Топ-100

ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 131



                                               

Cherrybelle

Cherry Belle inggih punika grup musik saking Indonesia ingkang madeg saking satunggalipun audhisi, ingkang nengenaken talenta sarta swanten, kawasisian mbeksa utawi ngedance, lan ugi penampilanipun rupawan utawi ayu sulistya ing warni. Grup musik ...

                                               

Chicha Koeswoyo

Mirza Riadiani Kesuma iku penyanyi lan aktris Indonésia. Dhèwèké iku anak saka Nomo Koeswoyo, anggota grup Koes Bersaudara. Dhèwèké dadi dirèktur P.T. Chicha Citra Karya sing makarya ing babagan Interior Design, Enterprise, Grafic design lan Land ...

                                               

Chintami Atmanegara

Chintami Atmanagara. Chintami Atmanagara ya iku penyanyi lan juru main filem. Saliyané iki Chintami uga bintang sinétron kang duwé kebangsaan saka Indonésia.

                                               

Cici Tegal

Cici Tegal utawa kang duwé jeneng dawa Sri Wahyuningsih lair ing tanggal 19 Dhésèmber 1961. Sri Wahyuningsih ya iku pelawak" lan aktris Indonésia. Cici Tegal misuwur nalika dhèwèké main bareng karo Bagito ing salah sijiné acara lawak. Saliyané ik ...

                                               

Cindy Fatika Sari

Cindy Fatika Sari ya iku model, panatacara, bintang pariwara, pemeran sinétron lan penyanyi Indonésia. Deheweke iku wuragil saka 7 sadulur saka pasangan Drs. Faisal Said lan Sri Prawati. Uripé ing donya musik diwiwiti nalika dhèwèké mèlu acara Ga ...

                                               

Cindy Gulla

Tanggal Lair: 1997-05-29 Mèi 29, 1997 Jeneng Jangkep: Cindy Christina Gulla Horoskop: Gemini Member Favorit ing AKB48: Minami Takahashi Dhuwur Awak: 157 cm Tembung Tepang: Seperti gula, menceriakan harimu~ namaku Cindy Gulla! indonesia Panganan F ...

                                               

Cinta Rahmania Putri Khairunnisha

Cinta Rahmania Putri Khairunnisha iku panatacara lan pesulap cilik kang kondhang ing masarakat kanthi jeneng Cinta Kuya, lair ing Jakarta, tanggal 2 Fèbruari 2004 saka pasangan selebritis Kuya lan Astrid Khairunnisha. Dhèwèké kondhang amarga dadi ...

                                               

Citra Kirana

Citra Kirana. Citra Kirana iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonésia. Nalika sepisanan main filem, Citra Kirana akting ing filem FTV Janji Cinta. Saliyané iku Citra Kirana uga main ing sinétron Nikita. Citra Kirana miwiti karir kanthi dad ...

                                               

Clarissa Tamara

Clarissa Tamara, diceluk kanthi jeneng Ica, dhèwèké iku bocah cilik kang suksès dadi juru main piyul andhel. Ica lair tanggal 26 april 1999. Dhèwèké iku bocah cilik kang duwé bakat dolanan piyul. Bocah cilik iki pancèn wis duwé minat kanggo dadi ...

                                               

Connie Constantia

Connie Constantia ya iku penyanyi kang populèr ing éra taun 1980-an. Dhèwèké kondhang amarga swara seraké sing kas. Ora mung dadi penyanyi, dhèwèké uga kondhang amarga dadi paraga baku ing filem Kamus Cinta Sang Primadona. Dhèwèké iku penyanyi sé ...

                                               

Connie Sutedja

Connie Sutedja iku juru main filem kawakan Indonesia kang misuwur kanthi jeneng Bu Hebring amarga perané ing salah sijiné iklan ing TV. Nganti saiki, Connie Sutedja isih aktif main ing filem lan sinétron. Sanajan akèh tampil dadi peran pendukung ...

                                               

Cornelia Agatha

Cornelia Agatha. Cornelia Agatha kang lumrahé diundang Lia iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonésia. Cornelia Agatha duwé katurunan Jawa, Manado, Walanda, Jerman, lan Yahudi. Cornelia misuwur amarga aktingé dadi tokoh Sarah ing ...

                                               

Cut Keke

Cut Keke duwé jeneng dawa ya iku Cut Zudiake. Cut Keke ya iku salah sijiné bintang sinétron kang asalé saka Indonésia. Cut Keke lair ing Acèh.

                                               

Cut Memey

Cut Meylani Decy Susanti. Cut Memey iku salah sijiné modhel, presenter lan juru main filem Indonesia. Sanajan jenenge nganggo Cut, nanging Cut Memey ora duwé katurunan Bangsawan Acèh. Cut Memey tau main ing sinétron kang irah-irahané Gengsi Gede ...

                                               

Cut Meyriska

Cut Ratu Meyriska padatan diundang kanthi jeneng Cut Meyriska. Cut Mayriska iku juru main sinétron anyaran ing donyaning sinétron Indonesia. Jeneng Cut Meyriska misuwur sawisé dadi bintang ing sinétron Kepompong. Ing sinétron iki, Cut Meyriska da ...

                                               

Cut Mini Theo

Cut Mini Theo kang asring diundang Cut Mini iku salah siji panatacara, bintang sinétron, lan juru main filem kang asalé saka Indonésia.

                                               

Cynthia Maramis

Cynthia Peggy Maramis utawa kang kondhang kanthi jeneng Cynthia Maramis lair ing Jakarta, 4 Juni 1966; umur 54 taun) iku salah siji penyanyi, juru main sinétron, lan pulitikus Indonésia. Cynthia Maramis dikenal dadi artis ing taun 1980-1998. Cynt ...

                                               

Cynthiara Alona

Cut Cynthiara Alona, utawa luwih kondhang karo jeneng Cynthiara Alona ning masarakat ya iku modhel lan aktris Indonésia. Dhèwèké umroh nalika tengah taun 2010, lan mutusaké kanggo nganggo jilbab lan nglakoni urip anyar. Alona luwih akèh nglakoni ...

                                               

Dara Rizki Ruhiana

Dara Rizki Ruhiana ing masarakat kondhang kanthi jeneng Dara utawa Dara The Virgin iku penyanyi Indonésia kang dadi vokalis grup duo The Virgin. Ing grup vokal The Virgin dhèwèké bareng karo Mita. Dara duwé fans club resmi kang diarani Dara Lover ...

                                               

Ryana Dea Maharani

Ryana memulai karier sebagai Finalis Cover Girl Majalah Aneka Yess taun 2005. Sehingga kemudian ia memperoleh peran utama sebagai Arletta di filem Puber 2008.

                                               

Deby Cynthia Dewi

Debby Cynthia Dewi iku salah sijiné modhél lan pemeran Indonesia. Deby iku anak saka aktor S. Bono. Saliyané iku, Deby iku uga mbak saka aktris Rini S. Bono. Nalika kerja ing donya perfileman, Deby Cynthia Dewi kerep main ing filem drama, aksi, l ...

                                               

Delia Ecoutez

Delia Septianti utawa kang duwé jeneng asli Amelia Septianti iku artis, penyanyi, lan panatacara Indonésia. Dhèwèké iku anggota grup musik Ecoutez!. Dhèwèké tau ngerilis album kang tajuké Ekute. Ora mung dadi paraga ning sinétron, kaya ta Bunga P ...

                                               

Delima Rizky

Delima Rizky utawa akrab diceluk Delima lan Pilong iku salah sawijiné anggota génerasi kaping pisan JKT48. Delima saiki taksih sekolah ing sekolah tinggi atas SMA. pawakane ndhuwur tinimbang kanca-kanca liyané ing JKT48 lan duwé dhekik ing pipi, ...

                                               

Della Puspita

Nisisari Henny Puspita utawa kang kondhang kanthi jeneng Della Puspita lair ing kutha Malang tanggal 6 Agustus 1981. Della Puspita iku salah sijiné juru main filem Indonesia.

                                               

Denada

Denada Elizabeth Anggia Ayu Tambunan biyasa diundang kanthi jeneng Denada. Denada iku salah sijiné penyanyi lan aktris kang asalé saka Indonesia. Denada iku anak wadon kang sepisanan saka pasangan Emilia Contessa, penyanyi kang misuwur nalika tau ...

                                               

Deswita Maharani

Deswita Maharani. Deswita iku panata cara lan aktris sinétron. Deswita ngrampungaké pendidikan kang pungkasane ing bangku SLTA nalika taun 1997. Deswita iku mantan pacare juru main bulutangkis nasional Taufik Hidayat. Dhèwèké uga dikabaraké cedha ...

                                               

Devi Permatasari

Devi Permatasari. Devi Permatasari iku salah sijiné juru main sinétron, presenter, lan modhel kang asalé saka Indonesia. Devi nikah karo Chandra Priatna lan duwé anak wédok kang jenenge Saleshia Amani Fatiha.

                                               

Dewi Lestari

Dewi Lestari Simangunsong kang biyasa diundang Dee ya iku salah sijiné penulis lan penyanyi kang asalé saka Indonésia. Dewi Lestari iku lulusan jurusan Hubungan Internasional Universitas Parahyangan. Dhèwèké ditepungi dadi anggota trio vokal Rida ...

                                               

Dewi Persik

Dewi Persik nduwéni jeneng asli ya iku Dewi Murya Agung. Dewi Persik ya iku salah sawijiné penyanyi dangdut Indonésia. Anak pasangan H. Moch Aidil lan Hj. Sri Muna iki ngaku yèn dhwéké nduwéni katurunan Tionghoa saka mbah putriné.

                                               

Dewi Rezer

Dewi Rezer iku salah siji artis saka Indonésia. Anak nomer siji saka sadulur papat asil pasangan Yotin Rezer lan Nurdiati iki uga dadi modhél, panatacara, bintang iklan.

                                               

Dewi Sandra

Dewi Sandra Killick iku artis, juru main filem, panatacara lan penyanyi Indonésia. Dewi duwé katurunan campuran Inggris lan Indonésia, nanging Dewi Sandra tetep duwé kewarganagaraan Indonésia. Bojone kang pisanan ya iku aktor filem kang jenenge S ...

                                               

Dewi Yull

Dewi Yull iku penyanyi lan aktris kang misuwur asalé saka Indonésia. Dewi Yull asalé saka kutha pasisir Cirebon.

                                               

Dhea Ananda

Nalika isih nom, Dhea nggawé album. Album kang temane 16 Lilin iki ana laguné Dhea ya iku lagu andalan kang irah-irahané Aku, Kau dan Dia. Lagu iki kalebu lagu kang nggambaraké pengalaman pribadi Dhea nalika isih ing SMA Labschool Jakarta. Pada k ...

                                               

Dhea Anissa

Dhea Annisa utawa kang misuwur kanthi jeneng Dhea Imut, jeneng jangkepe Claudia Anissa ya iku mantan bintang cilik kang miwiti karire ning donya hiburan awit umur 2 taun. Wiwitan kariré Dhea mbintangi iklan popok bayi. Sawisé iku dhèwèké olih war ...

                                               

Dhini Aminarti

Jeneng Dhini Aminarti misuwur kanthi perané dadi Wulan ing sinétron kang irah-irahané Wulan. Bocah wadon kang dhuwure 173 cm iki kerep meranaké paraga protagonis kang tumindaké apik. Nanging dhèwèké uga nduwéni kepenginan kanggo main dadi paraga ...

                                               

Diah Permatasari

Diah Permatasari ya iku juru main sinétron ing donyaning hiburan Indonesia. Diah biyèn tau dadi modhél wong wadon ing era 1990-an. Dhèwèké dikenal lumantar sinétroné kang judhulé Si Manis Jembatan Ancol. Diah nduwéni awak kang dhuwuré kurang luwi ...

                                               

Dian Sastrowardoyo

Diandra Paramitha Sastrowardoyo, misuwur ing masarakat kanthi asma Dian Sastro inggih punika salah satunggalipun artis saking Indonésia.

                                               

Diana Pungky

Diana Pungky lair ing kutha Jakarta tanggal 12 Maret 1974. Diana Pungky ya iku aktris kang asalé saka Indonésia. Diana Pungky tau main ing sinétron kang irah-irahané Jinny Oh Jinny. Sinetron iki dibabaraké ing stasiun tivi swasta ing Indonésia. J ...

                                               

Dina Lorenza

Dina Lorenza Audria iku salah siji juru main sinétron lan pambyawara kang asalé saka Indonésia. Dina Lorenza tau akting karo Irwan Chandra ing sinétron laga kang irah-irahané Buce Li.

                                               

Dina Mariana

Dina Mariana Heuvelman. Dina Mariana iku salah sijiné penyanyi lan juru main filem kang asalé saka Indonésia. Dina Mariana kalebu penyanyi éra taun 70 lan 80-an.

                                               

Dina Olivia

Dinna Olivia Jasin ya iku modhel lan paraga sinétron lan filem Indonesia, anak ragil saka telu sadulur pasangan Djuanda Jasin lan Dahliani Jasin. Dhèwèké tau mbintangi filem 30 Hari Mencari Cinta minangka Keke bebarengan karo Jurgen Habermas lan ...

                                               

Dominique Agisca Diyose

Dominique Agisca Diyose. Dominique iku salah sijiné modhèl lan aktris Indonésia kang duwé katurunan Tionghoa lan Jepang. Wiwit kelas loro SD Dominique Agisca Diyose wis duwé karir ing donyaning modelling. Dominuque tau mlebu ing sekolah modhèl. N ...

                                               

Donita

Donita iku penyanyi lan juru main sinétron kang duwé jeneng dawa Noni Annisa Ramadhani. Dhèwèké dikenal minangka model, bintang sinétron, lan bintang layar lebar. Ning dunya permodelan, dhèwèké tau dadi model iklan Shampoo Zinc, Tisu Tessa. Sinet ...

                                               

Donna Harun

Donna Harun iku aktris lan model saka Indonesia. Donna Harun, dikenal dadi bintang model lan artis sinétron ning Indonésia. Donna iku adik kandhung saka Sandy Harun, kang dikenal uga dadi bintang model ning Indonésia. Bebrayanan karo Hendra Rahto ...

                                               

Elma Theana

Elma Theana Yuliantina kondhang kanthi jeneng Elma Theana. Elma Theana iku salah sijiné juru main filem wadon lan bintang iklan kang asalé saka Indonesia. Elma iku putrané Wati Siregar. Bojoné Elma kang sepisanan jenenge Ferry Indarto Damono. Saw ...

                                               

Emilia Contessa

Emilia Contessa. Emilia Contessa iku penyanyi Indonésia. Emilia Contessa tau diarani Singa Panggung Asia karo majalah Asia Week nalika taun. Emilia tau duwé gayutan karo penyanyi Broery Pesolima lan aktor Mark Sungkar. Nalika taun 1976, Emil nika ...

                                               

Endhita

Endhita inggih punika modèl lan pemeran wanita Indonesia. Mantan finalis Wajah Femina 1997 ingkang beragama Islam punika natè mbintangi filem Belahan Jiwa, Untuk Rena, Jatuh Cinta Lagi, Bangsal 13, lan Missing.

                                               

Enno Lerian

Enno Lerian. Enno Lerian iku salah sijiné artis sinétron. Biyèn Enno dikenal minangka penyanyi cilik kang misuwur ing masarakat Indonésia. Saiki Enno wis nduwé anak siji lan wis pegat karo bojoné.

                                               

Enny Beatrice

Enny Beatrice. Enny Beatrice iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonesia. Enny Beatrice duwé jeneng asli Enny Beatrice Ferlat Kusumo Anggraini. Enny Beatrice tau akting ing filem kang judhulé "Perawan Rimba" lan "Nyi Blorong". Nalika tangga ...

                                               

Enny Haryono

Enny Haryono. Enny Haryono nduwéni jeneng asli Ennie Hartati. Enny Haryono iku salah sijiné penyanyi lan juru main filem Indonésia nalika taun 1970 lan 1980-an. Enny dikenal dadi artis kang ramah karo kabèh wong. Enny Haryono miwiti karir é nalik ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →