Melody Nurramdhani Laksani Utawa akrab diceluki Melody iki salah siji anggota JKT48 saka Bandung, Indonésia. Saiki Melody isih mengku kuliah ing pawiyatan luhur Universitas Padjadjaran. Melody iki kakak saka Frieska sing uga padha anggota JKT48 s ...

                                               

Mikha Tambayong

Mikha Tambayong utawa Moudy Mikha Maria Tambayong ya iku fotomodèl, penyanyi, lan artis Indonesia. Mikha ya iku ponakané penyanyi Harvey Malaiholo. Agamané Mikha Tambayong ya iku Kristen. Mikha duwèni kasenengan ngrungokaké lagu, nonton filem, fa ...

                                               

Nabilah Ayu

Nabilah Ratna Ayu Azalia yaiku personil Idol Grup JKT48 saka jakarta, Indonésia. Nabilah nganti saiki isih dadi salah siji personil kang paling enom Ayu-chin iku yaiku celukan yèn kanca-kancané nyeluk, amarga nabilah isih enom. Awit cilik nganti ...

                                               

Nella Kharisma

Nella Kharisma iku jeneng asliné Nella Tri Charisma Lubis ya iku penyanyi dangdut saka Indonesia. Penyanyi sing lair ing kutha Nganjuk iki misuwur kanthi laguné, ya iku "Konco Mesra".

                                               

Nina Tamam

Nuraini Sukoningrum Tamam utawa kang luwih misuwur Nina Tamam ya iku penyanyi lan mantan personel grup vokal Warna. Wong wadon kang ngakune ora seneng fashion duwé rasa nasionalisme kang dhuwur kanggo nagarané.

                                               

Noe Letto

Sabrang Mowo Damar Panuluh utawa kondhang karo jeneng Noe Letto, lair ing Yogyakarta, 10 Juni 1979; umur 41 taun). ya iku penyanyi pentolan grup musik Letto. Noe, ini saktemnené anak pertama budayawan, Emha Ainun Najib saka bojo pertamané, saduru ...

                                               

Padi (Grup Musik)

Padi ya iku kelompok band kang diadegakaké ning kutha Surabaya ning tanggal 08 April ning taun 1997, personilé saka Fadly, Ari, Yoyo, Rindra lan Piyu. Grup musik iki diwangun ning Surabaya, tanggal 8 April taun 1997 lan wiwit dikenal masarakat ni ...

                                               

Nazril Irham

Nazril Irham utawa luwih kerep diundang nganggo jeneng Ariel atau Ariel Peterpan penyanyi Indonesia anggta saka grup musik Peterpan, Dhèwèké vokalis band Peterpan. Ariel tau kuliyah ing Universitas Parahyangan, Jurusan Arsitek. Jenengé Ariel wiwi ...

                                               

Petra Sihombing

Petra Sihombing ya iku salah sawijiné penyanyi saka Indonésia. Petra wiwit kawentar lumantar album Petra Sihombing taun 2009.

                                               

Petrus Mahendra

Petrus Mahendra utawa dikenal kanthi jeneng Mahen yaiku penyanyi saka Bekasi Jakarta, Indonesia. Jenengé dhèwèké dingerteni masarakat sawise ngrilis lagu kapisan tanggal 29 November 2019, kanthi irah-irahan Pura - Pura Lupa.

                                               

Raffi Ahmad

Raffi Ahmad duwé jeneng dawa Raffi Faridz Ahmad. Dhèwèké ya iku presenter, aktor, lan penyanyi kang asalé saka Indonésia.

                                               

Rena Nozawa

BLT 24 Januari 2012, kaliyan Ayana, Cleopatra, Shania, Sonya, lan Jessica.

                                               

Reynold Panggabean

Reynold Panggabean. Reynold Panggabean punika salah satunggaling komposer, juru main filem, saha penyanyi. Reynold Panggabean punika ugi dados mantan anggota group The Mercys. Kajawi punika, Reynold Panggabean ugi dados pimpinan kelompok musik Ta ...

                                               

Reza Artamevia

Reza Artamevia Adriana Eka Suci iku salah sijiné penyanyi kang asalé saka Indonésia. Reza Artamevia iku penyanyi Indonésia kang isih nduwéni katurunan campuran Jawa lan Sunda. Reza nduwéni ciri khas nduwéni swara alton. Reza wiwitan nyanyi nalika ...

                                               

Rezky Wiranti Dhike

Rezky Wiranti Dhike utawa sing biyasa diceluk Dhike utawa ikéy iki Salah siji panenmbang lan anggota grup idol JKT48 génerasi kaping pisan lan Tim J sing lair ing Kepahiang, 22 November 1995.

                                               

Rhoma Irama

Raden Oma Irama utawa luwih ditepungi mawa jeneng Rhoma Irama iku siji panyanyi dangdut Indonésia. Rhoma iku misuwur minangka "Raja Dangdut".

                                               

Rini Wulandari

Rini Wulandari luwih akrab diundang kanthi jeneng Rini utawa Rini Idol. Rini Wulandari iku pamenang Indonesian Idol 4 nalika taun.

                                               

Rita Effendy

Rita Effendy duwé jeneng dawa ya iku Rita Kurniawati Effendy. Rita Effendy ya iku salah sijiné penyanyi pop. Laguné kang paling misuwur ya iku lagu kang judhulé "Januari di Kota Dili".

                                               

Rizky Alatas

Muhammad Rizky Alatas utawa kang biyasa diundang kanthi jeneng Rizky Treeji. Rizky Alatas iku salah sijiné aktor kang asalé saka Indonésia. Saliyané main sinétron Rizky Alatas uga dadi penyanyi Indonesia. Rizky Alatas sangsaya misuwur jenengé nal ...

                                               

Tasya Rosmala

Tasya Rosmala, utawa luwih dikenal dening jeneng Tasya iku penyanyi dangdut saka Indonesia. Dhèwèke punika penyanyi pantura sing wis melanglangbuana nalika umur 6 taun. Dhèwèke uga dikenal duweni cengkok vokal sing khas lan swara sing blaring ing ...

                                               

Rossa

Rossa penyanyi Indonésia kang duwé jeneng dawa, Sri Rossa Roslaina Handiyani kang kondhang amarga nembangaké tetembangan sedhih, kaya ta Nada-Nada Cinta, Tegar, Hati Yang Terpilih, Atas Nama Cinta, Kini, Ayat-Ayat Cinta, Hey Ladies, Hati Yang Kau ...

                                               

Saiful Jamil

Saiful Jamil, kang akrab diundang Ipul ya iku penyanyi dangdut. Saliyané nyanyi, Ipul uga tau dadi pemandu acara Kuis TakDut.

                                               

Saykoji

Cithakan:Infobox penyanyi Indonésia Ignatius Rosoinaya Penyami utawi langkung misuwur kanthi asma Saykoji punika satunggalipun rapper Indonésia.

                                               

Shania Junianatha

Shania Junianatha utawa sing racaké diceluki Shania utawa Shanju, ya iku salah sawijing member JKT48, Shanju manggon ing Bekasi. Shania asalé saka kutha Sala, Jawa Tengah.

                                               

Sheila On 7

Sheila on Seven, sawijining grup musik kang kondhang ning Indonesia, personilé Duta, Eross,Adam lan Brian.Grup musik iki jumeneng ning Yogyakarta, tanggal 6 Mèi 1996, asliné duwé jeneng "Sheila Gank" kang dijukut saka tembung Sheila saka basa Cel ...

                                               

Sherina Munaf

Sherina Munaf ya iku artis lan penyanyi wédok ing Indonesia kang duwé jeneng dawa Sinna Sherina Munaf. Dhèwèké lair ing Bandung, Jawa Barat, nalika tanggal 11 Juni 1990. Kenya putri saka pasangan Triawan Munaf lan Luki Ariani. Sherina kaloka kawi ...

                                               

Shinta Dewi

Shinta Dewi ingkang langkung misuwur kanthi asma Tata inggih punika satunggalipun penyanyi Indonésia anggota duo Mahadewi.

                                               

Donnie Sibarani

Donnie Sibaranie sing anggilut agama Kristen iki miwiti lumakuné ing donyané panglipuran minangka penyanyi kafe ing Surabaya. Nalika krungi yèn ADA Band lagi golèk calon penyanyi anyar kanggo ngganti Baim sing nembé waé metu, priya keturunan Bata ...

                                               

Sigit Purnomo Syamsuddin Said

Sigit Purnomo Syamsuddin Said ning masarakat, luwing dikenal karo jeneng Pasha, penyanyi saka suku bugis, ya iku vokalis band Ungu, band kang didiriké ing taun 1996. Pasha gabung karo Ungu ing taun 1999. Pasha dhéwé ngawali karir dadi model lan w ...

                                               

Soimah Pancawati

Soimah Pancawati ya iku sawijining seniman asal Jogjakarta kang duwé kaprigelan kang akèh. Ora mung prigel ing bab kesenian Jawa, Soimah uga sawijining repper. Panjenengane wis uga asring nyanyi campursari, sinden, mèlu dadi paraga kethoprak, pop ...

                                               

Sonya Pandarmawan

sonya utawa diceluk panda iki salah siji anggota Tim J JKT48. Sonya iku anggota JKT48 sing dhuwèni kaprigelan ing dunya iklan, lan rèality show panganan. Iklan sing tau dibintangi panda ya iku Ponds. Ing JKT48, panda cedhak karo Jèjè sing uga ang ...

                                               

Sruti Respati

Sruti Respati ya iku salah sijiné penyanyi keroncong saka Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia. Awit taksih remaja, Sruti wis cedhak karo donyané seni, mligi tembang-tembang Jawa. Nanging jenengé kawentar uga minangka pambiwara utawa presenter pawar ...

                                               

Stella Cornelia

Encore ing dina kapindho konsèr AKB48 Request Hour Setlist Best 100 2012 20 Januari 2012, Tokyo Dome City Hall, 12 anggota

                                               

Sulis

Sulistyowati utawi langkung misuwur kanthi asma Sulis inggih punika penyanyi lagu-lagu religius. Namanipun Sulis dados misuwur sasampunipun dhuèt kaliyan penyanyi religius Haddad Alwi ing album Cinta Rasul. Rumaja putri pasangan Sumadi lan Siti S ...

                                               

Surya Utama

Surya Utama utawa luwih kondhang ning masarakat kanthi jeneng Kuya ya iku seorang juru nyanyi, pambiwara, aktor, prodhuser, juru sulap, lan pengusaha sari Indonésia, dhèwèké populer ning dunya panglipuran pertelevisian. popular dadi juru nyanyi, ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →