Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 133



                                               

Meriam Bellina

Meriam Bellina. Meriam Bellina ya iku salah sawijiné aktris Indonésia kang duwé akèh kabisan. Meriam Bellina iku anak saka Maria Theresia lan G.H. Bamboe. Sadurungé dadi artis, Meriam Bellina duwé kepenginan dadi pramugari Garuda Indonésia, nangi ...

                                               

Meyda Sefira

Sakawit cilik Meyda sunyatane wis akrab karo donya modeling. Nalika sekolah dhèwèké naté dadi modhèl pit Polygon, Modhèl Perumahan Citraland Surabaya, lan modhèl brosur bimbingan belajar SSC. Nalika kuliyah, dhèwèké uga dadi modhel freelance Skat ...

                                               

Mieke Amalia

Mieke Amalia ya iku modhèl, bintang iklan, komedian, lan aktris kang kondhang ing acara komedi Extravaganza. Mieke tau dadi gadis sampul majalah Mode taun 1993 iki, sakiwa-tengené sepuluh taun terakhir iki kerep metu ing médhia céthak lan tivi da ...

                                               

Minati Atmanegara

Minati Atmanegara iku salah sijiné juru main filem lan bintang filem uga sinétron kang asalé saka Indonésia. Minati iku mbakyuné aktris kang jenengé Chintami Atmanegara.

                                               

Misye Arsita

Misye Arsita. Nalika lair, Misye Arsita gadhah asma Misniarti. Misye Arsita punika salah satunggaling juru main filem saha penyanyi saking nagara Indonésia. Nalika dados penyanyi, Misye Arsita misuwur kanthi lagu ingkang irah-irahanipun "Dingin Y ...

                                               

Monica Oemardi

Monica Maria Esther Oemardi. Monica Oemardi iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Monica Oemardi wiwit dikenal publik sawisé main filem garapan Garin Nugroho. Film iki judhulé Cinta dalam Sepotong Roti. Film iki digawé nalika taun 19 ...

                                               

Mpok Atiek

Mpok Atiek gadhah asma asli Atiek Riwayati. Mpok Atiek punika salah satunggaling juru main filem saha pelawak Indonesia. Sinetron saha filem ingkang naté dipunbintangi Mpok Atiek inggih punika sinétron Gerhana saha filem Cintapuccino, Otomatis Ro ...

                                               

Mulan Jameela

Mulan Jameela. Mulan Jameela ya iku penyanyi Indonésia. Sadurungé Mulan Jameela uga dikenal kanthi jeneng Mulan Kwok. Mulan Jameela misuwur wiwit dhèwèké dadi vokalis grup Ratu ing wiwitan taun 2005. Sawisé pisah saka Ratu ing taun 2007, Mula ngg ...

                                               

Nadia Mulya

Nadya Mulya iku salah sijiné modhél, juru main sinétron, bintang filem, lan uga presenter TV. Nadya Mulya iku wong wadon kang lair ing Jakarta nalika tanggal 19 Fèbruari 1980. Nadya Mulya tau éntuk runner up 1 kontès kecantikan Puteri Indonesia n ...

                                               

Nadia Saphira

Nadia Saphira. Nadia Saphira iku salah sijiné artis Indonesia kang miwiti karir kanthi dadi finalis GADIS Sampul. Nadia uga tau akting filem Jomblo. Film iki digawé nalika taun 2006. Kang dadi sutradara ing filem iki ya iku Hanung Bramantya. Sawi ...

                                               

Nadia Vella

Nadia Vella, iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Nadia Vella iku anak wuragil saka sadulur kang cacahé papat. Nadia Vella miwiti karir nalika dhèwèké lagi umur 3 taun. Nalika iku Nadia Vella wis dadi bintang prodhuk mi instan "Mi C ...

                                               

Nadine Chadrawinata

Nadine Chandrawinata ya iku Puteri Indonesia nalika taun 2005 kang makili DKI Jakarta, Dhèwèké Putri Indonésia taun 2005 wakil saka provinsi DKI Jakarta. Nadine duwé kasempatan makili Indonésia ning ajang Miss Universe taun 2006 kangdilaksanakaké ...

                                               

Nafa Urbach

Nafa Urbach miwiti kariré ing donyaning hiburan Indonésia saka nyanyi. Nafa Urbach kalebu penyanyi kang nduwéni ciri khas musik slow rock. Nalika iku, Nafa urbach dianggep génerasi penerus artis legendaris kang aran Nike Ardila, amarga Nafa Urbac ...

                                               

Nana Mirdad

Nana Mirdad. Nana Mirdad iku salah sijiné juru main filem lan sinétron kang asalé saka Indonésia. Nana Mirdad iku anak wadon kang pambarep saka pasangan artis kang jenenge Jamal Mirdad lan Lydia Kandou. Nana Mirdad duwé adhik kandung kang jenengé ...

                                               

Nani Wijaya

Nani Wijaya. Nani Wijaya punika misuwur dados salah satunggaling aktris senior ingkang dados bintang wonten ing sinétron-sinétron saha wonten ing filem layar lebar. Nani Wijaya punika estrinipun aktor saha sutradara ingkang anami Misbach Yusa Bir ...

                                               

Naysila Mirdad

Naysila Mirdad luwih akrab diundang kanthi jeneng Nay. Naysila Mirdad iku slah sijiné artis, bintang iklan lan juru main sinétron kang asalé saka Indonésia. Naysila Mirdad iku anak wadon kang nomer telu saka pasangan artis kang jenenge Jamal Mird ...

                                               

Neno Warisman

Hj. Titi Widoretno Warisman utawi langkung asring dipuntimbali Neno Warisman, inggih punika salah satunggalipun penyanyi, bintang filem senior, lan ugi desainer ageman muslim. Neno palakrami kaliyan Ahmad Widiono Doni Wiratmoko. Saking palakrami ...

                                               

Nessa Sadin

Nessa Sadin. Nessa Sadin iku salah sijiné juru main sinétron lan filem. Saliyané iku Nessa Sadin uga prodhuser.

                                               

Nia Daniati

Nia Daniati inggih punika penyanyi saking Indonesia ingkang misuwur ing taun 1980-an. Nia misuwur minangka penyanyi ingkang nyanyikaken lagunipun Rinto Harahap. Lagunipun Nia ingkang paling kawentar inggih punika Gelas-gelas Kaca. Sasanesipun nya ...

                                               

Nia Zulkarnaen

Nia iku anak saka pasangan saka aktor lan aktris sènior, Indonésia, Dicky Zulkarnaen, lan Mieke Wijaya. Dhèwèké uga omah-omahan karo aktor lan musisi Indonesia, Ari Sihasale, sing uga bojo kapindho karo anaké tunggal Radit Christiano Zulkarnaen S ...

                                               

Nike Ardilla

Raden Rara Nike Ratnadilla Kusnadi utawi Nike Ardilla inggih punika penyanyi rock Indonésia lan angsal jejuluk minangka Ratu Rock Indonésia utawi lady rocker. Nike tilar donya amargi kacilakan nalika nitih mobil Honda Civic. Kacilakan kasebat nal ...

                                               

Niken Anjani

Niken Anjani wiwit kerja ing donyaning hiduran nalika Niken mèlu casting nalika wiwitan 2007. Nalika iku, Niken Anjani mung ngeteraké kancané kang lagi casting. FTV kang judhulé Aku Bukan Cinderella iki kang dadi filem sepisanan kang dibintangi N ...

                                               

Nirina Zubir

Nirina Raudatul Jannah Zubir utawi langkung misuwur kanthi asma Nirina Zubir inggih punika pembawa acara lan aktris saking Indonésia. Nirina gadhah dhuwur 158 cm. Nirina punika putrinipun Zubir Amin, diplomat senior ingkang lair ing Pariaman, Sum ...

                                               

Nova Eliza

Nova miwiti karir nalika dadi modhél. Sawisé iku Nova banjur njajal akting. Nova wis dadi bintang ing akèh sinétron. Sinetron kang tau dibintangi Nova kaya ta Karmila, Doaku Harapanku, Waktu Terus Berjalan, Julia Anak Gedongan, Kecupan Kangen, la ...

                                               

Novia Kolopaking

Novia Kolopaking ya iku salah sijiné seniman kang asalé saka Indonesia. Novia Kolopaking akèh nduwéni kiprah ing babagan sastra, khususé geguritan. Saliyané seniman, Novia uga main drama lan filem. Novia uga nduwéni kabisan olah vokal utawa nyanyi.

                                               

Nurul Arifin

Nurul Qomaril Arifin kondhang kanthi jeneng Nurul Arifin. Nurul Arifin ya iku aktris senior Indonésia. Nurul Arifin tau nikah karo Mayong Suryolaksono. Nurul Arifin saiki dadi anggota DPR saka Fraksi Golkar periode 2004-2009 lan 2009-2014 kanggo ...

                                               

Okky Lukman

Okky Ayudhia Lukman kondhang kanthi jeneng Okky Lukman. Okky Lukman iku salah sijiné juru main sinétron, pembawa acara utawa presenter, lan pelawak kang asalé saka Indonésia.

                                               

Olga Lydia

Olga Lydia ya iku salah sijiné modhél, presenter utawa pembawa acara, lan aktris Indonésia keturunan Tionghoa. Olga Lydia lulus saka Fakultas Teknik Sipil Universitas Parahyangan, Bandung nalika taun 1994. Olga Lydia dhuwure 171 cm lan boboté 47 ...

                                               

Olivia Lubis Jensen

Olivia Lubis Jensen ya iku artis Indonesia, Dhèwèké artis anyaran ning dunya seni peran Indonésia. Dhèwèké Putri saka pasangan Benny Jensen lan Viverina Lubis. Olivia wiwit karir dadi model ning majalah rumaja. Karir aktris kalairan Denmark, 11 A ...

                                               

Olivia Zalianty

Olivia Zalianty. Olivia Zaliabty ya iku salah sijiné aktris Indonésia kang nduwéni katurunan Tionghoa lan Batak. Olivia iku anak wadon saka artis utawa aktris kang jenengé Tetty Liz Indriati lan adhik kandhung saka aktris Marcella Zalianty. Olivi ...

                                               

Olla Ramlan

Febiolla Ramlan. Febiola Ramlan misuwur kanthi jeneng Olla Ramlan. Olla Ramlan misuwur dadi modhél lan juru main sinétron kang asalé Indonésia.

                                               

Oxcerila Paryana

Oxcerila Paryana iku salah sijiné modhèl lan pemeran Indonésia. Oxcerila Paryana iku anak kang kaping loro saka Ir. Asnawi Paryana dan Lina Asnawi. Kawiwitan saka lomba Gadis Sampul, Oxcerila Paryana kang biyèn dadi bocah wadon kang tomboy wiwit ...

                                               

Pevita Pearce

Pevita Pearce ya iku aktris lan pèmain filem Indonésia katurunan Banjar lan Inggris, ibune asalé saka Banjarmasin lan bapakné asalé saka Inggris. Dhèwèké misuwur saka filem Denias, Senandung di Atas Awan sing olèh peran dadi Angel. Film iku dadi ...

                                               

Peggy Melati Sukma

Raden Peggy Melati Purnama Dewi Sukma, ya iku bintang sinétron Indonésia. Peggy iku bojoné Wisnu Tjandra. Peggy Melati Sukma iku anak saka Raden Ating Sukma lan Aty Latieva Attamimi. Peggy wiwit misuwur nalika main dadi tokoh Iteung ing sinétron ...

                                               

Yurike Prastika

Fathiyah Katakan Kau Mencintaiku Ratapan Anak Tiri Mahkota Mayangkara 1993 Mariam Mikrolet 2009 Cinderella Hantu Sok Usil Fatimah LOVE Sekar Si Kriwil Hikayah Joni Gila 1996 30 Meter Gadis Asrama Preman Insyaf Si Eneng Hanya Tuhan-lah Yang Tahu J ...

                                               

Pretty Asmara

Dian Pretty Asmara Pretty Asmara punika salah setunggaling juru main sinétron, komedian, penyanyi, saha presenter. Pretty Asmara misuwur nalika akting wonten ing serial TV ingkang irah-irahanipun SARAZ 008. Wonten ing serial tivi punika, Pretty A ...

                                               

Puput Melati

Puput Melati lair ing Jakarta, 13 Mèi 1983; umur 37 taun). Puput Melati iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonesia. Puput Melati iku mantan penyanyi anak-anak lan saiki akèh akting ing sinétron Indonesia. Nalika isih remaja lan is ...

                                               

Putri Patricia

Raden Putri Patricia Ayu Dewayani Widjaya Wardani utawa kang kondhang kanthi jeneng Putri Patricia. Putri Patricia iku salah sijiné pemeran filem kang asalé saka Indonesia. Putri Patricia iku anak wuragil saka sadulur kang cacahé loro. Putri Patr ...

                                               

Rachel Amanda

Rachel Amanda Aurora utawa kang biyasa diundang kanthi jeneng Amanda iku salah sijiné bintang akting lan penyanyi Indonésia. Amanda lair ing Jakarta, tanggal 1 Januari 1996. Amanda wiwit misuwur nalika akting dadi karakter Candy ing sinétron CAND ...

                                               

Rachel Maryam Sayidina

Rachel Maryam Sayidina ya iku juru main filem lan modhèl kang asalé saka Indonésia. Rachel Maryam kalebu anggota DPR périodhe 2009-2014 saka Parté Gerindra ing Laladan Pamilihan Jawa Kulon II.

                                               

Rahma Azhari

Rahma Syahidah Azhari ya iku salah sijiné modhél lan bintang sinétron ing Indonésia. Rahma Azhari duwé sadulur kang cacahé pitu. Kabéh seduluré diarani kulawarga selebritis Azhari.Kulawarga selebritis Azhari duwé akèh sensasi lan kontroversi. Sed ...

                                               

Raline Shah

Raline Shah iku sawijining aktris lan model warga negara Indonesia katurunan Melayu kang manggon lan gedhe ing Medan. Dadi kondhang nalika iku salah sawijining finalis saka Puteri Indonesia 2008 lan dadi putri favorit. Sawise iku, akeh gawean tek ...

                                               

Ratna Listy

Ratna Listy punika gadhah asma jangkep Ratna Sulistyaningsih. Ratna Listy punika salah setunggaling penyanyi, juru main sinétron, saha presenter Indonésia. Ratna Listy miwiti karir nalika menang lomba Bintang Radio saha TV se-Jawa Timur nalika ta ...

                                               

Ratu Felisha

Ratu Felisha kang biyasa diundang kanthi jeneng Feli, miwiti karire nalika Feli dadi modhél. Sawisé dadi modhél, Feli banjur main dadi bintang sinétron. Jeneng Feli wiwit dikenal nalika Feli nduwéni fose nakal kang dicithak ing majalah mirunggan ...

                                               

Raya Kohandi

Raya Kohandi punika lair wonten ing Bogor, Jawa Barat nalika tanggal 24 April 1990. Raya Kohandi punika salah satunggaling bintang sinétron saha bintang filem Indonésia. Raya Kohandi miwiti karir dados gadis sampul nalika taun 2003. Raya Kohandi ...

                                               

Reggy Lawalata

Ragnild Antoinette Lawalata utawa kang luwih ditepungi kanthi jeneng Reggy Lawalata. Reggy Lawalata iku salah sijiné juru main sinétron lan filem Indonésia. Reggy Lawalata iku wong wadon keturunan Ambon-Jawa. Reggy Lawalata iku ibuné perancang Os ...

                                               

Revalina Temat

Revalina Sayuthi Temat utawa kang kerep diarani Revalina S. Temat. Revalina S. temat iku salah sijiné juru main sinétron lan modhèl kang asalé saka Indonésia. Revalina Temat iku anak saka pasangan Sayuti Temat lan Rachmaniar. Jeneng Revalina Tema ...

                                               

Ria Irawan

Ria Irawan utawa kang duwé jeneng dawa Chandra Ariati Dewi Irawan. Ria Irawan ya iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Ria Irawan iku anak wédok saka aktor senior Bambang Irawan lan aktris senior Ade Irawan.

                                               

Rianti Cartwright

Rianti Rhiannon Cartwright iki model, aktris lan VJ MTV Indonesia. Dhèwèké dadi ing 2010 bojoné penyanyi jazz Cas Alfonso.

                                               

Rica Leyona

Rica Leyona lair 19 Agustus 1991; umur 29 taun Kuwi salah siji anggota JKT48 sing tuwa dhéwé.Forum J-pop JKT48 - Rica Leyona Rica racaké diceluki "Riyo", ya iku singkatan saking "rica Leyona". Rica iku salah siji member sing awake rada cilik, mul ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →