Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 135



                                               

Widi Mulia

Widi Mulia ya iku salah sijiné penyanyi lan pemain filem Indonesia. Widi Mulia nduwéni katurunan Sunda. Jeneng wiwit dikenal nalika Widi dadi salah sijiné anggota grup musik kang jenengé AB Three.

                                               

Widyawati

Widyawati artis Indonesia kang suksès awit dasawarsa 1970-lan 1980-an, Jenengé wiwit kondhang nalika mbintangi Yuli ning filem Pengantin Remaja karo Romi kang diparagakaké déning Sophan Sophiaan, dikenal dadi juru main filem kang kondhang ning ta ...

                                               

Adinia Wirasti

Adinia Wirasti kang kondhang nganggo jeneng Asti iku aktris Indonésia kang jenenge wiwit dikenal sawisé main filem Ada Apa Dengan Cinta? ing taun 2002 lan kadhapuk dadi Karmen. Film iku dadi filem pertamané Asti. Dhèwèké olèh penghargaan Piala Ci ...

                                               

Wiwid Gunawan

Rujuniarti Sapta Pertiwi utawi misuwur kanthi asma Wiwid Gunawan inggih punika aktris ingkang miwiti karieripun saking jagad model saking ajang pamilihan model lokal taun 2000. Wiwid Gunawan terjun ing jagad filem wiwit main ing filem Kawin Kontr ...

                                               

Wulan Guritno

Wulan Lorraine Guritno pemeran wanita Indonésia saka keturunan Jawa. Wulan miwiti dadi aktris kang pisanan dhèwèké mbintangi sinétron 3 1/2 Wanita. Sawisé iku, dhèwèké wiwit asring katon ing filem-filem lan sinétron liyané. Sawisé mbintangi akèh ...

                                               

Yasmine Wildblood

Yasmine Wildblood. Yasmine Wildblood punika salah setunggaling juru main Indonésia. Yasmine Wildblood punika putranipun pasangan Michael Brian Wildblood ingkang gadhah katurunan Inggris saha Anita Siregar ingkang gadhah katurunan Indonésia. Yasmi ...

                                               

Yati Octavia

Yati Octavia ya iku salah sijiné juru main filem sénior kang asalé saka Indonésia. Yati Octavia main filem ing éra 80-an. Yati iku bojoné juru main filem sénior Indonésia kang jenengé Pangky Suwito. Nalika jaman emas filem Indonésia, Yati Octavia ...

                                               

Yenny Rachman

Yenny Rachman. Yenny Rahmawati ya iku salah sijiné pemeran filem Indonésia. Yenny duwé katurunan Acèh lan Tionghoa-Madura. Yenny miwiti kariré dadi bintang iklan, modhèl foto, lan pragawati wiwit umuré 14 taun. Film kang sepisanan dibintangi Yenn ...

                                               

Yuki Kato

Yuki Anggraini Kato utawa kang kondhang kanthi jeneng Yuki Kato. Yuki Kato ya iku salah sijiné juru main sinétron kang asalé saka Indonésia. Yuki Kato dikenal lan misuwur jenengé sawisé dadi bintang ing sinétron kang irah-irahané Primata Cantik " ...

                                               

Zarima Mirafsur

Zarima Mirafsur utawa kang misuwur kanthi jeneng Zarima. iku salah sawijining bintang modhel Indonesia. Zarima Mirafsur misuwur amarga akèh masalah ing uripé, salah sijiné masalah ekstasi. Amerga iki dhèwèké misuwur kanthi jeneng ratu ekstasi. Za ...

                                               

Zaskia Adya Mecca

Zaskia Adya Mecca ingkang misuwur minangka salah satunggalipun artis Indonésia ingkang naté mlebet nominasi artis sinétron èstri ingkang saé piyambak wonten ing acara Piala Vidya. Zaskia lair ing Jakarta, 8 September 1987. Zaskia naté kuliah ing ...

                                               

Zaskia Sungkar

Zaskia Sungkar ya iku juru main Sinetron uga dadi anggota grup duo The Sisters karo adhine, Shireen Sungkar, Zaskia Sungkar dikenal ning masarakat dadi aktris lan penyanyi. Dhèwèké putri kang kaping pisan saka pasangan selebriti Mark Sungkar lan ...

                                               

Zora Vidyanata

Wiwit alit, Zora Vidyanata pancén remen nari, modeling saha nyanyi. Zora Vidyanata punika kuliyah wonten ing Universitas Islam Indonesia, Yogyakarta. Kajawi punika, Zora ugi dados alumni SMU 1 Pontianak. Prestasi ingkang naté dipuntampi kaliyan Z ...

                                               

B. M. Diah

B. M. Diah utawa Burhanuddin Mohammad Diah ya iku sawijiné tokoh pers, sudagar, diplomat, lan uga tokoh satriya saka Indonésia. Burhanuddin iku lair ing kutha Banda Acèh, surya 7 April 1917 – lan tilar donya ing kutha Jakarta, 10 Juni 1996. Salah ...

                                               

E. E. Mangindaan

Evert Erenst Mangindaan. E.E. Mangindaan iku Mantri Nagara Pendayagunaan Aparatur Nagara lan Reformasi Birokrasi Républik Indonésia ing Kabinet Indonésia Bersatu II lan Gubernur Sulawesi Lor periode 1995-2000. E.E. Mangindaan dadi Gubernur nggant ...

                                               

Enggartiasto Lukita

Drs. Enggartiasto Lukita inggih punika pulitikus lan pengusaha saking Indonesia ingkang sapunika dipunpracaya minangka Mantri Perdagangan awit tanggal 27 Juli 2016. Namanipun misuwur nalika ngayahi jejibahan, kapilih minangka anggota DPR RI sakin ...

                                               

Jacob Nuwa Wea

Jacob Nuwa Wea inggih punika Mantri Tenaga Kerja lan Transmigrasi ing Kabinét Gotong Royong. Lulusan taun 1978 saking Akadhemi Ilmu Perburuhan, Jakarta punika salah satunggalipun pangurus Parté Dhémokrasi Perjuangan. Wiwit taksih rumaja, Jacob sa ...

                                               

Megawati Soekarnoputri

Diah Permata Megawati Setiawati Soekarnoputri iku Présidhèn Indonésia wiwit 23 Juli 2001-20 Oktober 2004. Megawati minangka présidhèn wanita pisanan lan présidhèn kalima ing Indonésia. Jenengé kondhang minangka Megawati Soekarnoputri utawa Megawa ...

                                               

Patrialis Akbar

Patrialis Akbar. Patrialis Akbar iku advokat lan pulitikus kang njabat dadi Mantri Hukum lan HAM Indonésia wiwit tanggal 22 Oktober 2009. Patrialis Akbar éntuk gelar sarjana hukum saka Universitas Muhammadiyah Jakarta. Sawisé iku, Patrialis Akbar ...

                                               

Sophan Sophiaan

Sophan Sophiaan iku aktor senior, sutradara lan pulitikus Indonésia. Ramané, Manai Sophiaan, iku pulitikus misuwur Indonésia sing tau dadi duta besar ing Rusia. Sophan palakrama karo Widyawati, aktris sénior Indonésia. Sawisé akèh makarya ing don ...

                                               

Sugondo Djojopuspito

Sugondo Djojopuspito inggih punika tokoh pèmuda taun 1928 ingkang mimpin Konggrès Pemuda Indonésia Kedua lan ngasilakèn Sumpah Pemuda, kaliyan sesanti: Satu Nusa, Satu Bangsa, lan Sètunggal Basa: Indonésia.

                                               

Sutomo

Sutomo luwih misuwur kanthi sebutan Bung Tomo, ya iku pahlawan kang misuwur amarga peranané mbangkitaké semangat rakyat kanggo nglawan Walanda liwat bala NICA. Sutomo lair ing Kampung Blauran, kutha Surabaya. Bapaké kang asma Kartawan Tjiptowidjo ...

                                               

Syamsul Muarif

H. Syamsul Muarif B.A. inggih punika mantri Nagara Komunikasi lan Informasi ing Kabinèt Gotong Royong. Panjenenganipun pikantuk gelar sarjana enèm ing Institut Agama Islam Negeri Antasari. Saking kelas 3 SD, panjenenganipun sekolahipun ing Madras ...

                                               

Adjie Massaid

Raden Pandji Chandra Pratomo Samiadji Massaid utawi langkung dipuntepangi minangka Adjie Massaid punika aktor lan modhèl Indonésia katurunan Jawa-Madura-Walanda. Panjenenganipun punika anggota DPR-RI periode 2004-2009 lan 2009-2014 saking Parté D ...

                                               

Angelina Sondakh

Angelina Patricia Pingkan Sondakh utawi misuwur kanthi asma Angelina Sondakh inggih punika Puteri Indonésia 2001 saking Sulawesi Utara. Ing Pemilu 2004, Angelina kasil kapilih dados DPR Républik Indonésia saking Parté Dhémokrat. Angelina dipunang ...

                                               

Dede Yusuf

Yusuf Macan Effendi utawi misuwur kanthi asma Dede Yusuf inggih punika satunggalipun aktor Indonésia ingkang misuwur kanthi filem-filem laga. Dede ugi kalebet anggota DPR saking PAN périodhe 2004-2009, lan sapunika mengku kalungguhan minangka Wak ...

                                               

Guruh Soekarnoputra

Guruh Soekarnoputra duwé jeneng dawa Muhammad Guruh Irianto Soekarnoputra. Guruh Soekarnoputra punika putra kang wuragil saka pasangan présidhèn sepisanan RI, Soekarno lan Fatmawati. Guruh iku adhik kandungé présidhèn kelima RI.

                                               

Helmy Faishal Zaini

Helmy Faishal Zaini. Helmy Faishal iku politisi Indonésia kang dadi Mantri Nagara Pembangunan Laladan Tertinggal Républik Indonésia ing Kabinet Indonésia Bersatu II. Helmy Faishal Zaini dadi anggota Dewan Perwakilan Rakyat kanggo periode 2004-200 ...

                                               

Suharso Monoarfa

Suharso Monoarfa. Suharso Monoarfa iku Mantri Nagara Perumahan Rakyat ing Kabinet Indonésia Bersatu II. Suharso dadi anggota DPR ing periode 2004-2009 lan kapilih manèh kanggo periode 2009-2014 saka Parté Persatuan Pembangunan.

                                               

Syarief Hasan

Syariefuddin Hasan utawa kang kondhang kanthi jeneng Syarief Hasan. Syarief Hasan iku politisi Indonésia kang dadi Mantri Nagara Koperasi dan Usaha Kecil dan Menengah Républik Indonésia ing Kabinet Indonésia Bersatu II. Saliyané dadi mantri, Syar ...

                                               

Hidayat Nur Wahid

Dr. H. Muhammad Hidayat Nur Wahid, M.A. iku Ketua MPR RI kalamangsa 2004-2009 lan Présidhèn Parté Keadilan Sejahtera wiwit 21 Mèi 2000 nganti 11 Oktober 2004. Hidayat Nur Wahid dadi Ketua MPR RI kalamangsa 2004-2009 sawisé ngalahaké saingané - Su ...

                                               

Eko patrio

Eko Indro Purnomo biyasa diundhang Eko Patrio Eko ngawali kariré dadi pelawak liwat grup lawaké Patrio, kang wektu iku mung dikontrak karo TPI. Ning grup mau Eko karo Akri Patrio lan Parto Patrio, nyenengaké pengemaré liwat acara humor televisi N ...

                                               

Jamal Mirdad

Jamal Mirdad. Pernikahané karo Lydia Kandou tau dadi kontroversi awit nalika nikah, Jamal lan Lydia béda kapitayan. Lydia Kandou kang ngugemi agama Kristen déné Jamal MIrdad ngugemi agama Islam Saka pernikahane karo Lydia Kandou, Jamal duwé anak ...

                                               

Muhammad Lukman Edy

Ir.H Muhammad Lukman Edy,MSi. inggih punika Mantri Percepatan Laladan Katilar ing Kabinét Indonésia Bersatu minangka gantosipun Syaifullah Yusuf ing Reshuffle Ka-2 nalika tanggal 9 Mèi 2007. Lukman punika dados Sékretaris Jénderal DPP Parté Keban ...

                                               

Roy Suryo

Kanjeng Raden Mas Tumenggung Roy Suryo Notodiprojo utawa disingkat KRMT Roy Suryo Notodiprojo utawa kondhang kanthi nama Roy Suryo ya iku pengurus Parté Dhémokrat ing bab Komunikasi lan Informatika. Roy kerep dadi narasumber ing médhia massa Indo ...

                                               

Ruhut Sitompul

Ruhut Sitompul, S.H. iku pengacara, pemeran sinétron, lan pulitikus Indonésia. Jeneng Ruhut misuwur amarga perané dadi tokoh pongah Poltak kang ngaku Raja Minyak saka Tarutung ing sinétron Gerhana. Ruhut Sitompul uga njabat dadi Ketuwa DPP Parté ...

                                               

Suryadharma Ali

Drs. Suryadharma Ali MSi. inggih punika Mantri Agama Indonésia wiwit 22 Oktober 2009. Saderengipun dados mantri agama, panjenenganipun naté kadhapuk dados Mantri Nagara Koperasi lan Usaha Kecil Menengah wonten ing Kabinet Indonésia Bersatu. Panje ...

                                               

Tantowi Yahya

Tantowi Yahya. Tantowi Yahya iku salah sijiné presenter tivi kang misuwur jenengé. Saliyané iku, Tantowi Yahya uga dadi ikon musik country ing Indonésia. Tantowi Yahya iku mase presenter kang jenengé Helmi Yahya. Tantowi Yahya iku anak saka pasan ...

                                               

Tifatul Sembiring

Tifatul Sembiring. Tifatul Sembiring yaiku pulitikus Indonésia kang njabat dadi Mantri Komunikasi dan Informatika wiwit 22 Oktober 2009. Sadurungé dadi mantri, Tifatul Sembiring iku nggantekaké Hidayat Nur Wahid dadi Présidhèn Parté Keadilan Seja ...

                                               

Zulkifli Hasan

Dr. H. Zulkifli Hasan, SE., MM. Zulkifli Hasan iku pulitikus kang njabat Ketua Majelis Permusyawaratan Rakyat yang sebelumnya menjabat Mantri Kehutanan Indonésia wiwit taun 22 Oktober 2009. Sadurungé dadi mantri Zulkifli Hasan tau njabat dadi Sek ...

                                               

Achmad Sujudi

Dr. dr. Achmad Sujudi, MHA inggih punika Mantri Kasarasan Indonésia ing Kabinèt Gotong Royong. Panjenenganipun punika lulusan Fakultas Kadhokteran Universitas Indonésia ing taun 1972. Salajengipun Sujudi nglajengaken pendidikanipun dhateng Univer ...

                                               

Achmad Yurianto

Kolonel CKM dr. Achmad Yurianto yaiku dhokter saka Malang sing wis njabat dadi Direktur Jenderal Pencegahan lan Pengendalian Penyakit Kamentrian Keséhatan Republik Indonesia wiwit tanggal 9 Maret 2020. Wiwit wabah koronavirus jinis anyar ing Indo ...

                                               

Endang Rahayu Sedyaningsih

dr. Endang Rahayu Sedyaningsih, MPH, DR.PH inggih punika Mantri Kasarasan ing Kabinèt Indonésia Bersatu II ingkang njabat wiwit 22 Oktober 2009. Sadèrèngipun, panjenenganipun sampun naté njabat dados Kepala Pusat Panelitén lan Pangembangan Boimed ...

                                               

Faried Anfasa Moeloek

Prof dr H Faried Anfasa Moeloek, Sp.OG iku mantan Mantri Keséhatan Républik Indonésia ing Kabinet Pembangunan VII lan Kabinet Reformasi Pembangunan nalika jaman pamaréntahan Présidhèn BJ Habibie. Faried Anfasa Moeloek iku kelairan Lampung Barat t ...

                                               

Ferdinand Lumbantobing

Ferdinand Lumbantobing utawa misuwur kanthi singkatan jeneng FL Tobing yaiku piyantun pahlawan nasional Indonésia saka Sumatra Lor. Panjenengané lulus sekolah dhokter STOVIA ing taun 1924 lan kerja ing CBZ RSCM, Jakarta. Wiwit taun 1943 panjeneng ...

                                               

Adenan Kapau Gani

Adnan Kapau Gani iku dhokter, pemeran Indonésia lan Wakil Mahamantri ing mangsa Pamaréntahan Amir Sjarifuddin.

                                               

Irwandi Yusuf

Irwandi Yusuf utawi jangkepipun drh. Irwandi Yusuf, M.Sc. inggih punika gubernur Provinsi Acèh ing wekdal sapunika lan salajengipun gadhah mangsa kalungguhan ngantos taun 2012. Panjenenganipun lan wakilipun Muhammad Nazar, S. Ag. kapilih kanthi P ...

                                               

Marsillam Simanjuntak

Marsillam Simanjuntak inggih punika aktivis Forum Dèmokrasi ingkang ugi tilas Sekretaris Kabinet lan Jaksa Agung nalika wekdal pamaréntahanipun Abdurrahman Wahid. Panjenenganipun pinitados déning Présidhén Susilo Bambang Yudhoyono dados pandhegan ...

                                               

Siti Fadilah

Dr. dr. Siti Fadilah Supari, Sp.JP. Siti Fadilah iku salah sijiné dhosen lan ahli jantung kang njabat dadi anggota Dewan Pertimbangan Présidhèn wiwit tanggal 25 Januari 2010. Sadurungé, Siti Fadilah njabat dadi Mantri Keséhatan Indonésia ing Kabi ...

                                               

Damayanti Rusli Sjarif

Dr. dr. Damayanti R. Sjarif, Sp.A, ingkang miyos wonten ing Padang, Sumatera Barat tanggal 30 Januari 1959 inggih punika salah satunggaling nimpuna lelara nutrisi lan metabolik anak ingkang asli saking Indonésia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →